Moleskine

Možná

22/05/2008

Dnešním večerem možná začnu dělat ten beauty web. Asi bude dost těžký sehnat obrázky všeho vyzkoušenýho, popřípadě si vzpomenout, jaký to tenkrát bylo. A taky je asi největší problém v tom, že já mám suchou pleť, normální vlasy a úplně jiný nároky než člověk s pletí mastnou, suchými vlasy nebo naopak mastnými vlasy. Takže to pomůže maximálně lidem, co jsou na tom jako já… samozřejmě, že tam budou i jiné věci než péče o obličej, ale chápete to ženy ne? Takže doufám, že máte všechny suchej obličej!

Psala jsem rozhodující písemku z praxe. Bohužel rozhodující proto, že mi dá buď dvojku nebo trojku. Chci samozřejmě dvojku, ale na tu bych musela dostat z písemky za jedna, což je v praxi nereálný a jedničku jsem měla jenom jednu, myslím že na začátku druháku, když se brala nějaká hrozně lehká věc… takže uvidíme…

V minulým příspěvku jsem nepřála sobě, ale paní Oreiro. Ale díky za vaše přání XDDDDDDD
Dneska jsme s Prďkou a s Princess byly na nudlích, už se to nedalo vydržet. Bylo to excelentní a nejlepší, zase jako vždy a po dlouhý době.

Od pondělka mi začíná praxe, to bude opravdu skvělých 14 dní. Můžu vstávat dýl a některý dny do práce a praxi budu vykonávat v neděli nebo odpoledne, takže si u toho ještě vydělám nějaký peníze. Potřebuju na léto krátkou černou džínovou sukni a k ní nějaký hodně dlouhý tílka… teda pokud se mi podaří shodit ty kila, jak všichni dobře víte… ale jelikož už si nedělám na desátou večerní pizzy a tak, myslím si, že by to neměl být zas až tak velkej problém.

Jdu dělat něco jinýho.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply