Life & Stories, Moleskine

Volám Hjůstn, Hjůstne slyšíte mě?

02/12/2007

A nejhorší na tom je, že tohle myslím úplně vážně XD Včera jsem dělala Hjůstn celej večer až do rána s brčkem za uchem. Všichni mi ho brali, ale Bejus, ten spolupracoval a ozýval se XDDD Marthy hrál úplně luxusně, prostě zase dobrá OLDIES PÁRTY. Domů jsme přišly o půl pátý, kupodivu docela v pohodě… zítra píšeme písemku z něčeho, čemu absolutně nerozumím od prváku, tak dopředu vím, že budu mít za pět a ani se na to nebudu učit. Minulej tejden jsem se učila dva dny šíleně moc hodin na jednu písemku a měla jsem za tři. O jeden bod!!! Měla bych dvojku… to je prostě úplně nejhorší. Dneska jsem měla po 214850 letech RAJSKOU <3 A fakt hrozně dobrou, přidala jsem si asi 6x, pak šla spát a co jsem se vzbudila, dala jsem si další porci XDD Takže mi je blbě a jsem celá rozlámaná a dneska už nic nemůžu. Spát v noci nebudu a tak. Vstávám ve 04:40 zítra zrovna, rozhozený to mám celý.

Napíšu vám i něco o tom, co vás zajímá XDDD DÁRKY NEMÁM! Buďte v klidu. Mám jich něco málo, co jsem kupovala třeba i v létě a tak, ale hlavní dárky nějak nemám. Do obýváku jsem našim chtěla namalovat obraz 60 x 45 cm, ale nevím jestli se mi chce.

Dneska jsem měla mega pizzu, teda jen půlku, protože byl už večer a já přece nejsem žádný prase, dám to pak do galerie. Hrozně dobrá <3 Ale teď nesním asi nic tak 3 dny. Vendy mi právě v tuto chvíli posílá fotky z Oldies Párty, tak je tam pak taky dám, když budou použitelný. No nemůžete si stěžovat! Moc času jinak nemám, škola, škola, škola, občas doma odpoledne i usnu a to je nejhorší. Mám dělat dva weby, DDM a nějaký é šop s kosmetikou a dárkovým zbožím a nemám na to fakt čas. Ale možná jeden udělám dneska večer a druhý v tejdnu, protože nemám peníze a potřebuju je rychle.

Vidím první tři fotky z Oldies a nevím nevím XDDD Hlavně nemám ráda fotky z Vendynýho foťáku, jsou takový mázlý i s bleskem, barvy hrozně zvláštní, nastavovaly jsme ho asi desetkrát už… já mám sice hroznou kraksnu foťák, ale fotky teda dělá nádherný úplně… jako nechci jí ho pomlouvat :)) Ale je to pravda.

Jdu dneska potřetí do sprchy a pak budu asi zkoušet nějakej ten web nebo tak. Tak hodně štěstí při vybírání dárků, jestli na ně máte peníze XDDD

chestra (01:13 PM) :
HJŮSTNE?
chestra (01:13 PM) :
volám Hjůstn
chestra (01:13 PM) :
ozvěte se
Vendy Drejslová (01:14 PM) :
hjůstn slyší ale ztrácíme se
chestra (01:14 PM) :
potvrdte vaši pozici
chestra (01:14 PM) :
haloo Hjůstne
chestra (01:14 PM) :
ztrácíme signál
chestra (01:14 PM) :
potvrdte pozici
Vendy Drejslová (01:15 PM) :
má pozice souřadnice 28 stupňů severní šířky , sever, Úpice na Sychrově
chestra (01:15 PM) :
rozumíme Hjůstne
chestra (01:15 PM) :
Letíme tam
Vendy Drejslová (01:15 PM) :
dobře čekám tady
chestra (01:15 PM) :
povolte nám mezipřistání Hjůstne
Vendy Drejslová (01:15 PM) :
povoluji mezi přistání Trutnov čerpací stanice robin oil
chestra (01:16 PM) :
jsme ve výšce 1 258 metrů
Vendy Drejslová (01:16 PM) :
ano zvyšte svoji rychlost a pokračujte v této povolené výšce
chestra (01:17 PM) :
rozumím

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply