Life & Stories, United Kingdom Life

SEX AND THE CITY

29/09/2013

Nenávidím ten seriál a přesto se na něj koukám. Každej večer před spaním se podívám na jeden díl. Nikdy jsem se na to nekoukala, viděla jsem úplně poprvý až druhý díl toho filmu. Tak to jedu od první série od prvního dílu a nenávidím to. Nic nedělaj, nic neuměj, scházej se na snídani a jediný co říkaj je, že jsou hezký a chytrý a spěj úplně s každým, koho potkaj. To je úplně celej seriál. Nemusíte u toho přemejšlet, koukáte, divíte se, nenávidíte to, ale prostě musíte.

Od každý mám něco.

Nejvíc mám asi z Mirandy. Všechny ty blbý zásady. Dávat si pořád to samý jídlo, nevyzkoušet nic jinýho. Mít přesně všechno na čas naplánovaný, jakmile mi někdo naruší denní rutinu něčím novým, je to všechno v prdeli. Ze Samanthy mám asi ty blbý sexuální narážky, z Charlotte naopak nějakou staromódnost a z Carrie mám to občasný zamyšlení se nad něčím, takový to, jak se usmějete a hodíte to za hlavu a pak už vám to nikdy neotravuje život.

Dneska jsem ale díky trošce z Carrie prolomila hodně z Mirandy.

Zásadně chodím běhat v dlouhých kalhotách na běhání a v bundě s hlubokýma kapsama. Může bejt venku 30 stupňů a vždycky půjdu v tomhle oblečení běhat. Vždycky s telefonem, klíčem, balíčkem kapesníčků a lahví pití pověšenou na pravý ruce. A taky vlasy udělaný do takovýho bobečku, kterej se nesmí hnout. Nesnáším neděle, je to takovej debilní línej den, kdy nemůžu dělat nic pořádnýho. A tak jsem koukala na Sex ve městě v posteli a pak jsem šla aspoň běhat, když už nic.

A v tom jsem si řekla, že jsem fakt ultramegamagor, jak musím mít ty kalhoty a tu bundu. A tak jsem udělala pokus. Vzala jsem si kraťasy, triško s krátkým rukávem, napila jsem se doma a udělala jsem si culík. A šla jsem. A bylo to dokonalý.

Naprosto jsem vymazala Mirandu a byla jsem Carrie.

You Might Also Like

11 komentářů

  • Reply Michelle 30/09/2013 at 13:24

    První série je slabší a pak je to lepší a lepší :-). Taky jsem na to začala koukat až x let poté, co to byl hit :-). Jinak tyhle stereotypy mám taky – říkáš prolomit je jo? Hmm hmmm…..

  • Reply nat 30/09/2013 at 14:32

    jsem u čtvrté a je to sračka čím dál větší. Měly 4 série na to, aby se něco kloudnýho naučily. Možná kdyby to udělaly, tak by u nich nějaký chlap vydržel dýl než 14 dní.

  • Reply Kristýna 30/09/2013 at 18:09

    Já nevím, mě třeba Sex ve městě přijde v pohodě. Takovej dobrej na odreagování, když chci vždycky od všeho vypnout, ale 6. série se mi líbila asi nejvíc :)

  • Reply Athelas 30/09/2013 at 19:46

    a já nikdy neviděla ani jeden díl.

  • Reply Cranberry 01/10/2013 at 18:34

    Úplně tě chápu – jsou stupidní, neschopné (zvlášť teda Carrie, když už Miranda se Samanthou mají nějakou „reálnou“ kariéru), ale nejde se odtrhnout. Narazila jsem teďka na knížky, jejichž hrdinky jsou ještě horší, chovají se neustále nezodpovědně, jsou jen ufňukané, ale tež se nemůžu odtrhnout (a to jim v duchu nadávám, jaké jsou to krávy). Každopádně gratuluju k prolomení zvyku, jako obsesivní člověk to úplně chápu :).

  • Reply elis 02/10/2013 at 10:07

    Jeste neco mas spolecneho s Carrie … psani! ;)
    Jinak Sex ve meste je jeden z hodne mala serialu, ktery mam rada – jak bylo uz receno, protoze u toho fakt vypnu… A taky vidim, ze je nekdo s chlapama na tom hur nez ja :D

  • Reply elis 02/10/2013 at 10:09

    A teda dycky mi prislo, ze Miranda dost maka… Mozna az moc :D

  • Reply cassidy 03/10/2013 at 09:01

    V pondělí jsem si koupila dobrovolně světle tyrkysovej kartáček na zuby. Prošla jsem v lékárně šest takových těch věšáčků na zboží a nikde žádnej růžovej. I mi už bylo jedno, že by nebyl ultra soft, ale zvládla bych i super soft nebo i jen měkkej obyčejnej prostě snad. Vždycky si kupuju růžovej kartáček na zuby. Už jsem byla rozhodnutá, že jdu bez něj, že si řeknu jen o kapky do nosu a že teda kartáček koupím někde jinde / někdy jindy, když jsem najednou jeden růžovej vzadu objevila. A říkám si, že jsem fakt magor, že tohle nejde. Že nemůžu se nechat něčím takovýmhle vyvíst z míry, vzala jsem ten úplně první vepředu a teď prostě mám tyrkysovej kartáček se zářivě zelenýma štětinkama. A… feels good.
    Úplnš to považuju za takovej zlom, kterej mi ve výsledku udělal radost a asi mě jakoby nějak trochu posílil. A říkala jsem si, že si o tom určitě musím napsat na blog. Přijdu k tobě a tady přesně to prostě <3

  • Reply nat 03/10/2013 at 16:37

    • Kristýna, jako to jo, ale nejsi nasraná jak si jen stěžujou na všechno a nic neuměj?!

    • Athelas, možná i dobře, fakt

    • Cranberry, ANO. ANO. ANO!

    • elis, no vidíš, psaní. Si pořád říkám, že psát tento stupidní blog ani psaním doopravdovým není prostě. Miranda maká, práce, sport… ale neutře si prach z nočního stolku.

    • cassidy, ale je to divný

  • Reply Kristýna 03/10/2013 at 18:05

    To rozhodně sem, ale občas jim to tak trochu i závidím, že nic umět nemusí, protože jim všechno padá do klína… ale co, aspoň si můžu říkat, že jsem lepší než ony, protože si umím uvařit a vysát :D

  • Reply nat 03/10/2013 at 19:43

    • Kristýna, každopádně.

  • Leave a Reply