Jídlo, paleo a sport, Moleskine

Jak jsem šla okolo Mekáče a nic jsem si nedala (!!!!!!!)

12/05/2011

Dnes jsem jela s rodiči do Hradce Králové. Je to hrozný, protože nemám peníze a nemůžu si nic koupit a všude jsou boží letní hadry a vy na ně prostě nemáte ani blbý čtyry stovky no. Jelo se tam teda hlavně kvůli nim – chtěli si nakoupit plavky oba, máma sukni, táta košili a taky jsme potřebovali ject na pohotovost do fakultky, kvůli tátovým zubům, protože to má chudák šílený. Neuvěřitelný bylo, když jsme fakt sehnali plavky v těch slevách z F&F. Za tu cenu, i kdyby jednu sezonu vydržely… :) A hlavně jsem sehnala ty, co jsem chtěla v mojí velikosti. Zkoušela jsem si 4 velikosti a potom jsem objevila poslední ve fakt svojí. No prostě 70D/DD většinou nikde nemají. Takže super a i se spodkem stály jenom 250 korun, a nakonec mi je z lásky koupili rodiče :)

Ve FUTURU jsem je opustila a šla do mýho milovanýho WOK FOOD na oběd. Mají tam úžasný nemastný nudle s kuřecím masem. V normálním životě bych si dala ty nudle a potom si šla ještě do Mekáče a snědla na ně 3  – 4 hamburgery, kafe bych si dala. Ale já jsem si nekoupila potom burger ani na cestu… to jsem snad nikdy neudělala. Cestou z FUTURA jsem ještě hrozně nervózně přemýšlela, že bych zastavila u druhýho Mekáče a 2 si koupila, ale neudělala jsem to. Nechám si ty dva na příště, když jsem měla nudle. Hrozný ale. Hrozný. Mám šílenou slabost pro mekáčový hamburgery jak jsou hnusný, až jsou dobrý a ta teplá okurka je takovej malej orgasmus v house.

Na pohotovosti jsem byli asi dvě hodiny, trošku mazec a domů jsem přijela před chvílí. Snědla jsem talíř zeleniny, vypila půl litr vody s citrónem, teď píšu tohle, pak půjdu spát a ráno HURÁ SPORT :)

A moje plavky, který mi konečně seděj :) Akorát teda odmítám letos jít někam v plavkách, pokud nebudu mít pod 58kg. Ne a ne, takže jedině na zahradě za kůlnou schovaná XDDDD Ale já věřím, že na 58kg zvládnu shodit. Měla jsem na začátku hubnutí 63kg, snažím se už přes měsíc a do léta ještě měsíc je… 5 kilo prostě dám i kdyby nevímco.

A máma říkala, že jsem zhubla a já jí věřím XDDDDDDDDDD

You Might Also Like

23 komentářů

  • Reply Tina 12/05/2011 at 21:26

    Ty se nevážíš?
    Mě se to teď nějak zaseklo na 75kg, protože toho mam moc a nestíham správně jíst, ale tak aspoň že nenabíram zase. Od 1. budu už mít jen stálou práci, tak snad už to pujde a do nějakýho uplnýho tepla dam těch 5 dolu ještě. Ty plavky jsou božíííí, snad si jednou budu moct taky takový koupit na sebe :)))

  • Reply katie 12/05/2011 at 21:41

    krasko, ten satek ve vlasech ti tak moc slusi! nos ho porad :)
    a plavky se mi moc libi, jsou fakt super a za tu cenu!!

    p.s. fotky jidla..zase jsi mi udelala chute a ja jsem se ted rozhodla,ze uz nikdy nebudu varit,pote co jsem si vcera nechutne popalila ruku o horky hrnec :(

  • Reply Jane 12/05/2011 at 22:12

    Krasny plavky a jsem na tebe hrda. :) Ale ja ty cheeseurgery taky miluju! :))

  • Reply Adelka 12/05/2011 at 22:41

    tyvole, 4. fotka, sex!!!!!!!
    jsem na tebe hrda a verim, ze to das. rekla bych, ze se ti i zuzil oblicej :)
    a plavky mam stejny v cerny barve, F&F nezklamalo ;)

  • Reply mary 13/05/2011 at 08:25

    ty máš OFINU!!! krásna si <3

  • Reply p. 13/05/2011 at 08:29

    pojebanej komentar, uz ho pisu potreti!

    plavky mam podobny, taky cerveny, taky F&F, lonska kolekce a drzej skvele, za ty prachy neber to :)

    a orgasmus v housce, no to nevim teda :-&

  • Reply skalain 13/05/2011 at 12:27

    tyjo taky ty mekacovy burgery miluju, ale ty v CR tady je maji fakt hnusny…
    taky mam 70DD

  • Reply Anny 13/05/2011 at 13:14

    Ahojda :)
    měřím zhruba 173 centimetrů :)

  • Reply Anny 13/05/2011 at 13:36

    To zvládneš shodit do léta úplně hravě :) Každej pokrok je důležitej :) Já mám teď kolem 59-60 kilo a chtěla bych se dostat zhruba na těch 55 a zpevněnou postavu :)

  • Reply johanka 13/05/2011 at 14:20

    natalije, jak si delas tadyten uces? mas na to naky figl nebo je to hrozne jednoduche? ja mam konecne trochu delsi vlasy a tadyto je <3
    jinak teda nechapu, jak muze nekdo jist burgery v mekaci :D tak dobre, ze sis nedala, nudle lepsi. plavky vypadaji dobre, taky potrebuju kurnik :/

  • Reply pól 13/05/2011 at 15:48

    takhle si zmensuju nosa taky… cekal jsem nazornou ukazku, jak ti plavky sednou! ;)

  • Reply Jan 13/05/2011 at 18:11

    Až teď, po těch všech letech, jsem si všiml, jaký máš krásný nos :)

  • Reply Mirabelle 14/05/2011 at 10:03

    Ty plavky jsou krásný, hlavně ty jsi krásná! Vůbec jsem nevěděla, že máš takhle ofinku, nebo patku nebo jak to nazvat, protože já ji mám taky :DD
    A můžu se Tě zeptat, ty máš adresu blogu so-magic.net , ty máš vlastní doménu?Nechci abys dělala reklamu, ale prozradila bys mi na jaké stránce nebo kde sis ji nechala udělat? Já bych totiž chtěla zůstat na blogspotu, ale chtěla bych mít svou vlastní doménu, jenom se v tom vůůůbec nevyznám :DD Tak předem děkuji, pokud mi poradíš :))

  • Reply Spencie 14/05/2011 at 17:53

    ty nudle tam jsou vazne dobry ! Ja si do toho strkam teda jeste trochu sojovky :)

  • Reply Blackberry 15/05/2011 at 11:44

    ty plavky jsou opravdu krásné! moc s emi líbí ta barvička! já jsem si vloni koupila dvoje v Calzedonii, tam nemají nikterak levné plavky (teda na to co já si můžu dovolit) a oboje jsou úžasné a tak si letos asi ani žádné nové kupovat nebudu, ale to si říkám vždycky a pak si stejně nějaké koupím :) oboje mám tmavé a chtělo by to i nějakou pastelovou barvičku. navíc budu už pa pár týdnů blondýnka a tak by se k světlým vlasům možná hodila nějaká ta barvička. no uvidíme, podle finanční situace. jinak určitě jsi už během toho měsíce něco shodila, to je jasné a mamka má jistě pravdu, když to říká :)
    na fotkách ti to moc sluší, jsi hezká holka :) a ten účas, to je bomba, jaks to udělala?
    jinak jsi dobrá, že sis ty burgery nedala. jak říkáš, je to hnus, ale taky mi to chutná. okurku teda nesnáším, vždycky jí vyhodím, ale miluju Freshe, tam jak je ta majonéza a rajče, tak pro mě je zase toto orgasmus v hosuce :D ale já se fast foodům vyhýbám úspěšně. v Praze je málo variant, kde se najíst aspoň o trochu zdravěji a to je třeba bagetárie, kde ty bagety jsou docela rozumně udělané, některé a ten řecký jogurt s medem a oříšky, ten miluju! mají ho ale jen někdy, většinou odpoledne už není.

  • Reply Blackberry 15/05/2011 at 13:02

    ale vypadá to pěkně :)
    jaj .. medovník :) no na mě doma čeká ještě 3/4 čokoládového cheesecaku, který jsem pekla, protože jsem sklerotik a zapomněla jsem ho doma, když jsem jela včera k příteli, chtěla jsem aby ochutnal on a i jejich rodiče, prarodiče a další příbuzní :) chci mu totiž upéct dort na narozeniny a nevím, jestli by jim ode mě chutnal.
    ráda bych upekal cheesecake nahoře s jahodami. ale nevím jestli je cheesecake vhodný. anebo bych udělala jiný, ale ty jahody nahoře chci, vypadá to děsně pěkně, když je ten dort bílý a na něm svítí červené jahůdky, hmm :) určitě by si všichni dali už jen proto, že by se jim líbil jak vypadá.

  • Reply Blackberry 15/05/2011 at 13:06

    teď jsem se dočetla, že už bloguješ 10 let.. kolikátý blog je tento? já totiž bloguju cca 6 let a už jsem měla tak 6 blogů :D a rok co rok mám tendenci zakládat nový, buď s nějakým novým startem, anebo blog o něčem trochu jiném.. je to normální? přemýšlím že všechny blogy co jsem kdy založila smažu a budu mít na síti jen jeden jediný. proč skladovat vzpomínky na netu, mám jich hrstku i v deníčku.. byla by to asi trochu škoda to smazat .. ale na druhou stranu, na co to tam všechno mít. co myslíš?

  • Reply Blackberry 15/05/2011 at 13:41

    jaj, no měla jsi to tedy taky nabité :) někdy ty stránky projedu, teď jsem se dívala jen na tu kde jsi měla ty nohy, no opravu štíhlounké :) ale neboj, budeš je mít jistě zase brzy zpátky. jen vytrvej a ono se ti to vyplatí :) prostě musíme pro svou vysněnou postavu makat, nebude to jednoduché, ale pak to bude zasloužené a budem na sebe pyšné :) těšíš se? já nejvíc! chci hlavně hodně posilovat a zpevňovat! do konce srpna chci být taková, jaká jsem vždycky chtěla být a vím, že to dokážu! jsem zvláštně nabitá odhodláním a pevnou vůlí. nesmím polevit!

  • Reply Blackberry 15/05/2011 at 14:33

    to zvládneš určitě mnohem dříve :) i kdyby ne na toto léto, tak maximálně na podzim budeš kočka :)

  • Reply Dáda 15/05/2011 at 17:29

    S těma nudlema mi děláš fakt chutě :P A přesně chápu Tvoji úchylku na hamburgery..já jsem ujetá na fastfoodové jídlo celkově, ale ta teplá okurka! Ach :D Jsi první člověk, co chápe mojí lásku k teplé okurce, ostatní mi tvrdí, že jsem divná a nechutná :D :D
    Taky mám plavky z Tesca, ty fialové na fotce! Ale nevychytala jsem teda tu slevu :( !! :D
    Máš dobrej účes! Ňákej návod? Jo a hele, že Ty máš menší tváře než já..csss..závist!
    Jinak k dietě moji kočky, ona nežere i když já žeru..asi právě vidí, jaká já jsem malá koule, tak se snaží takto nevypadat! :D
    Díky za pochvalu zadku :) Chtěla bych ho teda trošku menší, ale nepříjde mi to až tak hrozný…spíš potřebuju zničit tu celulitidu na něm!!!
    Já Tě chci taky vidět live, ráda uvidím někoho, komu se do očí může koukat vodorovně a nebude mně taky někdy bolet za krkem! :D
    Máš pravdu, moje stehna jsou nechutný, takovej bych chtěla mít pas..cha!
    Xoxo D.

  • Reply Dáda 15/05/2011 at 18:11

    No dneska jsem spala trošku dýl než bylo v plánu, jelikož jsem po tom pátku musela vstávat už v 9, takže nic moc vyspání, tak jsem to potřebovala dospat.. a když jsem se vzbudila v 11, tak už neměla smysl si dávat něco před obědem, když už byl skoro hotov :-)
    Znojemskou omáčku jsem snad ještě nejedla, zkusím se po ní podívat, ale asi to nebude nic moc dietního, že? :D Něco na způsob tatarky???
    Tak až se Ti někdy bude chtít, tak natoč video, jak si ty vlasy upravuješ..je to fakt moc krásný!! :) Já si to právě moc tupírovat neumím, tak jsem jednou poprosila přítele a pak jsem vypadala jak muflon :D :D
    To by jsme teda měli mít minizadečky..ale mně náhodou na základce říkali, že mám minizadeček..ach..aspoň někdy :D :D to jsem byla ještě slim! A celá mini.. na střední přišli jiný kamarádky, který mně naučili jíst..furt velký svačiny a začlo se chodit do fast foodu!! A z mini se stal mega :D :D

  • Reply Dáda 15/05/2011 at 20:58

    Wau, já si myslela, že znojemská omáčka bude jen dle názvu úplně něco jiného :D No nevím, já moc nejím točený salám..a celkově vůbec si nedokážu představit, jak to bude chutnat :D ale ty teplý okurky mně přitahujou, to jo :D Proberu to s přítelem, nejsem si jistá, zda by mu to chutnalo..on není totiž takový ten hospodský typ, nebo já nevím jak to nazvat..máme rádi jiný styl kuchyně asi..ale možná mně překvapí a řekneme mi ať se do toho pustím! :D
    Díky za ten odkaz na tupírování :)
    No to já měla nejvyšší váhu těch 59..ale ze 43 to byl taky celkem kus!!://

  • Reply Natalia Peréz 18/05/2011 at 11:52

    • Tina, ne, nevážím se, zvážím se 1. června :) Hlavně nenabírat, aspoň držet, to pak bude moje celoživotní snažení – držet to pod 55kg navždy XDDDDD

    • Katie, děkuji, taky, že ho nosím pořád :) Hele já se pálím dnes a denně :)

    • Jane, děkuji a Mekáč je nejlepší no XDDDDDDDDDDDD

    • Adelka, ježiš, dík, zobák ale XDDDD. fakt? no máma taky říká, že je vidět že něco dělám, takže tam pětka musí bejt pak :) Černý jsem si ZAKÁZALA :DDD

    • Mary, no, asi měsíc už XDDDDDDD ♥♥♥

    • p., divný, přesně, za ty prachy prostě… :) JO TEPLÁ OKUREČKA ♥ :PPP

    • Skalain, jsem měla ve Francii a Belgii i Londýně a přišly mi stejný XDDDDDDDD

    • Anny, díky :) to máme podobný cíle, mezi 53 – 55 :)

    • johanko, promiň, už jsem ti dala ten odkaz! :) no ja je fakt miluju, je to droga, hrozně mi to chutná.

    • póle, černošsky? davala sem na plurk XDDDDDDDD

    • Jan, jsem myslela, že všichni už znáte můj zob!

    • Mirabelle, to nosím většinou sepnutý protože jak sportuju teď, tak to vadí :) Jinak jsem ti odpověděla k tobě :)

    • Spencie, jsou :)

    • Blackberry a Dáda, U VÁS :)

  • Leave a Reply