Inspiration & Fashion, Jídlo, paleo a sport, Moleskine

To lidi neumí uvařit vajíčka?

25/04/2011

LilySlim Weight loss tickers

Dneska jsem udělala z vykoledovaných vajíček hromadu salátu. Neměla jsem ani trošku, ale dala bych si hromadu. Nevěřili byste, kolik lidí neumí uvařit vajíčka. Z 15ti kusů byly tak nějak dobře uvařené jenom dvě. Jakože se nedrolil převařený žloutek se zeleným okrajem, ale byly krásně oranžový měkký. Do salátu to tak nějak nevadí, tam stejně majonéza všechny chutě přebije, ale na chleba bych si to teda nedala… škoda vajíček. Přitom dobře udělané mají tak úžasnou chuť.

Taky jsem nečekaně obědvala nudle, moje nejvíc nejoblíbenější jídlo. Škoda, že v Trutnově nemáme takový ty pravý. Dole mají ty úzký dlouhý japonský, sice jsou úžasný a nikde stejný nemají, ale nejsou to prostě ty pravý. No a nahoře na náměstí je vůbec nemají dobrý. Miluju ty nudle z Hradce z FUTURA z WOK FOOD.

Mám úplnou hrůzu, že jsem dneska nesportovala. Úplně hroznou. Protože jsem nesportovala ani včera. A to je prostě strašný XDDDDD. Hrozně mě z tý kalby všechno bolí ještě a venku prší.

OBNOVILA JSEM FORMSPRING!

A prostě dneska to je druhej zápisek a tohle moc často nedělám, ale chci se teď dělit s váma hrozně o všechno. Takže až budu psát denně 3 zápisy, tak se nedivte. A na nový recepty moc nečekejte, protože já si zase udělám tyhle brambory na 2 dny a na 2 dny tohle rizeto no… šetřím :)

Já vim, že teďka hrozně seru všechny moje čtenáře, protože je blog jenom o mým hubnutí a dřív byl o všem, ale jak nemám práci a peníze, tak stejně nikam nechodím a nic jinýho než běhat nemůžu dělat! Musíte mi to odpustit. Až bude práce a peníze, chystám obří výlety a tak se budou články střídat. Ale mám připravený výtažky z mého studentského průkazu pro vás. XDDDDDDDDDDDDDDD

You Might Also Like

16 komentářů

  • Reply Dáda 25/04/2011 at 20:11

    Právě jsem zjistila, že jsem si Tě na bloggeru nedala do „anonymně sledovaných“ a já si říkala, že vůbec nepřispíváš :D No, je dobře, žes mi napsala..mohla jsem to napravit a teď už Tě budu sledovat každý den, to se teda piš! :D Jooo naše Kočka je fakt zabiják jako..nebyla to moc sranda..já letěla na chodbu, jak jsem vlítl a volám na Kočku ať jde taky a ona se na mně podívala a začala ho zabíjet :D Pak na ní volám jestli už ho zabila a on se zas podívala a jela do něj další pecky… je to moje ochránkyně :D!!!:-))))
    No ke komentáři, co jsem Ti nechala minule a tys mi na něj odpověděla…já zjistila až teď, že jsi mi odpověděla, jelikož já většinou odpovídám holkám zpět na blogy a nenapadlo mně, že mi někdo odpoví do svých komentářů, tak už si to budu pamatovat :) Joo a si dobrá, že něco najdeš v sekáči..já tam byla jen párkrát, ale mám asi smůlu, ptž jsem nikdy nic nekoupila..nikdy nic neobjevila!!
    No já vím, že ta váha není na ty % úplně ideální..ale tak aspoň přibližně..až půjdu k doktorce, tak se na to zkusím zeptat a uvidíme, jak moc pravdivé to bude :-)
    Chtěla jsem Ti pochválit fotky s Lambruscem..moc Ti to tam sluší a máš super rtěnku…nebo lesk??!!:)
    Jo a do těch receptů se určitě mrknu, já nemám moc fantazie na vaření..takže se neboj…u mně na blogu pak uvedu zdroj, od koho jsem recept získala :-))
    Jo a miluju čínský nudle :p
    Já už nevím, co jsem dál chtěla psát..tak zase příště :) hezký večer!

  • Reply Natalia Peréz 25/04/2011 at 20:18

    • Dáda, jáj, tak to já odpovídám vždycky sem, protože vím, že se mi sem lidi vracejí a přečtou si to :) Jsem nevěděla, jestli bys pak i u sebe věděla, na co je to reakce, ale můžu ti to tam překopírovat, já tady pak mám aspoň i archiv, co jsem komu odpovídala :) Zkus BLOGLOVIN, to je boží věc :) No jsem se tlemila, jsem si úplně představila, jak kočička maličká zabíjí čmeláka úplně tou packou a zubama XDDDDDD. TAK TO TRIČKO ZROVNA, U TOHO LAMBRUSCA, MÁM ZE SEKÁČE ZA 60,- KČ! <3333 Rtěnka, já lesky nemám ráda. ASTOR 730 smíchaná s nějakou Essence :) a moc děkuju :) Recepty zkus no, fakt je píšu úplně strašně do detailů a vůbec nic se nedá ani pokazit, s odkazem to neřeš, ale budu ráda samozřejmě :)

  • Reply Marcheline 25/04/2011 at 20:22

    Že nemám břicho? Hej holka, já ti pošlu fotku mýho břicha a ty utečeš od počítače, páč ti to zabere celej monitor!:-D Jinak jen přidávej články, ráda si je čtu.:) Přidám si tě, může být?:-)

  • Reply Natalia Peréz 25/04/2011 at 20:32

    • Marcheline, takže to děláš jako já ty fake fotky? Absolutní zátah břicha, stahovací spodní prádlo a tak? XDDDDDDDDDDD Já pak vypadám o 8 kg lehčí XDDD Můžeš :)

  • Reply Dáda 25/04/2011 at 20:40

    To je fajn, já si to budu pamatovat a budu se vždy dívat pod článek na odpověď a těšit se na to!! :) Ten bloglovin bych zkusila, jaké jsou tam výhody oproti normál sledování na bloggeru?? Já na tom bloggeru mám nové komentáře e-mailem a pak se mi od všech co „sleduji“ zobrazují nové články :)
    No já se nejdřív nesmála, ale pak jsem zavřená na chodbě volala příteli a to už jsem se smát musela..škoda, že jsem to nenatočila.. Teď tady ten čmelák leží mrtvý na zemi a ona mi nechce dovolit, abych ho vyhodila..mně za to kousla (spíš jenom stiskla, ví, že nejsem přímý nepřítel:D), když jsem ho chtěla zvednout za křídlo a vyhodit :D
    Koukám, že máš poblíž nějaký super sekáč teda :-)!!!
    D.

  • Reply Marcheline 25/04/2011 at 20:43

    Jsi blázen? Od čeho je photoshop?:-D Neeee dělám si srandu, břicho zatahuju nonstop a moc mi to nepomáhá, nejhorší je, když sedím, jak se to vyvalí, aaaa!:-D

  • Reply mary 25/04/2011 at 20:53

    len pekne píš, aj ja mám niekedy takú potrebu sa so všetkým zveriť, len som lenivá ako prasa a vôbec nemám čas proste…

  • Reply Natalia Peréz 25/04/2011 at 20:58

    • Dáda, ok :) Já se vždycky štítím vzít mrtvej hmyz do ruky a to i za křídlo <333 aby se to neprobudilo asi nebo nevim XDDDDDDDD. já ani nevím, jaký je sledování na bloggeru víš. ale Bloglovin to má tak hezky vždycky s první fotkou <3.

    • Marcheline, no PS na to taky nepoužívám, to už je takový moc, ale natáčim se a zatahuju jak to jde :)

    • Mary, VIĎ <3 Najdi si ho!!! prosím <3

  • Reply Cowl 25/04/2011 at 21:01

    Jenom piš! Seš moje motivace a od zítra do toho jdu taky!:)

  • Reply Natalia Peréz 25/04/2011 at 21:32

    • Cowl, JO! Pojď, já se pak míň trápím! XDDDDDDDDDD

  • Reply Sharyline 25/04/2011 at 22:20

    Seš hrozná jokařka :-D, zase se tlemím :-D. Chápu, piš si sem, co chceš :-P. Takový hlídání žraní je blog, co? :-D A na podobným principu jsem začala běhat loni, prachy na cvičení nebyly,takže jsem začala běhat a vydrželo mi to. Hmmm, vajíčkovej salát bych si taky dala,klidně samotnej! Ty tvý nudle, áááá, dala bych si je hned. Mám hrozně ráda rýžový nudle s tofu:-)

  • Reply Dáda 26/04/2011 at 07:47

    Chápu, taky moc hmyzůůů neberu do ruky..ale čmelák má tak krásný křídla :D
    Jooo tak ono to bude asi stejný to sledování, kočko :))) Tam je to stejně tak s fotkou… Já myslela jestli tam navíc není náhodou třeba, když Ti někdo odpoví na jiném blogu, když mu tam jako zanecháš komentář?? Rozumíš mi :-), ne? Jako u Tebe! :)

  • Reply Jane 26/04/2011 at 09:46

    Tak ted uz to s tema vajickama aspon chapu! :)

  • Reply Natalia Peréz 26/04/2011 at 11:22

    • Sharyline, nejsem XDDD. to seš dobrá, žes vydržela dodnes. jo, ten vajíčkovej salát bych hnedka sežrala… ale neměla jsem ho, jen jsem malou lžičkou 2x ochutnala kvůli dosolení a pepření… já rýžový nemám moc ráda :)

    • Dáda, jasný no, asi jak už nejsem na bloggeru tak nemám jinou možnost ani :)

    • Jane, počkat! cos nechápala? :)

  • Reply Tina 26/04/2011 at 18:49

    Já od toho ode dneška zase taky jdu!!! Budu Tě sledovat…

  • Reply pól 27/04/2011 at 18:12

    jiný vajíčka než netvrdo a se zeleným okrajem jsem prostě neznal do těhle velikonoc.. jak dlouho je teda vaříš prosímtě? nesnáším právě dusivý hnusný žloutek, dávim se s ním a pozřuho jen za samolepku..

    dále mi vůbec nevadí, že píšeš jen o jídle a běhání, taky totiž nepodnikám žádný výlety ani nic bez peněz a bez práce, tudíž si aspoň nepřipadám sám v tohle tom..

    a dále už nevím, co jsem chtěl napsat.. jo, vlastně že máš pravdu s nudlema z Futura :)))

  • Leave a Reply