Life & Stories, Parties

Opékání buřtů u rodičů »» tradiční pálení čarodějnic na poli »» víno, vodka, pivo

01/05/2011

V pátek jsme si udělali předčasný čarodějnice, protože v sobotu mělo pršet. Rodiče rozdělali oheň, všude bylo hrozně moc buřtů různých druhů, já jsem si udělala rybu na ohni, ale než se mi ta sviňa udělala, tak jsem si dala buřt, žejo :)

A to jsem pak ještě 3 hodiny kalila dál zas, žejo. Na těch fotkách vypadám, že mám už tak 58kg někde, jsem vždycky nadšená z toho, ale pak se podívám pořádně a prostě to dělají hadry a to, jak je člověk nataženej a jak stojí. Takže se naseru, když mi někdo napíše, že jsem hubená XDDDDD. Jsem jak na té první fotce s prasátkem no, ale už to půjde snad za chvíli dolů, přes 20 dní jím vcelku slušně (nebo aspoň oproti tomu, co bylo) a makám, makám :)

Což mi připomíná klam, který jsem sem dávala někde v roce 2009 nebo 2010 už nevím. Že pravda je takováhle, ale stačí se vyfotit z jiného úhlu a natáhnout nohu a rázem jste o deset kilo lehčí.

Slíbila jsem i týdenní rozpis jídel. Mám vypočítáné BMR jako 1633 kcal denně, takže se snažím no. Červené položky nemusely být. To znamená, že jsem třeba ani neměla chuť, ale dala jsem si to nebo jsem si mohla připravit úplně něco jiného.

Květen bych chtěla začít ve znamení ještě lepšího stravování, omezit těstoviny trošku a víc se hýbat, což mi rovna teď půjde těžko, mám teplotu a bolí mě v krku. Doprdele, hm.

You Might Also Like

20 komentářů

  • Reply Lenka 01/05/2011 at 20:46

    Jak si si vypočítala BMR?
    Úplně se těším až si přečtu ten týdenní rozpis, protože mě to fakt baví, kam se hrabou fešnblogy na blogy, kde je aspoň zmínka o jídle, nejlépe o zdravém :-D
    Ještě jeden článek a taky začnu jíst zdravě, už mám doma dokonce pohanku..

  • Reply katie 01/05/2011 at 20:59

    mňam ta ryba! buřty já nejím (bývá mi z nich špatně :D),ale rybičku bych si taky upekla..hmm! a máš super vlasy úplně! <3

  • Reply Bárb 01/05/2011 at 21:04

    Ty i ten jidelnicek pojmes s vtipem XD Ta koleda tam XDDD To cerveny pole stejne nechapu jako moc :D Jak sis jako nemusela dat zmrzku nebo zvirectvo z koledy? :D To by spis zapadalo do policka „musela jsem“, ne? :D Jakoze mega chut na to..

    Fotoreport je super! Fotka pro Johanku <3 A tu co mas rada mam rada taky! :)

    Klam jsi davala vloni.

    Uz mas zas dlouhy vlasy dost, co? :)

  • Reply p. 01/05/2011 at 21:23

    jsem myslela, ze FF je Fero :D

    a stejne mi tech 1300 prijde malo, kor kdyz tak moc sportujes…

  • Reply elis 01/05/2011 at 21:42

    pěkný přehled :)
    chci se zeptat, proč chceš omezovat těstoviny, a příp. čím je budeš nahrazovat? jsem líná hledat na netu ;)

  • Reply pól 01/05/2011 at 22:02

    četl jsem vodu s džusem ;D

  • Reply mary 01/05/2011 at 22:18

    mám rada tú fotku čo máš rada aj ty. Budeme kamošky?<3

  • Reply Kač. 01/05/2011 at 23:07

    Strašně ti to sluší prostě, ty vlasy máš krásný!

  • Reply Natalia Peréz 02/05/2011 at 08:20

    • Lenko, to najdeš na netu, dáš jen doo googlu výpočet BMR a pak ti to najde vzorečky a podle toho jak moc sportuješ si to vypočítáš. Napsala bych ti ho, ale pro každého je jiný a pak plus ta aktivita :) Však poj´d, budeš se cítit lépe o hodně celkově :)

    • katie, děkuju :) já mám ráda spíš ty párky na opejkání :D

    • Bárb, fakt to bylo z koledy no XDDDDDDDDDD. No právě, že jsem zas takovou chuť neměla a vzala sem si to.. to je ten problém. Jen jednou jsem měla fakt potřebuju sníst něco sladkýho, ale nevim, co to bylo, proto to je blbost, jen z nudy, že nebylo co dělat víš. A ty nudle taky, mohla jsem si udělat prostě brambory a rybu a ne nudle, když jsem je měla 3x v týdnu, idiot ♥ Vlasy mám furt stejný přijde mi :)

    • p., Foo Fighters! XDDD No jenže já zas tak MOC nesportuju a tenhle týden nebudu VŮBEC protože jsem nemocná jak prase a mám jíst 1633 aby nepřibírala, pak už přibírám, myslím, že jím přesně. Nemám vůbec hlad a ty 300g porce jsou na mě i moc, kdybych je rozdělila, tak snad pak ani nevečeřím O_o :)

    • elis, těstoviny by se neměly jíst, když chceš něco shodit. Maximálně 1x – 2x týdně. Prostě se po nich přibírá, mají nejvíce kcal ze všech příloh. Samozřejmě je obré mít doma hodně kvalitní těstoviny, tam jsou aspoň zdravé složky v nich, ale stejně by mi stačilo 1 – 2x týdně. Třeba vůbec zatím nejím luštěniny a tak bych tu jednu týdenní porci mohla přebít čočkou nebo fazolema ♥ :)

    • pól, XDDDDDDDDDDd fuj

    • Mary, vytiskneme si ji ale do peněženek!

    • Kač., děkuju ti moc :)

  • Reply Jane 02/05/2011 at 08:41

    strasne ti to sekne :) fakt jo <3
    a ryba mnam, parky moc nemusim…

  • Reply Mirabelle 02/05/2011 at 09:37

    Jsi fakt krásná, máš nádherný oči a hlavně máš NORMÁLNÍ postavu. Nejsi žádná vychrtlina rachytýdická a jsi sympatická. Hlavně já mám fakt moc ráda Tvůj blog. Baví mě, že píšeš o jídle, o životě jakej je a na nic si nehraješ.
    Já jsem se teď na hubnutí vyprdla. Musím se učit na přijímačky, trénuju na koních a běhám venku se svojí fenečkou, takže pohybu mám až až. Jím zdravě, to jo, ale za den vypiju asi 5 přeslazenejch kafí s mlíkem, večer se nacpu bábovkou nebo čímkoliv, co mamka upeče. Joo a jestli se můžu vyjádřit k předchozímu článku – Jsem na tom úplně stejně. Závislá na rodičích, bez práce, bez peněz. Respektive peníze mám, ale prostě si je šetřím. Jsem jedináček, taky jako ty. Nejsem rozmazlená, a nikdy jsem nebyla. A strašně mě štve, když někdo říká, že jedináčci jsou rozmazlený! Většinou to, co od rodičů chci, mi koupí, ovšem jsou to třeba po 2 letech tenisky, páteřní chránič ke koním /to jsem trošku zahrála na city : „Mami, tati, jsem Vaše jediný dítě, tohle mi zachrání život když spadnu z koně!!“ :DDD/ Ne kecám :DD Takže asi tak. Teď se hlásím na vysokou, budu dělat příjímačky, absolutně nevim co to do mě vjelo, tu školu studovat nechci, na přijímačky mě nebaví se učit. Dala bych si facku, fakt nevim co chci. Nebo já to vím, ale už je pozdě no :D

  • Reply elis 02/05/2011 at 10:23

    aha, díky za vysvětlení :) to já luštěniny ráda, čočku, hrášek i fazole, mňam :) teď se zrovna chystám vyjet někam na sběr bylinek – takovej špenát z kopřiv nebo salát z pampelišek apod., zdravá pochoutka, doporučuju :)

  • Reply Spencie 02/05/2011 at 11:33

    Tyo, tedka kdyz vidim tu fotku s tim cigarem, tak mi došlo, že jsme v sobotu vykouřily každá asi 5 cigaret. Následně jsem se koukla do fotáku a v Depresi jsme hrály na klavír XDDD ..
    Doufam, ze si pamatujes, co budes delat v patek navecir .)

  • Reply johanka 02/05/2011 at 13:43

    co to je ta fotka s tim cigarem na konci!! jinak ohen bozi a uplne se mi libi, jak je to takhle venku akce pro celou vesnici, aji s detma a tak, to je super <3 a ta fotka zboku se mi taky hrozne libi. a zadek mazec no, ze to zalezi jenom na tom, jak se clovek postavi a z jakeho uhlu to vyfoti.

  • Reply Marcheline 03/05/2011 at 14:28

    Takže zaprvé – jsi hrozně moc moc krásná holka! Za druhé – co chceš kua hubnout?! Ty vole o tvojí postavě fakt sním, jsi kočka, žádná vyzáblá kráva, prostě ideál! (A ne že si to přebereš jako že jsi tlustá.) Máš krásnej tvar postavy.:-)

  • Reply Blackberry 03/05/2011 at 14:29

    nebudu ti psát, co nechceš slyšet :) vím že by to k ničemu nebylo, znám to. ale musím říct co si myslím: jsi hezká holka, sluší ti to a od pasu nahoru se nemáš za co stydět. problémové partie jsou holt pro mnoho holek velký problém. jsem sama důkazem toho, že v oblečení vypadám úžasně a proto poslouchám chválu, ale jakmile bch začala chodit ve spodním prádle, každý by asi svůj názor mlčk přehodnotil .. je super, že se snažíš. i přesto, že občas ujedeš, jako s buřtem tentokrát :) ale bez občasného hřešení by tě to zabilo úplně, protože bys to odpírání jedoho dne neutáhla a přejedla se všeho toho „zakázaného“ co by ti přišlo pod ruku. já jsem pro občasné hřešení. člověk na sebe nesmí být příliš přísný a krutý, sem tam nějaký kousek něčeho dobrého udělá dobře psychice a ta je prostě nejdůležitější :)
    držím ti palce, aby ti to šlo dál dobře. kolik sji za těch 20 dní shodila? pozoruješ nějaké změny? a jakým způsobem cvičíš nebo sportuješ?

  • Reply elis 03/05/2011 at 18:01

    http://www.prozdravi.cz/zbavte-se-svych-kil-bolesti-doreen-virtue-ph-d.html
    knížku neznám, jen jsem narazila na tuhle ukázku. autorku znám a mně osobně její styl hodně sedí, ale to je samozřejmě na zvážení každého :)

  • Reply Dáda 04/05/2011 at 07:51

    Ahoj sluníčko :) na těch fotkách Ti to moc slušíí..nevěřím, že si tlustá :D prostě ne! Ta ryba vypadá nádherně, mňam!! A jak Ti je?? Už je to lepší?? Vůbec si mi neodepsala na e-mail…nic :( A ty bonbóny..já vím, jsem neponaučitelná..já prostě nemůžu žít bez bonbónů :D :D
    D.

  • Reply Natalia Peréz 04/05/2011 at 09:50

    já to moc nechápu už. vy se na jiných stránkách zastáváte a podporujete holky, které jsou docela vysoké a mají cíl třeba i 45kg a tady se vám zdá, že miniaturní holka ve stahovacím prádle, ve kterém nemůže ani dýchat a ani jít na záchod, protože to nejde ani sundat, co má momentálně 63kg ze 70kg a chce mít 55kg (což není ani její normální váha, protože měla 53kg) vám přijde, že není tlustá, že má normální postavu ve velikosti 42, že nevyjde kopec, protože to neudejchá, že jí všichni říkají, že přibrala, že se necítím dobře, že i hubený holky by měly posilovat a tvaroat si postavy, to vám je jedno nějak a úplně vám to uniká :)

    Blackberry, já nevím, já se nevážím a neměřím, protože bych byla nasraná, že mám pořád 63 :)

  • Reply elis 04/05/2011 at 12:39

    já jsem se vykašlala na to, co si kdo myslí o tom, co dělám – např. že je to zbytečný, že na to nemám… takový názory lidí, kterých se to ani netýká(!) a navíc o té problematice skoro nic nevědí(!), prostě neřeším :) a uštetřím spoustu energie na tom pořád někomu něco vysvětlovat :) Ty víš nejlíp, co chceš a co je pro Tebe dobrý, tak si za tím jdi.

  • Leave a Reply