Life & Stories, Make it!

to už je dvacátýho?

20/03/2008

Dneska mám teda hroznej den. K tomu se dostanu potom. Byli jsme na bowlingu. V neděli? Já, muž, Dejvid a Jana. Já jsem nehrála bowling asi 3 roky. 2 nevím proč a 1 rok, protože mám konečně vysněný neokousaný pevný nehty a s nima mi to nešlo, co jsem jednou zkusila jeden hod. Ale teďka je mám krátký, takže mi to šlo hrát, přehrála jsem mistra Tomáše a byla jsem na prvním místě. Ten to nemohl unýst a tak se snažil úplně jak mohl a v druhým kole už jsem byla druhá… každopádně jsem dost dobrá jako XDDD Pak jsem si v restauraci poručila česnečku BEZ SÝRA. Samozřejmě, že mi ji donesli SE SÝREM a tak jsem čekala dalších 6 – 8 minut na další česnečku… Jana si dala nějakou omáčku kvatroformádži a já, ač mi to bylo teda blbý, musela jsem si od ní sednout dál, protože mi tak natáhlo dvakrát, že jsem si myslela, že se fakt pobliju, ale fakt za to nemůžu no :)

A teda dneska. Já totiž chci asi 4 měsíce novej piercing. No a nemohla jsem se rozhoupat, kdy to provedu. Dneska ráno jsem vstala a řekla jsem si, že je ten den. Vzala jsem kanylu, dezinfekci, piercing, všechno, podchladila si místo vpichu a pomalu zasunula jehlu do kůže. Povedlo se, všechno ok. A teďka vím, že ji nesmím vyndat, ale že musím chvíli čekat a pak jet piercingem těsně za jehlou. Hm. Musej k tomu bejt ale dva, sama jsem to teda nedávala. Kromě toho, že jsem 2x málem omdlela a kdybych si hnedka nesedla na zem, tak by se to opravdu stalo, tak jsem pak musela i kanylu vyndat a zkoušela jsem to nacpat do díry jen tak. Což ale nejde prostě… tu správnou cestu už nelze najít a tak z toho mám akorát vopuchlou propíchlou bolavou tlamičku s tečkou a žádnej novej piercing! :( Ano i mně se NĚKDY něco nepovede. No, takže s tím jsem se chtěla podělit.

Přišlo mi nový triko z Ebaye! THE BEST OF THE BEST! Má ho i Avril Lavigne, ale to mi nevadí, že bude mít stejný tričko jako mám já, to překousnu XDDDDDDDDDDD A je nejlepší fakt. A koupila jsem si novou barvu na vlasy a během prázdnin z ní něco vyzkouzlím. Nemám peníze na kadeřnici zrovna, takže stříhat se budu taky sama o jéje. Ne, já to umím :)

Já si ten piercing asi s něčí pomocí udělám zítra O__o. Já nevím, já nechci omdlít XDDD Už se mi do toho píchání po dnešku teda vůbec nechce… je mi z toho blbě a myslela jsem si, že to prostě píchnu a bude to.

Pro všechny, který to chtějí vidět mám i krásnou dnešní ukázku! Přece bych vás o to nepřipravila! Hahahahahah.

A ráno sněžilo, hrozně moc, vánice. A prej má bejt takhle zejtra taky. Ještěže jsem doma. Dneska ta nehoda na déjedničce, to musí bejt hrozný, stát tam v koloně ještě teďka. Lituju všechny. Fakt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply