Jídlo, paleo a sport, Moleskine

Dneska si ze mě neberte příklad!

21/04/2011

… ale jako vůbec. Dnešním dnem je to přesně (jenom) 14 dní, co dělám něco jinýho, než že sedím u počítače a žeru u toho párky a toasty a tatarku a večer v deset velkou pizzu. Jó, dala bych si velkou pizzu (a párky a toasty a tatarku XDDDDDDDDDD).

Taky je ale dnešek úplně tragédní. Ráno jsem zase teda sportovala, ale nasportovala jsem toho nejmíň za celej tejden. Potřebuju ráno nutně Lucii, přijeď. Prostě strašná ostuda největší nejhorší, stydím se doteď a musím to nějak vynahradit sama sobě, což se mi moc neadří, dozvíte se dále.

Musela jsem ject na nákup, bylo asi 11 dopoledne a bylo ukrutný vedro. Nosím jenom tenhle pytel, ve kterým není vidět ani břicho, ani prdel a ani stehna, úžasná věc prosímvás, velikost 14. A budu to nosit, dokud nebudu mít na váze začáteční číslici pětku. Adidas látková taška je na menší nákupy nejlepším řešením, neboť na dno naskládáte třeba 4 mlíka a ještě se vám tam vejde spousta věcí, jako třeba vajíčka, jogurty, ovoce a zelenina a švihadlo. A SUPER HEARTS.

Sežrala jsem celej pytlík, to jsem zase ale prase. Ale naštěstí obsah sáčku je 65 gramů jenom <333 A na 100 gramů to má 503 kcal. Tak jsem takový menší prase, mohla jsem to zazdít hůř viď.

K obědu jsem měla curry rýži s cibulkou a sójovou omáčkou a k tomu špízy udělané na pečícím papíře jenom. Měla jsem tam krůtí maso, cuketu, ananas, papriku a feferonky kousek. Zbyly mi ještě 3 na zítra. Protože jsem toho měla jen trošku, tak jsem si před chvílí dala ještě flák ryby, kterou jsem dlouho neměla a měla bych ji jíst dvakrát týdně. Když si ji dám jednou týdně, tak budu dobrá, ale já potřebuju LOSOSA prostě k životu…

Našla jsem nějaký pro ANA BLOGY, mezi nima byly i docela normální blogy, že holka, co má 157 cm a vážila 70 kg (vítéj) chce shodit na 55 kg, což je normální. Ale když tam vejškově podobná holka píše, že chce shodit na 40 kg, tak to pardón, ale… je to vaše věc ;)

Včera se mi udělalo strašně zle večer a vydrželo mi to trochu doteď. Z rukoly se mi udělalo blbě, úplně jasný to je. Už ji odmítám jíst. Určitě moje tělo chce čínský jídla a pizzy a je chudák zmatený, že žeru nějaký zdravý věci a hejbu se. Chudák.

Prej po měsíci bych měla vidět nějaký hnutí s tělem, pokud vydržím sportovat ještě 14 dní, tak se ráda podívám. Jsem v půlce a připadám si jak nevimco. Snad to po měsíci nebude taková krize a půjde to líp.

A vůbec prostě chci si dát pivo a vožrat se jako čuně a dělat bordel.

You Might Also Like

22 komentářů

  • Reply terka 21/04/2011 at 16:32

    Natálijko, ani nevíš, jak mě inspiruješ. díky Tobě si kupuju stále nová koření a přepisuju si recepty, které jen co mi skončí tahle pitomá tekutá strava (po operaci), začnu uskutečňovat, páč mi přijdou, že tohle je na dietu vono! takže jako jsem podle Tebe udělal kdysi kung-pao, svíčkovou a nedávno cheesecake, tak teď se vrhám na pohanku a podobné dobroty!

  • Reply Marsi 21/04/2011 at 16:54

    Chestro, já tady snad přestanu chodit na ten tvůj web, protože ty dobroty tady, tak krásně nafocený to mě zabíjí. Já nechápu, proč ty furt chceš žrát tu hnusnou pizzu a hambáče a ty nechutný sladký čínský omáčky, když todle všechno vypadá perfektně ;)

  • Reply Spencie 21/04/2011 at 17:03

    No mohlas to udělat milionkrát hůř žejo!

  • Reply Kač. 21/04/2011 at 18:04

    Tak je jasný, že tyhle krizovky občas přijdou, ale přesně, mohlo to dopadnout mnohem, MNOHEM hůř, a tak jsi fakt dobrá, že se držíš ♥ Vážně, obdiv, to já tý pizze v deset večer neodolám ani omylem!

  • Reply Zůza 21/04/2011 at 19:23

    ty srdíčka miluje jeden můj spolužák, si je kupuje KAŽDOU hodinu volna :D

  • Reply Zůza 21/04/2011 at 19:24

    .. takže to pro něj nemá 503 kcal, ale už asi 503503503503 kcal XDDDDD

  • Reply Dáda 21/04/2011 at 19:25

    Dneska trošku bláznivý článek :) a myslím si, že na té fotce Ti to sluší! Ten „pytel“ je super :) taky bych jeden takový potřebovala! Kde jsi koupila? :) Ty špízy vypadají moc mňam, si dobrá kuchařka a to si jenom o kousilínek starší než já…musím máknout :-) Taky miluji lososa, ale tak často ho tedy nemáme..spíš hodně kuřátko, to máme moc rádi :) a čínský jídla, mňam!! Taky jsem dřív jedla pizzu klidně i po 22. hodině…ale časy se mění a metabolismus se zpomaluje :D
    Jo a k Tvojí otázce, ty tuky, vodu a svalstvo měřím na váze..máme takovou tu lepší váhu, která neudává jen kg, ale i to ostatní :) určitě ji seženeš kdekoliv, my ji máme tuším z Ikei.. a je krásná, kytičkovaná :) Přítel si myslí, že jsem trošku ujetá..ale já chci prostě hezkou váhu, když ji používám každý den, i vícekrát :D

  • Reply andilek 21/04/2011 at 21:39

    Haha, ja myslela ze na ty prvni fotce je nejaka modelka, uplne tak vypadas :D

  • Reply Lucy 22/04/2011 at 02:21

    Ahoj NAT! Děkuji za komentář.
    Přiznám, že slintám nad tvým blogem, je nádherný a fotečky obdivuju! Myslela jsem, že je to thinspo :D … krásně fotíš, i to jídlo. Vypadá báječně!

  • Reply R. 22/04/2011 at 10:14

    jsi skvělá a z malýho pytlíku brambůrek si nic nedělej :D držim palce v pokračování :)

  • Reply mary 22/04/2011 at 10:31

    to je ešte len 14 dní? mne to pripadá ako večnosť už!

  • Reply Sharyline 22/04/2011 at 11:35

    Díky za koment, máš krásné fotky! Tuhle tašku vídám v ulicích často, je určitě hrozně praktická na nákupy :-). Máš krásné štíhlá lýtka, to je můj sen! Vel. 14? To je 38 v našich velikostech? Ale šatky se mi líbí, tenhle střih také nosím – ano,zakrývá mi boky a zadek :-D
    Jídlo vypadá dooost luxusně :-), hlavně ty špízy!

  • Reply Lou 22/04/2011 at 12:14

    Ožrat se a dělat bordel je moje výsostný přání už několik týdnů. A mám pocit, že už musím! :D

  • Reply Dee - Dee 23/04/2011 at 07:44

    ty fotky jsou dokonalé ! :) a blog? super:) máme tu další skvělou grafičku!!:D:)

  • Reply Natalia Peréz 23/04/2011 at 10:45

    @ terka, já jsem ráda, že to někoho inspiruje, fakt. nepíšu to zbytečně, nefotím to zbytečně na blog. :) mohla bych si to nechat pro sebe, ale když to pomůže… :) tak ať se hlavně DAŘÍ!

    @ Spencie, viď, třeba velký balení chipsů 200 gramů XDDD

    @ Kač., pizza v deset večer je největší žrádelní orgasmus, co znám! a nebo hromada čísnkých nudlí <333

    @ Zůza, každou hodinu volna… XDDDDD voni sou vážně nejlepší ale no. XDDDDDDDDDDD

    @ Dáda, to mám ze sekáče, ale je to Atmosphere jinak, jak to je uzky pod prsy tak to jeste zestihluje cloveka jak svine <333. nemám na výběr, musím vařit furt, koukni do recipes a třeba najdeš i návod nějakej na něco, co potřebuješ vařit :) jsem jedla do noci nonstop, co jsem měla v lednici… :( tý váze nevím, jestli se dá věřit :DDD já se nevážím vůbec. tedka nevím absolutně kolik mám a zvážím se až 1. června :)))

    @ andilek, vole. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    @ Lucy, thinspo ne :DDD já budu FITSPO blog. XDDDDDDDD díky :)

    @ R., diky diky diky :)

    @ Mary, UŽ 16 DNÍ DNESKA XDDDDDDDDDD

    @ Sharyline, ta taška je nejlepší, hrozně toho unese a dobře se to drží. Bez ní nechodím nakupovat jídlo ani omylem XDDDD. Pórek krásně jak pak čouhá! Nevím ani, co je to za velikost, ale řekla bych že 40/42 spíš nějak. Zakrývá to všechno <333 jinak díky :)

    @ Lou, DNES MOŽNÁ!

    @ Dee Dee, díky moc, ale to bude jen to makro a photoshop ;))) grafičku bych zrovna neřekla, vzhledem k tomu, že tohle dělá snad každý :D :)

  • Reply Becky 23/04/2011 at 12:17

    to není moje fotka ! já vypadám jinak :D jak jsi napsala tak trochu jak koule :) ale pořád lepší než když jsem měla 96 že…

  • Reply Natalia Peréz 23/04/2011 at 14:04

    @ Becky ty vole, mně to bylo divný strašně! XDDDDDDDDD ale tos mě naštvala, hledám blogy kde se holky fotěj před a po :(

  • Reply Mirabelle 24/04/2011 at 11:42

    Naty po měsíci bys to fakt měla na sobě poznat :)
    Tyvole..a mělas pravdu s těma ombre hair pitomejma. Má je snad každej, takže já si kupuju brunet nebo černou barvu a seru na nějaký hvězdný manýry. Děsný.
    A jíš moc hezky, ty tvoje jídla se mi děsně líbí. Už si chystím špíz s kuřecím a cuketou :D jen tak dál, tyhle tipy miluju!!

  • Reply Natalia Peréz 24/04/2011 at 12:14

    @ Mirabellka, VIDIŠ! Já mám vždycky pravdu XDDDDDDDDD Musíš si to pamatovat a psala jsem ti někam ani nevím kam o tom tvym běhání, ti to napíšu k tobě znova :)

  • Reply Cler 24/04/2011 at 12:17

    Kruci mám chut na tu pizzu! Mmm, ale taky mě chytaj pěkný choutky a nicnedělání, takže si z toho absolutně nic nedělej :D Mě tak strašně štve že mají tuhle tašku všichni, já ji nosím na bazén :) ale ten „pytel“ je dost úžasnej – chci taky, ale asi bych vypadala jako těhule. Ana-blogy mě vytáčí :/ ale jak říkáš, každýho věc. Ta poslední věta :D no jen si dej :D

  • Reply Natalia Peréz 24/04/2011 at 12:28

    @ Marsi, tyjo, protože já prostě miluju tyhle humusy… :(

    @ Cler, mají ji všichni no, ale fakt je boží na nákup. Oni ji nosej všichni jak kabelku :) Já v tom vypadám jako těhotná asi :) PROANA je bláznoství… :(

  • Reply Jane 24/04/2011 at 23:17

    Tu tasku mam modrou :)

  • Leave a Reply