Moleskine

COSMOGIRL! XDDDDDD

19/12/2007

Proč nadpis COSMOGIRL? Protože mi ho dneska maminka na moji prosbu přivezla z Trutnova. Je tam Ewyčka moje a hrozně jí to tam sluší Tak když už ho mám doma, tak si ho asi přečtu, ale prolítla jsem ho už odpoledne a děs a hrůza, vím, proč takový věci nečtu. Já teda nečtu vlastně nic, ale to je jedno. Nebudete tomu věřit, ale mám něco málo dárků. Pro mámu, votce, muže a dědu. Pro muže mi má teda přijít ještě něco poštou, ale nějak to nejde a já se bojim, že to nepřijde a budou z toho celý vánoce zkažený XDDDDDDDDDD Jako mám rám 60 x 50 a nevím teda, co namalovat. Nebo jako mám představu, ale necejtím se na takovou mega malbu. Držela jsem tam v rukách sklo asi 90 x 75 a pak jsem ho zase vrátila jako.

Sobota byla docela hustá. Vendy se zbořila už na hřišti a já jsem si řekla, že se dodělám až v Depresi vodkou, protože mi nějak nechutnalo pivo. No a tak se taky stalo XDDD To byly samý medoviny a SHOCK + vodka. Pila jsem to jenom proto, že to stálo 35,- a už nikdy víc XDDD (Ano já vím že jsem to psala i minule s Kamikaze…) Vendy blila už někde od dvanácti do půl druhý. Pak jsme ji vezli ke mně, kde jsem ji musela odtáhnout až do postele, kterou v noci poblila, takže jsem celý nedělní dopoledne uklízela, měnila všecko, prala, máchala, myla a tak. Mimochodem, fotky už jsou v albu

Nechce se mi zejtra dokupovat dárky. Už nevím co kupovat. A už nemám moc peněz. Tom mi asi před měsícem a půl slíbil, že mezi svátky pojedeme do Jablonce na pizzu a já doufám, že na to nezapomněl . Včéra jsem měla nudle, mimořádně.

A taky bych si zasloužila kadeřnici. No jako jo. Já ke kadeřnicím nechodím vůbec, sem tam se ostříhám sama… ale teďka, jak si nechci ničit vlasy samobarvením a jsem hrozně pohodlná ňáká, tak chci jít ke kadeřnici. Stříhat, zkrátit, barvit. Tak jsem zvědavá, kdy mě vezme, určitě tam toho má okolo vánoc hrozně moc. A taky bych chtěla piercing novej, po skoro pěti letech a neřeknu kam a co a nic, hahaha.

V neděli jsem byla v divadle. Hrozně povedená věc, ani jsem to nečekala. Byla jsem z toho v rozpacích a nějak mě to i uklidnilo, protože kyby ne, tak těm malým holandských parchantům co seděli za mnou a ječeli a tahali mě za vlasy a kopali mi do židle, rozbiju držky. Z Deprese s tím mám zkušenosti, takže co XDDDDDDDD Zdravim toho debila americkýho.

Nó á co byste ještě asi tak chtěli vědět? Už se mi nechce vzpomínat, co se za těch pár dní stalo, možná už ani nic o čem by se dalo psát, tak to tady típnu a ještě do vánoc vám sem hodim ňáky merykrismrs, znáte to.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply