Jídlo, paleo a sport, Life & Stories

Inspirace snídaní a oběda a jerky beef a já s nevomytou hlavou

06/03/2011

no. Co bych tak dneska, v neděli, napsala. Jsem se nějak mimořádně včera dostala zase všude, kam jsem nechtěla. Vůbec včerejšek byl celej děsnej fail až na pár okamžiků. Nic nechápu a nic ani pochopit nechci, což vlastně znamená, že to je teda ok.

V pátek mi bylo navrženo, že bych mohla jít na šipkařskej turnaj. Já. Ale tak pro srandu jsem řekla, že teda jo a šla do Klubu zkusit šipky. Můj vlastní styl házení se nazývá mít šipku za hlavou a odhodit ji ještě někde u ucha – jediný způsob jak se trefím do terče a občas fakt kam asi tak chci, takže nic moc a ještě jsem o tom musela napsat referát na pět áčtyřek, kdyby měl někdo zájem, naskenuju vám to. Téma: Proč házím s šipkou za hlavou. Jsou tam prvky vyprávění a úvahy a tak, ale psala jsem to asi 45 minut narychlo u vaření oběda. Nakonec jsem byla třináctá z osmnácti, takže docela výhra…

Domů jsem jela úplně prázdným vlakem před šestou z Trutnova a před chvílí jsem si prohlížela fotky v mobilu a mám tam z rána uměleckou fotku děsně u kolejí, tak jsem to trošku nechápala, proč jsem to fotila a jak mě to napadlo :)))

Protože jsem šla v 6 spát ani si nepamatuju jak a vstala jsem v 9, tak jsem ještě teďka těžce pod vlivem. A taky jsem těžce debil :)

Takže vám ukážu pro inspiraci pár jídélek. Pokud jste rozežraní jak já jsem byla ještě před týdnem, vřele doporučuju začít s něčím podobným, je nejvyšší čas totiž.

Ukázka větších snídaní, které jsou do celého dne asi nejdůležitější částí všeho jídla.
1) Toast (bez mé oblíbené pomazánky a salámů a tří lžic tatarky a kečupu) s kuřecí šunkou a rajčetem jen zapečený. Kousek krémeše tvarohového a jedna velká jahoda.
2) Neopečený toast s lučinou, 2 jahody, půlka kousku krémeše a CINIMINIS s mlíkem, 1/3 misky.

Ukázka oběda a Jerky
1) Medailonek z lososa udělaný na páře celý a potom narychlo osmahnutý na kapičce Ramy Cullinesse, brokolice v páře a volské vočko.
2) Místo chipsů zobu Jerky Beef, škoda, že sáček 24 gramů stojí 45 korun, jinak bych jedla častěji.

Hnusnej ručník, jdu si mejt vlasy po třech dnech a bez zmatňujícího laku jsem si nenalakovala nehty už měsíc.

A dneska nastal bod zlomu a já jsem si mohla vybrat co si dám dobrýho po týdnu. F mi udělal párek v rohlíku :))) Vám říkám, že mi nikdy hotdog takhle moc nechutnal, jako dneska ráno. Tak zase příští neděli něco, vymyslím co. K obědu jsem měla včera i dneska bramborovou kaši a rybu.

You Might Also Like

12 komentářů

  • Reply Bárb 06/03/2011 at 16:33

    Neni nic lepsiho nez bramborova kase!

    Tak ja to jerky vyzkousim, az zas pojedu nekam se SA :)

    Ty snidane <3 Ach..

    Ta fotka s praseckejma vlasama je cool! <3 Takovym tim nasim divnym zpusobem, kterej Andrejina nechape XD

  • Reply S. 06/03/2011 at 16:42

    Tvé nehty?:) Krásné! Dlouhé! mně se vždycky zlámou neřádi

  • Reply iva 06/03/2011 at 17:12

    tak nehty jsou umělý ne? :))

  • Reply Jane 06/03/2011 at 17:46

    zmatnovac si chci taky poridit, ale nejak me tady nebavi chodit po drogerkach… :)) jinak kdybys mi to jidlo takhle pekne chystala, tak nebudu proti. :P

  • Reply Natalia Peréz 06/03/2011 at 18:20

    • Bárb, ne no :) Zkus, ale skoro nikomu to nechutná teda… snídaně bájo:) Fotka spontánní úplně :) děkuju :)

    • S., bohužel moje nehty jsou jako papír, takže mám spoustu let gelový. Průhledný vždycky si nechám dělat nebo takový tělový a pak si je lakuju sama :) moje jsou příšernost, brala jsem na ně snad všechno a dělala všechno a nikdy nic nepomohlo. Tak jsem je furt kousala, protože když vyrostly o kousek, tak se někde zatrhly a bolelo to.

    • iva, tak já neříkám nikde, že ne :)

    • Jane, bez neho nechci uz:))))

  • Reply iva 06/03/2011 at 18:30

    Dyť já vím, reagovala jsem na S., já to nemyslela zle ani jako rejpání, sama jsem gelový nehty nosila 2 roky a taky takhle.. že jsem si je sama lakovala a ták:-)

  • Reply Natalia Peréz 06/03/2011 at 18:41

    • iva, však já to taky nepíšu nijak ve zlym :) si nepotřebuju hrát na mega stíračku, jako tady kdosi někdo a tak :) bez nich bohužel mám okousaný paličky :/

  • Reply delfa 06/03/2011 at 20:14

    krásná barva laku:o) a s nehtama jsem na tom stejne, jen jsem se porad nedokopala k tomu nechat si udelat gelovy:( jerky neznam, ale proc to nezkusit??!! a od zitra se budu inspirovat, s dovolenim, s jidelnickem:o)

  • Reply mary 06/03/2011 at 21:37

    mňam! ty provokatér.

  • Reply Natalia Peréz 07/03/2011 at 09:44

    • Delfa, určitě. Jeď od začátku úplně nějak a já budu pořád přidávat něco, takže ti to nedojde :) Hrozně mi pomáhá, že to můžu někam dávat ke koukání!!! XDDDDDD Lak děkuji, NYC fialovej :)

    • Mary, :)))

  • Reply katie 08/03/2011 at 02:22

    snidane! ja miluju snidane! nejradsi bych cely den jen snidala :D

    • Reply Natalia 09/03/2011 at 13:02

      Katie, ja taky :) fakt moc :) To je nejoblíbenější část rána, možná i dne :)

    Leave a Reply