Moleskine

… no jo, ale já na to nemám čas…

13/03/2008

Asi už jste měli mých fotek dost ne? S Haněnou jsme se rozhodly, že obnovíme něco, co tady už kdysi dávno bylo. Myslím, že to jsou 2 roky nazpátek. Určitě se to všechno u všech změnilo, a proto to můžeme udělat znova a doufáme, že se taky přidáte! XDDDD Dneska se to tady ještě nedozvíte, nechci předbíhat a hlavně nevím jak ona, ale já na to nějak nemám teďka čas, dávat to všechno dokupy, takže během víkendu či příštího týdne se to tady objeví :)

Včera a dneska jsem nebyla po dlouhý době zase ve škole. Nebylo mi dobře, měla jsem teplotu a vůbec takovou tu debilní chřipkovou náladu… takže jsem včera fakt celej den ležela, koukla jsem na SIMPSONOVI VE FILMU, což se jim teda zrovna moc nepovedlo a nejvtipnější asi bylo jak vyskočila ta příšerka z těch sraček a jak Homer zpíval když šel tou Aljaškou a jak to prasátko chodilo po stropě XDDDDDDDDDDD Takže to vlastně zas tak hrozný nebylo XDDDDDDDD

Mám doma nejlepší lipbalm na světě. V maličkým milým kelímku s příchutí MARSHMALLOW, tak si to úplně představte! A vůbec se nějak nemůžu rozhodnout, jestli zítra půjdu do školy nebo ne. Je to úplný dilema, protože kdybych tam šla, tak se teďka musím jít trochu učit, jen tak zlehka si to přečíst a kdybych tam nešla, tak jsem si dneska nemusela mejt vlasy… kromě toho všeho se mi dost drasticky urval nehet na palci a není to hezký. Bolí mě to a nemůžu to dát do teplý vody skoro.

Dneska jsem měla párky v těstíčku XDDDD No nejlepší jako. Kuřecí párek, kmín, sůl, pepř, trošku kečupu, zabalíte do těstíčka, posypete sezamovým semínkem a dáte na 180 stupňů dorůžova péct. Byly pryč během hodiny a já budu o víkendu dělat další.

Pak jsem byla s Charliem Wattsem zase na zubech u veterináře bohužel. Musím jezdit každý 2 měsíce a málem jsem to narvala zezadu do nějaký oktávky, protože nějakej ko*ot vepředu neblikal že vodbočuje a zpomalil z 60ti na 20 asi, tak to ten v tý voktávce zašláp a já jsem musela taky, jenže mně to moc nebrzdí ( XDDD ) a tak jsem zůstala asi 10 cm za nim s velkým UF. Panebože dej mi aspoň felicii co brzdí, jdou jí otvírat dveře u řidiče, jde jí na první pokus zavírat kufr, fungujou jí dálkáče a tak. Fakt bože prosím tě, slituj se XDDDDDDDDDD

A teďka jsem sežrala dvě velký housky. Jsem prase. Už to všichni víte, že? Že za půl hodiy si půjdu pro další dvě housky a v deset si půjdu udělat pizzu…

Předevčírem jsme ‚oslavili‘ s Tomášem dlouhý 4 roky spolu. Pozval mě na večeři a já né abych šla na nudle, ale rozhodla jsem se jít do Slunce, kde mimochodem byl nedávno Daneček Pudil a JÁ BLBÁ JSEM TAM ZROVNA NEBYLA !!! No, je to taková klidná příjemná restaurace, kde mají totálně bezkonkurenční boloňský špagety na světě. Fakt. Nejlepší <3 Ani v tý slavný trutnovský pizzerii nemají tak dobrý, spíš naopak. Takže jsem si dala boloňský špagety a byla jsem hrozně spokojenej člověk. Je vidět, že tam choděj samý dobrý lidi, protože tam byla slečna co měla mikinu PAUL FRANK. Takže takhle.

Fotky žádný nový nemám, ale skamarádila jsem se se SNOUMANEM a on mi slíbil, že mi udělá HK speciální galerii XDDD Takže tam pak naházím nějaký fotky.

Nyní si půjdu vyfénovat vlasy a trošku upravit, aby s nimi ráno šlo NĚCO udělat, pokud půjdu do školy. Pokud ne, tak budu při pátku doma s upravenejma vlasama úplně k hovnu. No co nadělám… nic :)

Btw.: CARRIE, musíš mě vzít na to sushi, protože za prvý se na to už úplně klepu a za druhý znám slečnu co to chce stejně tak intenzivně ochutnat jako já, takže bych na tu pecku aspoň nebyla sama :)

– ježišmarja, zapomněla bych na to, kvůli čemu jsem přišla napsat! XDDDD Řekla jsem si, že ty programy prostě musím dát taky dokupy. Takže tady je mých 10 nepostradatelných programů:

+ MOZILLA
+ EXPLORER
+ ITUNES!
+ PROGRAM RAJČE.NET NA NAHRÁVÁNÍ FOTOGRAFIÍ
+ TUNEUP
+ MY SONY ERICSON
+ TOTAL COMMANDER
+ ADOBE PHOTOSHOP 7!
+ WINAMP
+ DC++

… a ještě mám ráda ROLLERCOASTER TYCOON a ZOO TYCOON a program HAPPY FOTO na nahrávání fotek pro objednávku a tak XDDDD A BS PLAYER XDD

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply