Moleskine

THREADLESS

11/05/2008

Nedávno měli na Threadless trička za devět dolarů jedno! Tak jsem se rozhodla, že si odtamtud zkusím poprvé objednat nějaký trika a že uvidím jaký budou. Pak mi přišly a byla jsem úplně překvapená z luxusního materiálu, že byly dlouhý úplně a prostě super. Až bude další výprodej, vezmu si jich minimálně pět :) A pak mi maminka koupila roxy triko, za to, že mám v indexu dobrý známky. Co dobrý, výborný a chvalitebný.

V Praze jsme s Prďkou a Tomášem teda nebyli. Tomáš tam jel asi, ale my ne. Šetříme :) Daly bychom za to všechno někde přes litra a za litra si můžu ze Strawberrynet objednat nějaký suprový věci, abych neměla suchej ksicht a tak. Před deseti minutama jsem si objednala ten Toniue Confort od LANCOME a už se nemůžu dočkat, až ho budu mít tady a až si tím budu čistit večer obličej :) Je na suchou pleť a to já místy mám, takže by mi to mělo pomoct.

Už jsem přemýšlela, že udělám extra blog o kosmetice. Kterou jsem kdy měla, co používám. Takovou recenzi na kosmetiku. Hlavně by tam měly svoje místo samoopalováky že, ty mám vyzkoušený snad všechny na českym trhu XDDD Takže by to někomu mohlo i pomoct ve výběru krému a tak jako. Takže uvidím :) Možná, že vám přijde, že to s tou kosmetikou přeháním a furt o tom píšu, ale já jsem prostě už HOLKA a velice ráda se o sebe starám a chci pro sebe to nejlepší.

Většinu času jsem teďka trávila v práci. Fakt. Nic moc jinýho jsem ani nedělala. Dvakrát jsme grilovali, jednou u Sikiho na zahradě kuřecí špízy se zeleninou a jednou párky a klobásy u muže na zahradě. Ve třídě se malovalo, jak byly svátky. Máme oranžovožlutou třídu, je to tam takový hezčí a příjemnější a teplejší :) Tak jsem ráda.

Prďka měla narozeniny a měla takovejhle hezkej dort s Puccou. Já jsem jí dala modrý tričko s hvězdičkama, takový úžasně černý krajkový sexy kalhotky a melounový tělový mlíko + nějaký náušnice z FIMA. Byli jsme u ní pohoštěni nějakými čipsy a alkoholem a tak dále, znáte to ne? :) Chtěly bychom jet spolu taky někam na dovolenou, jenže já jedu po čtyrech letech s rodičema na dovolenou, protože mě pozvali s sebou, a na podzim jedu na dovolenou ještě s mužem. Zatím nevíme, jestli dáme nějakou Djerbu, hotel s bazénem a sluníčko anebo jestli nepojedeme třeba do Amsterdamu :))) Já bych nejradši jela tam i tam, ale to bohužel nejde no :) Ale klidně bych jela do Amstru, fakt to tam mám hrozně ráda a muž tam ještě nebyl, tak bychom měli hodně hustej tejden :)

No a taky uplynula dlouhá doba od tý doby co jsem byla u kadeřnice, takže se chystám ji co nejdříve navštívit. Už dlouho mám stejný vlasy, stejnou barvu, takže zase zkusím něco jinýho. Budu se snažit to zrealizovat ještě před dovlenou. Asi nějaký letní zesvětlení nebo radikální ztmavení a nepohrdnu hodně hustou rovnou dlouhou ofinkou. Je to ještě ve hvězdách, ale nějakou představu mám no :) Hlavně mám úplně dlouhý vlasy ne XDDDD Každej mě tím prudí. Ale ostříhat si je nenechám, dokud nebudu mít vlasy dlouhý tak, že mi nebudou sahat pod prsa, tak se NEBUDU STŘÍHAT! Nebudu a nebudu… to vám říkám :)))

Tak pro dnešek toho bylo už dost, mých XX kilo se snížilo o jeden kilogram a půl, takže pokračování bude pokračovat :) Loučím se :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply