Moleskine

Lovecké fórum

18/03/2011

Včera bylo venku odpoledne fakt odporně. S Lůcou jsme byly na spinningu a už mu pinďour nelez. DOKONCE hrál normálně. Hrál Offspring, Prodigy a Franz Ferdinand! Má plus.

My jsme si to ale uměly užít, to hnusný počasí osmi minutama na umělým sluníčku, který nemám ráda XDDD.

Ale v pátek příští bude ples, víteco. (teď sem celým Bukům prozradila svoje tajemství, ach ježiš)
Podmínka pro vyfocení mě v solárku byla, abych tam nevypadala tlustá, tak snad se to povedlo. XDDDDDDD No, nebudete tomu asi věřit, ale dneska je pátek a já nebudu pít a zejtra je sobota a já taky nebudu pít, protože nikam nejdu prostě. Má to mnoho důvodů. Jeden vám vůbec nepovím a ty další jo. Zítra si přivezeme domů „adoptivního synka“ z nemocnice, kde byl dneska na operaci mandlí a může prý druhý den nastat komplikace. Protože jsem nejlepší a nejhodnější, tak nechám F, aby jel na šipky, protože kdo byl na všech čtyřech turnajích, tak má zítra obrovskou odměnu v podobě zabíjačkových hodů a on to má splněno, takže nechci, aby o to přišel. On se teda chtěl všeho vzdát a bejt doma, ale já jsem dneska ráno navážila pěknou hodnotu a zjistila, že ještě jedno jediný kilo a budu mít na váze zase nazačátku pětku a tak chci aspoň jeden víkend nezhatit pivem a zejtra jedeme s Lůcou do fitka znova. 2 hodiny plný běhání a šílenýho hnusnýho pocení se jako prasata červený dvě nechutný páchnoucí a tak. Ale jsem jenom 1 kilo od pětky prostě XDDDDDDDDDD. Ale my to zhatíme příští tejden na plese no… <333

To ale není vše, protože F je tak šťastnej muž, že mě má, tak mi ráno sdělil, že mě dneska zve na večeři. (to byste asi museli znát F a jeho názor na chození na večeře, abyste pochopili, co teďka píšu…) Tak jsem mu řekla, že nikam nejdu, protože nemám čas XDDDDDDDDD. On se vůbec nenasral a řekl, že teda ho to mrzí, ale že to tak nenechá a doveze mi moje oblíbený kungpao nebo nudle až kam budu chtít teda. Že teďka držím trošku dietu mi vůbec nepomohlo, tak jsem řekla, že nudle ne, že teda radši kungpao s rýží. Zvládnu si rozpůlit porci kungpaa a nechat si druhou na zítra? Neměla jsem ho 2 měsíce!!! Horor to bude víte. Nevíte.

Včera jsem ještě úplně večer dostala Ahavičku přímo z Izraele, tak jsem ráda, protože to je jedna z nejvíc kvalitních věcí, co jsem kdy měla a měla jsem doma všecko XDDD. Mají nový obaly a tak teď <333

Dávám odpočinout svým vlasům v tomhle počasí. Dělala jsem dneska všemožný věci, abych je potěšila XDDD.

Na to, že si je každej třetí den tupíruju úplně brutálním způsobem jsou hodný úplně. Nesnáším, když je mám nenatupírovaný a všichni včetně F to milujou a říká mi dneska pouze princezno, ale já se těším zase na emo. Protože bez toho nemůžu žít. Bohužel.

Můj dnešní oběd. Měla jsem chuť jenom na vajíčko a špenát. Bojovala jsem u toho i s imunitou v tomhle nablitípočasí, takže jsem si do toho špenátu až ke konci naférovku dala celou cibuli a 5 stroužků česneku. Dneska se nikdo nepřibližujte no :)

Taky mám vyndanou zvěřinu a budu dělat poprvý guláš ze srnky. Tak uvidíme. Po operaci mandí můžete 5 dní jenom kašovitou stravu a ještě takovou vlahou. Takže guláš a rozmačkaný brambory budou, krupicová kaše, bramborová kaše, domácí mléčná rejže a POLÍVKY :)

You Might Also Like

19 komentářů

  • Reply Jane 18/03/2011 at 13:39

    Pinďour si poklidil nádobíčko, to je dobrý. :))

    Princezno, achhhh! <3

    Špenát jsem neměla ani nepamatuju a moc ráda bcyh si ho dala!!

    Kungpao, mňam!!

  • Reply Bárb 18/03/2011 at 13:46

    Jak ti svítěj nehty!

    Tu vlasovou kosmetiku vubec neznam, kazdopadne mas krasnou barvu a fakt nezvyk ty vlasy, ale kazda zmena je bozi, takze slusi a obcas netupiruj casteji, ty princezno jedna! :)

    Dala bych s ten spenat a vajka..

  • Reply mary 18/03/2011 at 13:58

    tak držím palce na tú 5 na začiatku!!!!!!! ja by som tak chcela mať 6 XDDDDDDDDDDD a potom niekedy aj 5:)

  • Reply cassidy 18/03/2011 at 14:32

    Ty vypadáš uplně jinak s takhle menšíma vlasama, bych neřekla vubec, že to může takhle změnit! na pětku ti mega fandim, já jí sice mam, ale potřebovala bych docela výrazně snížit to číslo za ní, jestli to takhle pude dál se mnou, mam šestku ani nevidět.

  • Reply delfa 18/03/2011 at 15:22

    Krásna princezna Natálija:o)
    teeeeda ty se o ty svý chlapy pěkne staras, zavidim.o)
    srnku nevim, nikdy jsem divokou nejedla, ale prihraj recept, treba se nekdy hodi:o)
    a cekam na ten kremes, sup.)

  • Reply Erika 18/03/2011 at 17:45

    Nečíta ti to tu ten chlapík náhodu? :DD
    Super fotky!!

  • Reply týnuše 18/03/2011 at 20:29

    Týjo, ty solárkový fotky – to je jak z nějaký budoucnosti, nebo tak:D:D:D

  • Reply hardyz 19/03/2011 at 01:47

    :) jak teď píšeš často a tolik pěknejch fotek ♥ je super jak v jednom článku napíšeš něco o svým životě, něco o jídle, něco o kosmetice a tak, strašně mě to baví :)

  • Reply hardyz 19/03/2011 at 01:48

    jo a solárko ♥♥♥

  • Reply Natalia Peréz 19/03/2011 at 09:44

    • Jane, ale to bylo fakt děsný, ale tak třeba to fakt čte tady a poklidil to. Bych mu sem mohla napsat seznam hudby aspoň na příště :)

    • Bárb, svítej mi i na spinningu a na dýze jako. S-HE růžovej neonovej lak 50% OFF žejo :) Bych netupírovala klidně, jenže já se pak necejtím jak já a když se necejtím jak já, tak nemůžu nic udělat, necejtím se celkově, furt na to myslím, nechci se bavit s lidma a nemužu telefonovat.

    • Mary, dík, já ti taky! :) pětka musí bejt :)

    • Cassidy, já vypadám furt jinak XDDDDDDD tipuju že máš tak 55kg a z toho 50 vážej prsa XDDDDDDD

    • Delfa, viď :) dělala jsem z loveckého fóra přímo od myslivce, ale jak nemám papiňák, tak mě to sere hrozně:/

    • Erika, NO ASI JO :DDD

    • Týnuše, děkujeme, JONO XDDD

    • Hardyz, áhoj:) jsem tě tady dlouho neviděla jako, no snažím se dělat takovej mix :D

  • Reply consuelle 19/03/2011 at 11:19

    tobě to slušíí! <3333

  • Reply skalain 19/03/2011 at 21:26

    tyvole to by byl horor pro me rozpulit nejakou porci, to bych radeji rozpulila sama sebe xD

  • Reply iva 20/03/2011 at 07:58

    taky chodím do solárka :D docela šok, na to že sem se vyžívala v bledý pleti :DD ne, mě se líbí bílý holky, ale na sobě to už nesnesu..

    ale zase já tam chodím jednou za čas jen abych měla ‚přirozeně zdravou‘ barvu a lidi se mě neptali jestli mi není zle.

    a ještě sem chtěla napsat…. joo!
    hrozně moc ti sluší ty vlasy fakt, vypadáš něžně:)

  • Reply Natalia Peréz 20/03/2011 at 09:02

    • Consuellka, díky, ale já se cejtím fakt jak debil takhle ♥

    • Skalain, však to je příšerně těžká věc to udělat XD

    • iva, já nechodím, nikdy jsem nechodila, nemám to ráda XDDD. já bílý lidi nemám ráda, nebo jako nemám, no nelíběj se mi vůbec, jsem hotová do těch snědých hubených brunet dlouhovlasých co běhat po floridských plážích! XDDDD za ty vlasy díky, ale já se v tom vůbec necítím jak já O_o

  • Reply UD 21/03/2011 at 12:58

    Fotky dobrý, ale ty komentáře typu: Doufám, že nevypadám tlustá… tvoje problémy bych fakt chtěla mít. Jinak s tím vyřením jseš fakt šikovná. Akorát ty vaše diety fakt nechápu. Co budete dělat v pětatřiceti po dvou děckách?

  • Reply Natalia 21/03/2011 at 13:00

    UD, tak až budeš mít crohnovu chorobu jednou, tak to třeba pochopíš všechno :)

  • Reply UD 22/03/2011 at 21:26

    Ale ta přece nesouvisí s tím, jestli vypadáš tlustě ne? Jako hlídat si co jíš je jedna věc, ať už ze zdravotních důvodů nebo jen tak preventivně. Ale já jsem spíš myslela to šílený počítání kil. Nejenom u tebe, ale i ty reakce tady. Nechcu tady vyvolávat hádky nebo se do tebe navážet a promiň, jestli to tak vypadá, ale tohle prostě nechápu.

  • Reply Natalia Peréz 22/03/2011 at 21:45

    • UD, já to taky nemyslím zle, co ti píšu. Ale jednou máš 53kg, máš možnost být třeba i fotomodelka, fajn, protože to jsou peníze navíc skoro za nic vlastně. Najednou onemocníš a máš 63kg.(prášky, prášky) (Přiznám se, že jsem se pak už přejídala, když jsem měla 70kg, jsem byla blbá). Vždyť já nevyšla kopec ve městě. Musela jsem se zastavit. Lidi mi říkali, že jsem dobře vyprasená a tak, tak jsem se sebou musela začít něco dělat. Navíc mě je TAAAK dobře jak místo párků večer jím jen zeleninovej salát a jak se nepřejídám a sním to na 2x. Jsem taková lehká, hnedka mám lepší náladu, ten kopec už vyjdu bez zadýchání se. Nejsem zas blázen, abych nejedla. Já se najím, nepřejím a začínám sportovat, vůbec nevím, kde je problém :)

  • Reply UglyDuckling 23/03/2011 at 15:42

    Ok, tak promiň:) Neznám tě a když jsem občas četla některý tvoje posty, tak mi to prostě připomělo ty šílený maniaky (viz tvůj poslední post s tou vychrtlou holkou… šílenost). Nemám to prostě ráda, protože většinou je to fakt o zdraví…
    K tomu co jsi mi psala o těch práškách a tak, věř že to znám. Nemám sice crohnovu nemoc, ale taky jsem měla nějaký problémy, brala prášky a ležela s tím doma a potom jsem sice nepřibrala, ale taky jsem nebyla schopná vylézt kopec a i zažívání dostalo zabrat.. takže si taky musím trochu hlídat co jim a snažím se rozhejbávat. Je to celkem těžký když tě najednou neposlouchaj nohy a ruce:) Držím ti palce ať to zvládneš.

  • Leave a Reply