Moleskine

DT

27/05/2008

Abych vám řekla pravdu… tak… jsem ten web vůbec nedělala. Chvíli jo, ale pak jsem to smazala a pak už nějak nic… tak uvidíme, jak to vůbec celý dopadne…

Dneska v práci jsem se naučila nějaký další kódy XDDD Třeba brokolice je 1810 a kornrohlík je 5457. Kobliha s nugátem je 5550, kobliha s marmeládou je 5549 a nektarinky v košíku jsou 1869! Vůně těch nektarinek mi dneska celý dopoledne připomínala Řecko. Město Stavros, moře, palmy, teplý večery, procházky po pláži s tím krásně slaným vzduchem… už aby tady byl den odletu k moři a zase se to všechno opakovalo. I když jsem říkala, že do Řecka nějaký čas nechci, protože jsem tam byla nejvíckrát.

Abych vám zkazila tyhle krásný pocity a vrátila vás zpátky do České republiky (popřípadě Švédska), tak vám řeknu, že to dneska nebyly jenom vůně. Byl to i smrad a hororové scény. Přišel mi tam pán, co tak strašně smrděl, že jsem tomu nechtěla ani věřit… nehty měl dlouhý, na košili nějaký zaschlý fleky od blitek a tak různě. Kupoval si někde 80 krabic vína po kartonech ne… no nic. Pak mi tam krvácela paní u pokladny, že se řízla o vaničku s kuřecím masem… krev byla všude, hrozně jí to teklo, na všech těch věcech, který jsem pak já musela vzít do ruky a projet to pípáčkem. OMFG.

A abych vás zase vzala z tohodle hroznýho hnusu, ukážu vám, co jsem zase objevila, hahá. Už mám koupený tělový mlíko s ‚Lollipop‘ příchutí. A ještě budu mít banánovej koktejl.

No nevypadá to lákavě? Je to značka od Jessicy Simpson a má tam holka šikovná samý delikatesy v podobě čokolády, vanilky, cukrový vaty, jahod a podobných příchutí výrobků. Od lesků na rty, šamponů, sprcháčů, po pěny do koupele a tělový mlíka <333 V červnu jedu do Prahy na THE KLEZMATICS! Takže pravděpodobně zajdu do LUSH prodejny, nejdřív jim tam vykoupím BATH BOMBS, hlavně teda Sexbomb a dál se uvidí :) Jsem strašnej lůzr a píšu pořád jenom o kosmetice... ale co už, koho to je blog?! Můj! XDDD A prostě vy všichni BUDETE číst pořád jenom o kosmetice. Co chci do vany za Lush koule a jaký mám tělový mlíka, toť váš úděl. Nechám vás bejt, čau :)))

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply