Moleskine

Floutek XDDDDDDDDDDDDDD

06/12/2007

No čert tady nebyl a nic! Takže jsem byla asi hodná nebo tak něco. Napravo můžete vidět fotografii, která se nepovedla. Původně jsem fotila Francoa, jak mi dává pusu na tvář a ona se otočila a odlezla pryč. Takže další narcistická fotka v blogu. No není to milé? Ještě v mé nové Esprit mikině, která mi hrozně nesluší, protože je červená a mně červená jakože fakt nesluší a tak ji mám na doma. Dobrý je, že mám čas psát, jak se nemusím učit, když jsem doma a venku jsem taky nikde nebyla, oželela jsem i hospodu, kde bych si dala asi čaj s rumem, neboť na studený nějak nemám náladu. A nic se mi nechce dělat. Donesla jsem si vodu, že si namaluju něco pěkného a voda tady stála celý den nehnutě, až jsem ji zase vzala a šla vylejt. Takže z malování nebylo nic, sundala jsem si džíny, tričko a ponožky a zalezla do postele, kde jsem usnula a zdály se mi hrozně divný sny. Už nevím co, ale po probuzení jsem ještě věděla, že byly divný. Mně se vůbec zdaj zvláštní sny jo. Občas bych si přála nějakou svatbu s Adrienem Brodym nebo aspoň nějakej sex s nim, ale to asi nevyjde, protože mé sny mají trošku jiný žánr O__o

Ježíškovi jsem ještě nepsala. Ale musím. To zase bude dřina, aby to rodiče vybrali správně. Popis výrobku anglicky a česky taky, barva, tvar XDDD Například chci vyzkoušet tu novou řadu vlasový kosmetiky od DOVE – Hair Fall Control jo. Tak to tam napíšu, napíšu, že to má bílé balení, že to chci i s kondicionérem, který bude mít pravděpodobně obrácený obal, tzn. víčko dolů a že bych si přála i masku na vlasy, a ta, že bude v takovém kelímku a bude z toho všeho nejdražší. A takle to radši popíšu, abych nedostala něco jinýho. A pak bych si přála ještě další věci, který musím vymyslet, jak popsat. Ten obraz rodičům asi malovat nebudu, nebo nevím… je to dilema. Koupím rám a bude se mi tady válet a 24.12. dopoledne začnu malovat, celý to podělám a budu naštvaná. Pořád nemám dárky a nejhorší je, že nemám ani pro Vendy a tak. Patnáctýho má narozky a to pro ni teda něco mám, ale musím k tomu koupit ještě něco.

Taky bych měla začít zase dělat něco v pokoji. Mám to tady pořád takový prázdný, i když teda na to minulý to nemělo XDDD Položená matrace na zemi, nikde žádnej obraz nic a pak jen počítač v rohu. Nechápu, jak jsem v tom mohla vůbec takovou dobu žít. Teďka to je oproti tomu úplnej luxus. Až teda na drobnosti, jako je gauč, kterej chci dlouho a když mi konečně přišla karta na slevu v IKEE, tak toho musím využít po vánocích a koupit si ho. Pak pár obrazů a plakátů a fotek a bude to. Váhám teda mezi tím gaučem a novým foťákem… mám vybranej, krásnej, skvělej, úžasnej. Nevím. Uvidím :)

Teďka se půjdu asi naložit do vany a budu tam dlóuho. Máma je v práci a votec ladí nějakej program na satelitu. Chtěla jsem o půl desátý za mámou ject, ale nepojedu. Jo a zejtra máme sraz základky XDDD Po třech letech a něco? Nevím. Slyšela jsem od chytřejší bývalé spolužačky, že se většina těch lidí absolutně nezměnila, takže tam asi nepůjdu, protože by mě asi trefilo. Jo, tak pár lidí bych třeba vidět chtěla, dokonce bych si s nima i chtěla pokecat a tak, jenže co já vím, jestli tam přijdou? Při mym štěstí určitě ne. Zavolala bych třeba někomu z nich, jestli tam půjde, ale copak mám číslo? Samozřejmě, že nemám. Tož tak.

No dneska to bylo vyčerpávající dost, je zajímavý, že když nemám o čem moc psát, že si vymyslim tohle všechno, co jsem dneska napsala, abych mohla něco napsat, když se mi zrovna chce :) Dobrý co.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply