Jídlo, paleo a sport, Life & Stories

New layout > photoblog > goodnight

12/04/2011

Veškerá funkčnost celého so-magic.net je závislá na nejlepším street-soul.net a prostě Carrie bude jednou nejlepší programátorka na světě, věřte mi. Se jí zeptáte na velmi složitou věc co se již zmíněné funkčnosti týče a ona napíše během 20ti vteřin kód přes tři řádky a vůbec nad tím nepřemýšlí! Snažím se to taky trošku učit po nocích, ale zatím jsem došla k tomu, že není potřeba psát #FFFFFF ale že stačí #FFF takže asi tak. Potřebovala jsem trošku pozitivní růžový takhle na jaře, abych se cejtila líp, tak snad mi to pomůže.

Minule jsem měla fakt nějakou blbou náladu a všechno jsem si moc brala. Taky navíc, když vy se vůbec neozvete, jak já mám vědět, že moje jídlo někoho vůbec baví, že? Nevěděla jsem, ale teďka už vím, že to nedělám zbytečně. Nechcete do toho jít někdo naplno se mnou? Mary mi nedávno ukázala úplně nejlepší obrázek. Můžeme to tak brát. Nějak moje párková a hranolková éra se sune sem, potřebovala bych, aby se tam přesunula nějak víc. Třeba dneska byla krize, musela jsem si vzít rohlík s anglickou slaninou XDDDDDDD. Ale nevidím to jako průser, no, dělávám milionkrát horší věci. Třeba 6 rohlíků s anglickou slaninou<333

Mám hodně fotek, předem vás varuju. Hrozně mě začalo bavit jezdit na kole a tak si děláme cyklovýlety a já jsem strašně ráda, že se hýbu. Vlastně předem říkám, že bude můj blog do budoucna asi trošku o zdravějším jídle a sportu, stejně nikam nejezdím a nic nedělám a dělat nemůžu, takže tohle je teď moje náplň života trošku :)

Prosímvás, víte, co mi řekl můj přítel na tuhle fotku? Že se tam tváří úplně normálně a že to je pěkná fotka a že byl rád… XDDDDD Tak si myslím, že nasranýho byste ho asi vidět nechtěli, ne?

V pátek mě tohle milý stvoření pozvalo do restaurace na romantickou exotickou véču (no v sobotu pak zase předved, jak moc mě má rád) a protože ví, že se vyžívám v jídlech, který nejsou český, italský, řecký a francouzský, tak zvolil indonéskou restauraci, kde mají i česká jídla a tak jsme byli šťastní oba!

Já jsem zvolila Sate Ayam a on prej dlouho neměl žebírka. Chtěla jsem si hrozně dát tu jejich polívku, ale strašně jsem se jí bála. Tak příště ji ale zkusím, se mi tam líbí, ještě tam toho je spousta na ochutnání, žejo.

V sobotu jsme se s Lucií vykašlaly na turnaj v šipkách na kterej jsme se ale předtím docela těšily a jely jsme na výlet. Ve čtvrtek jsme byly na nejhorší trase co v okolí je a tak tahle byla docela brnkačka. I když já a můj dech = se zeptejte Lucie co jí dělám cestou, jak funím a nemůžu dejchat.

Tohle jsou dvě fotky ze čtvrtka z prvních kol. Kdybych věděla, co mě ještě čeká jízdou po lesní cestě milion km ještě do kopce a déšť a zima a ještě sníh v zatáčce, tak se na to vyseru a jedu přes Babí jako. No jsme dobrý prostě :)

Tady jsou 4 fotky ze soboty. Foukal vítr, jely jsme okolo koníčků ale já i ten koníček jsme se báli přiblížit se elektrický ohradě a tak on zas odešel. Na Dolcích jsme se nasvačily, já cyklobanánem a Lucie cyklojabkem. Je to fakt super ale, nesedět nonstop na pivu a něco dělat. Se pak cejtím děsně fresh…

A tak pak člověk i fresh jí :) No někdy máte trošku krizi po pizze, který se chcete přežrat úplně brutálně a dali byste si těch 6 rohlíků, ale  musíte se naučit ovládat vy svůj žaludek a ne, aby on ovládal vás…

Insalatina salát jím dohromady s rukolou a rajčaty. Je to výborný!

Když mám už dost cereálií a všeho, tak klidně snídám i saláty a vajíčka.

Dneska jsem si dělala rizeto. Jsem obrovskej milovník curry a tak můžu jíst curry rýži pořád. Dala jsem to pak ještě zapéct do trouby a nakonec posypala jarní cibulkou. Zeleninu jsem ale dělala na troše kvalitního virgin olivového oleje, protože bez tuků taky žít nemůžete.

Sehnala jsem úžasný chleby (já nemám ráda to slovo, jak se to jmenuje prostě XDDD) a dávám si na ně LUČINU JOGURTINU, jarní cibulku a jím třeba s okurkou.

Křupavé krůtí kousky s pepřem na troše olivového oleje extra virgin, trocha kuskusu a zelenina :)

Zrovna dnešní snídaně. Zase chlebíky, Lučina Jogurtina, opravdu slabá vrstva a okurka :)

Tohle jsou oni. Rozdělaný mám jen graham a bylinky a ty mají taky nejméně kalorií, ale hýbe se to tak okolo, takže je úplně jedno, jaké máte. Jedno balení má 20 kusů, takže to máte určitě na 10 snídaní, občas si asi dáte tři, tak méně no. Ale strašně mi chutnaj.

Fakt teda doufám, že vás to inspiruje a že si taky takhle vaříte a trochu jíte, nebuďte čuňata jako já a pojďte do toho taky (ať se netrápím sama ne).

Prej tady má zase začíst sněžit a bejt zima, tak mám asi po ptákách na kole, ale doufám, že kecaj. Protože bych chtěla ve čtvrtek a o víkendu zase někam ject. Manchester vyhrál nad Chelsea tak to je napíču tak dobrou noc.

You Might Also Like

43 komentářů

  • Reply Bárb 12/04/2011 at 22:28

    Koníci <3
    Já se těším, až bude fakt pěkně a zase taky někam vyjedem. Já sice nemůžu moc dlouhý trasy, ale i tak to mám ráda :)

    Závidím návštěvu tý restaurace.

    "Fresh" jídlo je nejlepší, co může být, ale někdy to prostě nejde, bohužel :/ Třeba v Menze, kde prostě během školy jíst musíš a která tě vyjde nejlevněji. Ale vaří celkem dobře.

    Křupavé krůtí kousky s pepřem na troše olivového oleje extra virgin, trocha kuskusu a zelenina je jedna z nejlepších fotek jídla, co jsem u tebe viděla <3 Neříkej mi, že je to tvým foťákem.. ;)

  • Reply pól 12/04/2011 at 22:40

    kdybych měl prachy, jím stále jako ty, ale poslední dobou se všechno mění a potřebuju i na nervy víc nezdravýho jídla.. btw. vitamíny ze zeleniny bez tuku nevyužiješ, takže zas uplně nevypouštěj tučíky…

    dvě lahve na kole!

  • Reply Kač. 13/04/2011 at 00:11

    Mám úplně brutální chutě, když vidím ty fotky, a slintám si pomalu na klávesnici :) A vážně, ty to jídlo nafotíš vždycky tak krásně postě!
    Navíc se teď hrozně stydím, že si právě dělám Hawai pizzu (jo, vím, že je jedna ráno! xD )
    Tyhle.. „chleby“.. já nevím, já je jako měla vždycky jen samotný, a to mi přišly takový prostě.. prachový! hnusný xD Ale jednou jsem je měla s rybičkovou pomazánkou a ta to přemlátila xD Ježiš já vidim jaký jsem prase jak to po sobě čtu! xD

    A pokud je TOHLE normální výraz u tvýho přítele, tak bůh-ve-kterýho-nevěřím- s tebou, když je naštvanej xD

  • Reply skalain 13/04/2011 at 02:44

    ja nechapu, jak nikdo muze byt tak krasny jako Carrie a jeste umet takhle programovat, to jsou vzdycky takovi ti multitalenti, vzdycky rudnu zavisti…

    jinak super fotky, fakt pekny, na tom kole to pusobi uplne harmonicky, vyjela bych si nekam fakt…

    jinak zdrave stravovani chce proste cas a penize a ja nemam ani jedno xDD kdybych mela, tak bych cestovala

  • Reply skalain 13/04/2011 at 02:44

    jo a jeste bezva layout, mam chut na ten cake

  • Reply marilyn 13/04/2011 at 07:02

    přijeď! potřebuju, abys mi vařila!!! ne, vážně, já nechápu, jak ty to jídlo máš vždycky TAK krásně udělaný!!!

  • Reply Natalia Peréz 13/04/2011 at 07:30

    @ All všem díky :)
    Akorát teda Vás vyvedu z omylu, mně tohle jídlo vychází o hodně levněji „než normálně“. Si koupím vaničku kuřecích prsou třeba za 80Kč a rozdělím je a 1 to prso mám na 2 – 3 dny podle toho kolik si toho uvařím na kolik dní. Takže když smíchám 2 sáčky rýže + zeleninu + 1 to kuřecí prso třeba a mám to na 3 dny, si to spočítejte :) Ty chleby 20 ks stojí 38 Kč na 10 dní na snídaně, nesnídáte to denně, tak skoro měsíc vydrží krabice za 38 Kč! Já teda tímhle jídlem dost i šetřím XDDDDD. Ale tak na mase se ošizuju no :) Rukola stojí 20Kč a měla jsem ji týden doma :)

    Marilyn, krásně? :) Tak díky, no jí se to líp, když to hezky vypadá :)

    Skalain, NO PŘESNĚ! Ona je úplně ten dokonalej člověk no. Zabijeme ji? :DDD

    Kač, TY JO JÁ TI ZÁVIDÍM PIZZU V 1 RÁNO <3333. to nejvíc miluju tyhle noční přežíračky právě XDDDDDDD To je taky úprava tý fotky, aby to vypadalo :)) No když je nasranej tak to svět neviděl no XDDDDDD

    pólík, viz. @ALL + dvě lahve na kole boží věc :) akorát na 40 km :)

    Bárbička, však budem se procházet zas :) :* ježíš dík, ale to je prostě jen Makro a Fotošop :DDD :*

  • Reply p. 13/04/2011 at 07:52

    ty voe, ja jsem asi uchyl na fotky o jidle…

    a nejvetsi obdiv, ze si takhle varis, ja vecer prijdu z prace a padnu, takze ted furt frcim na vajickach, volsky voka stridaj michany, do toho sem tam topinky, polivky, ale na vetsi vareni se nejak nedokopu, ted uz asi 4 dny delam francouzsky brambory a zatim jsem ani nekoupila brambory a zeleninu na to :/

    ale o vikendu, o vikendu si to vynahradim, ono je dost naprd vyvaret jen pro jednoho

    a nejaky recepty bys mohla pridat jako!

    a carrie jste presne vystihli, to proste neni fer, ze je nekdo hezkej a jeste chytrej, takovy lidi by se meli zkoumat, jak je to mozny :)))

    a Fera uplne vidim, on je proste tenhle typ „prosim te, dyt je to dobry, se tam tvarim hezky!“

  • Reply Natalia Peréz 13/04/2011 at 07:57

    petulka, no hele proste ale uvarim toho plno si na 3 dny, kazdej den taky bych nemohla. plus az budu makat, tak si musim taky vecer uvarit proste na 3 dny dopredu tohle… :) pak do prace si to budu brat v krabickach <333 a budu jak socka <333 ale to nevadí. recepty jsou pod fotkama, já uz nevarim nejak nezdrave, jen klukum o vikendu, ale to je furt dokola naky omacky co uz v receptech jsou. tady smichas proste rezji a zeleninu a cibuli a pridas curry, ktery nemas rada, tak prd XDDD. no Carrie proste na hrad! :) Jono.

  • Reply Jane 13/04/2011 at 08:45

    vyborne, tak mam zase hlad/chut na neco takovyho peknyho. tak pekne dekuju. :DD

    jezis, mne chybi kolo, jela bych hned! vcera jsem byla uplne odhodlana se jit probehnout kolem jezera, jak scitilo slunicko a mela jsem pitomou migrenu a dneska je zima! :((

    a ta Chelsea!!!! :/// Fakt na dve veci! Jsem se vcera uplne rozcilovala. :))

    jo a s tim curry, taky jsem ho vzdycky mela rada, ne, ja ho milovala, ale ted jak travim cas s Indama a jejich kuchyni, tak mi zacina lezt na nervy a mrzi me to maximalne!

  • Reply Natalia Peréz 13/04/2011 at 09:07

    Jane, tak si neco uvar :) hele tady dneska snezilo uplne silene vanice a ja jsem se byla v 7 rano probehnout a byl 1 stupen takze vymluvu nemas! XDDD No Chelsea ty vole, ani nerikej… no mozna kdybych mela curry porad, ze by mi to taky vadilo, ale 3x tydne mi vubec nevadi XDDD ♥

  • Reply pól 13/04/2011 at 09:12

    pokud to přepočítáváš takhle, tak pak jo :) já se snažím většinou o pestrou stravu jako že ryby jsou třeba drahý, navíc jím větší porce, takže pytlík zeleniny denně za dvacku.. atd

    teď jsem si všimnul nápisu na headeru! food inspiration and leopard <3

    stejně jsi nejhustší, postneš fotky jídel a všichni se z nich udělaj a já dám recepty s fotkama a velký hovno ;DDDDDD <3 jdu si zalízt do kouta

  • Reply desticka 13/04/2011 at 09:31

    Ty tvoje jídla vypadají úplně krásně, všechno bych si to dala. Asi se inspiruju, protože teďka mám stejně s nezdravým a mastným na nějakou dobu útrum :)

  • Reply Natalia Peréz 13/04/2011 at 09:48

    póle, no fakt ušetřím jak sviňa :) přesnídávky beru ve slevě, vlastně všechno, co je ve slevě spíš zrovna, pak je další týden něco jinýho, tak jím to. ty jsi chlap, to chápu a nehubneš :) no, když nemáš LEOPARDA nebo SOVU tak seš v prdeli, tak jsem nechtěla bejt v prdeli žejo… musíš mít prostě XDDDDDDD. to není pravda, já budu brzo dělat tu polívku s knedlíčkama a i ten špenát si udělám nějakým mým způsobem <333 oni vařej určitě, ale nepíšou ti, mi taky nepíše 150 lidí komentáře, ale furt 15 stejných lidí :) nebuď smutný, přijeď na Sněžku s ženou už ale!

    Destička, díky :) nojo, vidíš, ty budeš teďka taky chudák… tak pojď :)

  • Reply biancaprincipessa.blogspot.com 13/04/2011 at 09:57

    tak to jedlo vyzera inak dobre:)

  • Reply kedlu 13/04/2011 at 11:34

    ahoj,

    hej je blbost smažit na kvalitním extra panenským olivovým oleji … potom se z něj stejně stane olej jako kdejakej jinej … navíc všechno z něj zdravý je už v pr… já smažím na obyčejným olivovým z pokrutin a extra virgin do salátů … je to levnější .)

  • Reply carrie 13/04/2011 at 11:42

    JEEŽIŠ, DĚKUJU MOC <3 (i Terce a p. <3) čtu až teď, jsem včera dotáhla domu někdy v jednu, ale z tvé sms o layoutu jsem měla radost když jsem si ji dneska ráno přečetla, tak sem hned letim :D, nejlepší, zvládlas to skvěle!* a s #FFF vám to stejně sluší, i když vypadá jak kdyby měl náladu typu #000 :D

  • Reply Natalia Peréz 13/04/2011 at 11:43

    • biancaprincipessa.blogspot.com, díky :)

    • kedlu, ahoj :) no, tak já jiný stejně nemám doma ani, protože bych ho nevyužila. dávám fakt jen maličko, aby to nebylo úplně suchý. teďka mají v Albertu jeden dobrej ve slevě, tak si rovnou koupím dva a mám to na strašně dlouho, ale dík za tip :)

  • Reply Natalia Peréz 13/04/2011 at 11:45

    • Carrie, tyjo, najednou jsme napsaly, no není to znamení??? <333333 no seš prostě nejlepší no, už s tím nejde nic dělat jinýho! XDDD hrozně jsem se bála to dělat sama jaks nebyla nikde online, ani ZASE na telefónu :DDD no on je jedno celý černo velký :DDD

  • Reply Spencie 13/04/2011 at 12:20

    mas muj velkej obdiv, jak proste furt varis.. :)) a ses borec, ze chodis na kolo a behat! Fakt klobouk dolu.

  • Reply Berry 13/04/2011 at 12:34

    mňam, akurát sa chystám na obed, tak rozmýšľam, že si spravím šalát. Ako robíš tie vajíčka, že je to žĺtko také „mäkké“ až do oranžova? <3
    že "normálny výraz" XDD
    bicykel super, za chvíľu budeš mať riadnu kondičku :)

  • Reply Natalia Peréz 13/04/2011 at 12:44

    • Spencie, jéžiš dík :) Nevím, je to přirozený nějaký, vařit mě baví odmala :) Protože máma vždycky povel, k večeři je, kdo si co najde XDDDDD. No tak byla jsem 2x víšco! XDDDDD

    • Berry, hele je to PŘESNĚ 7 minut a hozené přímo do vroucí vody, nemám ráda suchý převařený, tak si přesně hlídám tohle a to je přesných 7 minut :) No, on se takhle ale fakt tváří XDDDD. jo, bylo by fajn se nezadýchat v každým kopci :)

  • Reply Berry 13/04/2011 at 13:44

    ahaa, tak to je to tajomstvo. Ja som ich vždy dala do studenej vody a nechala tam aspoň 15 minút, nech je to riadne prevarené :DD Teraz sa mi už podarili! ešte som si pridala do šalátu bylinkovú soľ, tvrdý syr a olivy <3

  • Reply Peťa 13/04/2011 at 13:47

    Miluju kuskus a ta fotka mě natolik inspirovala, že v pátek, až budu doma, vařím kuskus se zeleninou a kuřecím<3

  • Reply Natalia Peréz 13/04/2011 at 15:51

    • Berry, nene dej do úplně vroucí, ono občas nějaké praskne, pokud ho dáš přímo z ledničky studený, ale jak se to hodně vaří tak hned se uvaří a neteče do té vody :) a do osolené vody, potom se lépe loupají :) Ale ještě před 2ma lety jsem je vařila taky ze studené a měla jsem včechna vajíčka převařená, suchá, žlutá. Takže chápu :)

    • Peťa, taky miluju :) to je dobře, dobrou chuť předem! :)

  • Reply Natalia Peréz 13/04/2011 at 16:10

    Tak jinak Póle a tak, ty chlebíky stojí 23,- Kč 20ks :)

  • Reply mary 13/04/2011 at 19:49

    ja dávam vajíčka do studenej a ked začne vrieť, tak nechám max ešte minutu a potom sú takééééto super<3

    layout fajnový, konečne zmena!

    a aj ja by som išla na bicykloch, kludne na celý deň… prídeš mi postrážiť Lillušu?

  • Reply pól 13/04/2011 at 23:02

    jsem teda v prdeli docela, když nemám ani jedno na blogu. teď si na to kápla ;D a nejsem smutnej, teď už ne, no.. taky už chci na sněžku, pořád to nevychází :( kor teď prostě není kdy, ani jak a nic :/

    hele, já si kupuju takový chlebíky v průhledným obalu, myslím, že jich tam je asi 8, teď nevim, protože je zrovna nemám, a stojí balení kolem 8 Kč :) ale nenajim se jich moc.. dám vrstvu dvou cm pomazánky a třeba půl okurky nebo dvě rajčata :) vyzkoušim ty tvoje

  • Reply Natalia Peréz 14/04/2011 at 07:19

    • Mary, nebo to je asi tay možnost no :) jsem dnesa měla 8 minut a taky paráda :) taky jsem si říkala, že konečně změna, je to tady teďka roztomilé. XDDD strážiť musí Tom :D

    • pólík kolík, chápu chápu. já mám tyhle z důvodu, že jsou přímo z dobrýho obchodu na hubnutí a fitness. (www.obchod.ronnie.cz) stojej jen 23 kč nakonec a mají hodně druhů, třeba 4 druhy sýra :DDD fakt doporučuju! :DDD já se bohatě najím třech, dneska jsem měla 3 ks, 2 vajíčka a WELLNES ŠUNKU :DDDDDD

  • Reply Athelas 14/04/2011 at 07:32

    ja si kupuju ne tyhle, ale takove ty „racio chlebicky“ – tyhle: http://1.2.3.11/bmi/www.lucardoo.co.rs/eng/images/GALETE.jpg a to jsem schopna jich snist cely balik… 3 by mi nestacily, pokud bych k tomu nemela hromadu neceho dalsiho navic, napr zelenina, pomazanka…
    + jis syr „cottage“? ten je hodne zdravej a sytej, skoro sama bilkovina.. da se primichat i do salatu. Ja ho mam hodne rada

  • Reply Helena 14/04/2011 at 07:49

    Lučina jogurtina je hnus hnus hnus největší a málem jsem se z toho poblila prostě :D NE NIKDY! Ale ten salát s vajíčkem bych si dala hned <3

  • Reply Lou 14/04/2011 at 10:29

    Na fotku s přítelem – já neměla snad jedinou, kde by se tvářil jinak :D JInak já takhle poslední dobou jím, jen jsem líná to fotit něčim jinym než mobilem, takže to nevypadá tak šíleně vábně :D A Manchester mě nasral, mohl si nechat nastřílet dva góly :D

  • Reply Natalia Peréz 14/04/2011 at 11:03

    • Athelas, já ty rýžový nemám ráda. Na tyhle si něco namažeš a máš to :) dám si 3 a stačí úplně + třeba pak ovoce. Já nejím žádný sýr :D

    • Hel, já ji prostě miluju XDDD Vůbec na tyhle sviňky. Na chleba ani rohlík bych ji nenamazala, ale na tohle nebo holej opečenej toast nejlepší :D Nojo, ty a vajíčka :D

    • Lou, prostě no comment. XDD Nojo, já když už sem si udělala trošku fůdblog, tak zapomínat nesmim, ale taky půlku toho nemám žejo :)

  • Reply Athelas 14/04/2011 at 12:41

    Chestro, zkus si koupit ten cottage sýt, to je spíš hrudkovitej jogurt než kus sejra :) kdyžtak ti to nepojede, tak se určitě najde někdo, kdo to sní místo tebe. Vážně, zkus to! Vážně si myslím, že ti bude chutnat, když ti chutná Lučina:)

  • Reply Natalia Peréz 14/04/2011 at 12:45

    • Athelas, já vím co to je i jak to vypadá i jak to chutná jsem to zkoušela, všechno zkouším než abych řekla že FUJ když jsem to ani neochutnala :) Je to divný, takový kuličky no :)

  • Reply Natalia Peréz 14/04/2011 at 12:55

    • Athelas, ale zkusím si ho zas koupit až budu mít plný zuby jídel co budu jíst téměř dokola a pak by mi možná začal chutnat :)))

  • Reply pól 14/04/2011 at 22:42

    když čtyři druhy sýra a podobný ochuceniny mají zase milion éček, no :)

  • Reply katie 15/04/2011 at 07:59

    mnam to jidlo vsechno :) nejvic souhlasim s tim obrazkem od marycky, i´m not on diet, just eating healthy…to se strasne moc lidi divi „to zase jis salat? vzdyt uz jsi dost hubena“ blablabla jim salat,protoze mi chutna a protoze je to zdrave :))

  • Reply katie 15/04/2011 at 08:00

    a ten novy layout je uplne rozkosny a super bajo bozi nejkrasnejsi :DDDD (fakt!)

  • Reply katie 15/04/2011 at 08:01

    sorry za treti koment :DDDDD ale ted jsem si vsimla,ze sis hnedka za Oasis pridala Beady Eye a to me napadlo,ze jsem se te uz davno chtela zeptat,jak se ti libi Beady Eye! ja je milujuu <3

  • Reply Natalia Peréz 15/04/2011 at 16:43

    • Katie, no ale vid :) je to dobry, ja nevim co proti tomu vsichni maji… nemusim prece porad zrat hranolky :)

    Za layout děkuju <333 Rozkošnej jsem chtěla! :)

    No musela jsem to dopsat žejo přece…. noooo… ja jsem z toho smutna trochu……

  • Reply pól 16/04/2011 at 10:45

    jak je možný, že vůbec nevím o Beady Eye?!

  • Reply Natalia Peréz 16/04/2011 at 13:13

    • póle COŽE ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Leave a Reply