Life & Stories, Moleskine

seaside

22/02/2008

Včera jsme byli se školou v Praze. Spíš se třídou. Za peníze ze získaného grantu. Byli jsme se podívat v MF DNES, PRIMĚ, FREKVENCI 1 a v SENÁTU. Bavila mě jenom ta Prima, protože Jan Tuna je úplně superúžasnej člověk, hodnej a milej. Dovolil nám sednout si na místa těch, kteří uvádí zprávy a tak :) Naopak ředitel FREKVENCE 1 je namachrovanej *** a Boučka jsem taky zrovna nepotřebovala vidět. Radost mi udělal akorát můj velký oblíbenec Matonoha, který se ke mně postavil v McDonaldu a požadoval od obsluhy cosi k jídlu. Cestu jsme s Prdíkem prospaly a ona to ještě prožrala celý. Ráno jsem myslela, že ani neodjedu… bylo mi tak příšerně špatně, že jsem se chtěla 5x vrátit domů. Hodně blbý. Pak se mi udělalo trošku líp, ale úplně celej den jsem vůbec nic nejedla, až pak večer skoro doma hamburgera. Oba McChickeny jsem tedy dala do lednice a dneska si je ohřála k snídani v mikrovlnce. A byly fakt jako čerstvý, úplně luxusní, nejsem prase, ne? Nebo jo? Neříkejte nic.

Hrozně závidím ESTER. Má doma na výměnný pobyt holčinu z Chille a prostě jí to fakt závidím. Taky bych chtěla někoho takhle. Přemejšela jsem o tom už dřív a teďka vidím, že Ester má na zahradě snědou hezkou slečnu :) Tak jsem jí napsala co a jak a ona mi to všechno řekla… takže prostě hrozně závidím a vím, že se to nemá :) Prej přijdou na čaj ke mně a podívat se na krysátka XDDD No až uvidí můj bordel v pokoji a toho pavouka, co mi tady leze pravidelně po zdi, tak nevím.

Mám blbou náladu. Tohle není normální. Fuck.

Kdybych neposlouchala Kooks a neukldňovalo by mě to, tak bych musela asi skočit z vokna. A taky vás nechápu. Dala jsem do galerie fotky z tý párty a během 6ti minut tam bylo 29 zobrazení. To jste jako fakt závislí? XDDD Dneska jsem dělala novou grafiku sem a úplně hrozně se mi nepovedla… vůbec se mi nelíbí a tak ji sem dávat nebudu. Nojo, měla jsem takovou nudnou odpolední hodinu. Ve středu jsem měla ‚zakázku‘ na grafiku, která měla být hotová ještě ten den (!!!). Nutno říct, že bylo půl sedmý večer, já chtěla jít v devět spát kvůli vstávání do tý Prahy a dělala jsem to do jedenácti. Odrazí se to na platbě? XDDD ANO! A ještě mě pozvali na akci otevření toho webu! No není to dobrý? Ale tak nevím jestli tam půjdu, jsem přece důležitej a zaneprázdněnej grafik ne XDDDDDDDDDD Hahah.

Mám pro vás lepší photos. Na tý fotce, kterou jsem sem dala ta bota vypadá dost zrůdně. A živě taková teda není. Jedna, dva, tři, čtyry, pět. A tohle je boží jako – TADY a TADY. Mám na EBAYi ve sledování takovej LUNCH BOX :) A asi si ho teda jako koupím :) No a co. Na těstovinový saláty do školy ne. To mi říká, že bych si mohla jít udělat nějaký jídlo. Naposled jsem tady jedla jogurt, mrkev a čokoládu. A to čokoládu obvykle vůbec nejím a doma nebejvá.

Mně je dneska fakt nějak hnusně. Blbě ne, ale hnusně. Je to tak hnusný třeba jako koupit na na Aukru 2x použitý podvazky. Všechno mě sere a mračim se. A na všechny. I muži jsem radši řekla, ať ke mně dneska nechodí, protože bych ho určitě za něco seřvala. Takže si pustim SIMPSNOVI a zkusim se u toho smát. Třeba mě to rozesměje. Nebo kdybych se koukla na starý fotky, to by mě taky asi rozesmálo XDDD Když si vzpomenu na ‚žabing‘ když už jsem tady o ní psala ;)))

Chlastat nikam nepůjdu. Nemám chuť. Ano, i to je možný. A zejtra vezmu káru a pojedu asi na celej večer k Prďce, tam to je aspoň normální a všude okolo vás běhá Džekin. Ona to teda ještě neví XDDD

A ten pavouk mě taky SERE. JO SERE. Běhá tady okolo, schovává se, nelze ho chytit, je velkej a chlupatej a hnědej a rychlej a je to pokoutník. Vůbec nevim, jestli teď není náhodou pod stolem u mý nohy nebo jestli není zespoda desky stolu a mám ho tady vlastně 1cm nad mýma stehnama. Minule jsem ráno vstala asi za deset šest, sedla jsem si na postel, mazala se tělovym mlíkem a najednou na zdi stín velkej jako prase. A vylezl z postele. Z mojí. Z mojí deky. Spal se mnou pod dekou! Tak říkám, že ho plácnu a on jak viděl ty Krkonošský noviny, tak vykulil voči a spadnul naschvál za komodu. Normálně se pustil… takže zase nic. A teďka čumí schovanej někde a tlemí se mi. To je určitě vyrostlý mládě, který jsem před půl rokem fotila tady u počítače! Jak nešel chytnout do krabičky.

SHRNUTÍ: JE TADY NĚKDE, OBČAS VYLEZE, NESTIHNU HO PLÁCNOUT, SCHOVÁ SE. JE TADY. JE TADY NĚKDE BLÍZKO.

Ty vole, lechtá mě něco na noze! Ale to nebude on, protože přes ponožku bych ho necejtila, žejo. Asi se odstěhuju. Tomáš sem stejně jde, psal mi teďka. Chudák.

Tak nazdar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply