Life & Stories, Make it!, Moleskine

ekonomika a účetnictví

24/02/2008

Jak se může někdo vymlouvat, že na psaní blogu NEMÁ ČAS? Tak jo, taky někdy nepíšu, ale je to proto, že buď nemám co, není chuť a nebo celej den všude tak lítám a nestíhám, že večer ač mám čas, tak nenapíšu z únavy, protože lehnu. Ale nemít čas? Prosím vás.

Muž ples přežil, povídal, jak mě pozdravujou kamarádi a jeden můj bejvalej ‚kluk‘ se kterým jsem chodila asi 4 dny XDDDDD Já si pak v noci včera ještě udělala celou pánev čínskejch nudlí a zapíjela je colou. Dobytek. Ráno jsem vstala hrozně pozdě, moucha mi bzučela za žaluzkama. Odpoledne jsem vytáhla muže na procházku, ale nedošli jsme ani 200 metrů a já mu říkám, jestli nezajedem na pizzu, že ho zvu :) Konečně jsem měla tu možnost pozvat zase na něco já jeho. Když mám nějaký peníze, ráda ho pozvu. Tak jsme jeli. Dali jsme si PIKANT a byla výborná. Málem jsem ho zabila, když vytáhl peněženku a řekl, že to zaplatí on. Pak jsme se jeli kouknout na zimák na veřejný bruslení. Pak jsme jeli k Sikimu domů na kafe a koukali jsme na hrozně starý video, točený na Zelence ve skateparku, když byly závody. Mazec úplně. Mně bylo 12, pak 13 a byla to docela nezapomenutelná etapa mýho života. PSH a tak XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jak jsem mohla. To jsem se se Sikim vůbec neznala a přitom jsme tam třeba byli spolu někde a tak. Mám ráda jejich andulku, protože drží sedět na ruce, né jak ten náš pták. Ten mě úplně nesnáší a má rád jenom votce. A taky jsem vlastně uklízela pokoj.

Musím začít zase dělat selfmade věci. jako dřív. Trika, korálky, tašky, obrázky, obrazy, doplňky… kreslit, barvit, šít, psát, modelovat, tvořit. Prostě si na to musím vyhradit nějaký čas, dny v týdnu, odpoledne. Stop hospodám XDDDD V tejdnu si objednám FIMO za někde čtyry čenta, mám objednaný háčky na náušnice a kroužky na provlíkání, dneska dostanu hafo korálků, zítra budu kupovat drátek, vlasec, fixy na textil a tak. A zas to bude. Závidím Cassidy, že si na to dělá čas, fakt. Dneska jsem u Sikiho a Lůcy viděla úžasný korálkový stromečky v koupelně a hnedka se do nich dám, jen co budu mít drátek a teda hotový úvěry a podnikatelský záměr na ekonomiku :/ Jsem zvědavá, kam si pak všechny ty superúžasný věci dám :) Budu potřebovat navrtat nový poličky.

Nevydržela jsem to a objednala si z EBAYe trička. dvě. Paul Frank. Zas takový prachy. No, jedno možná prodám, pkud ta modrá nebude taková ta hezky modrá.

Dneska píšu jenom proto, že potřebuju, aby mi zaschnul lak na nehtech. Udělala jsem si je růžovo-fialový a je to super, zas po dvou týdnech změna XDDD Mám z dneška z mobilu fotky, fotky ke každýmu odstavci tady, ale jsem příšerně líná je sem dát, jsem hrozná co? Až nebudu líná, třeba je se přidám a upozorním na to.

Pavouk tady někde stále je. Co nadělám, už ho ani neřeším. A teďka jdu najít na internetu nějaký pojištění, máme to za úkol na úterý. Taková menší seminárka. Jak mě to nebaví…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply