Inspiration & Fashion, Life & Stories, Moleskine

Another sunny afternoon

24/03/2008

Byla jsem přetěžce napadena, že můj blog je zcela nečitelný. Takže jsem na to dokonce i přistoupila, uznala to a tak to teďka bude tak.

Dnešní zápis, jako by byl ten samý co před dvěma lety. S Haněnou jsme se rozhodly obnovit zapomenuté a vyfotit svoji kosmetiku. A zase se může přidat každej z vás, jen tak, ze srandy se můžete pochlubit co máte :) A pokud má někdo starou fotku z minula, může dát srovnání. Já jsem ji teda v počítači nikde už nenašla…

Na šampony a veškerou vlasovou kosmetiku jsem se teda vybodla no. A na pěny do vany taky XDDD Ale kdyby vás to hodně zajímalo, tak mám broskvovou a melounovou <3 A z vlasový kosmetiky momentálně používám DOVE Hair Fall Control a moji oblíbenou žlutou GLISSKUR sadu s olejem. No a zapomněla jsem vyfotit můj nejoblíbenější balzám na rty s příchutí marshmallow. Ale tak to už je teďka jedno, co tady je tak je a zbytek někdy příště. Akorát si ještě dovolím ukázat svoje tři lásky <3 That’s all.

Jo a MOŽNÁ se budu stěhovat ze so-magic. Protože už nemám nervy. Pipni pořád nefunguje + mě nebaví FTP a tak celkově by pro mě bylo aspoň na ňákej čas zkusit něco jako blog.com nebo wordpress.com. Takže uvidíme.

Velikonoce byly trapný jako každej rok. Zvonek byl vypnutej a byli u nás JENOM sousedi co každej rok. Jinak nic. Voni to už ani nejsou Velikonoce. Je to hnus. 12tiletý děti chtějí nalejt panáky a pak se zblijou u sousedů u plotu… takže takhle.

PS dokopala jsem se k předělání odkazů, takže tleskejte a radujte se! Určitě jsem JEŠTĚ NA NĚJAKEJ zapomněla…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply