Moleskine

nemám ráda staropramen!

17/02/2008

Ale co mám proboha chlastat, když tam nic jinýho netočej! Mě s tím vytáčej. No tak jsme s Prďkou byly na tý superpárty a mně je ještě dneska blbě, žejo XDDD Nebudu vypisovat, co jsem všechno měla ale řeknu vám, že jsme odjížděli s klukama domů někdy ve 4.30 a já jsem ještě ve 4.20 exovala s Andy šampaňský XDDDD Nijak jsme se s Prďkou nepřevlíkaly. Nebo aspoň jsme neměly fakt kostým jak na halloween. Fotky budou možná v galerii, ale zatím jsem neviděla žádnou do galerie vhodnou teda XDDDDDD

Pár věcí, na který si zrovna vzpomenu, co jsem dělala o prázdninách. 1) Opila jsem se jako prase. 2) Můj odpor k sýru se o pár procent zmenšil, jím tady chleba s lučinou. 3) Neučila jsem se vůbec nic. 4) Dostala jsem od čumáka krásnou kytičku, přání a svůj první prstýnek. 5) Pozval mě na nudle, ale já jsem nešla, protože mi bylo blbě z pátku. 6) Máma slavila narozky a já jsem měla v restauraci pikantní kuřecí nudličky se zeleninou s americkýma bramborama. 7) Jeden večer jsem strávila u Prďky, šly jsme na procházku a pak jsme si prohlížely AVON a ORIFLAME katalogy a pily jsme u toho colu :) 8) Byla jsem na kontrole u lékaře a on mi vynadal, že neru prášky XDDD 9) Opět jsem se nenaučila polykat prášky. 10) Mám nejhezčí nehty co jsem kdy měla. Bílorůžovočerný s kytičkama a srdíčkama. 11) Koupila jsem si třešňovovanilkovej sprej a je úplně luxusní. 12) No a za dvanáctý už si na nic nevzpomenu. Jo! Tak za dvanáctý jsem pekla ty sušenky, co jsou u Cassidy.

Tak před třema minutama se mi dostaly ‚do rukou‘ fotky z mobilu od kamaráda, takže jednu jedinou nevinnou vám ukážu XDDD Vůbec nevím v kolik, co a kde a taky vůbec nevím, že to fotil… XDDDDD TADY. Ani nevim, jestli tam sedim nebo stojim, fakt nevim XDDDD

Jinak se mi už do školy docela chce. Co doma. Kdybych nebyla líná jako prase se učit a nedělala bych to vždycky o přestávce před tou hodinou, tak bych třeba neměla čtyřky! XDDDD Zkusím o tom pouvažovat XDDDD Ale těžko bych se přemohla učit se doma. Hrozná představa.

A teďka půjdu do vany, udělám si levandulovou koupel <3 No a boty mám. Přesně dle mého vkusu, stará známá vyzkoušená značka :))) GO ON.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply