Life & Stories, Moleskine, Trips & Geocaching

Je dobrá. Je proleželá!

01/06/2008

Měla jsem takový napínavý dva dny. Něco bylo čekanýho a něco ne. Začnu třeba tím, že jsme si s Prďkou řekly, že půjdeme v pátek kalit. Už jsme to věděly asi 3 týdny dopředu, protože byla Oldies Párty a nás úplně berou osumdesátý léta ne. Tak nastal pátek. Den předtím jsem si říkala, že vstanu, uklidím, pak si lehnu na chvíli na slunce, odpoledne jak dám koupel, jak si umyju vlasy, dám si masku, udělám nehty a dalších milion věcí. V 10:38 hodin mě vzbudil SMSkou George, že jede na otočku do Prahy, jestli tam NÁHODOU něco nepotřebuju, že bych mohla ject s ním. Já jsem náhodou něco potřebovala, takže jsem mu zavolala co a jak a on mi řekl, že za 20 minut musíme ject. Takže jsem vylítla z postele, sbalila s sebou hlavně peníze a jela jsem. Pro co máte v předchozím zápisu úplně na konci XDDDDD

V Praze bylo hrozný vedro a dusno, nejdřív jsme jeli zařídit co Jirka potřeboval a pak jsme jeli zařizovat moje drahý Palladium – Lush a The Body Shop hnedka vedle XDD V LUSHI jsem si nakoupila za 395 Kč. Mám dvě koule do vany a jednu krémovou koupel. Sexbomb a Champagne Supernova.

Až tam pojedu toho dvacátýho prvního, přibude mi ještě Butterball a krémová koupel MMM :) No, zatím si je budu šetřit, abych je využila správně, někdy, až budu fakt nejvíc unavená a budu tu koupel potřebovat úplně, ale fakt úplně úplně nejvíc, protože ona koupel za 135 korun českých se musí doopravdy využít že. Pak jsem si v Sephoře ještě koupila olejový kuličky do vany, dole v Sanrio krámku tužku s HK a jeli jsme domů. Jo, ještě jsem na ČM v Mekáči dala McChicken <333

Cestou zpátky se mi zasek mobil, dala jsem 3x špatný PIN a pak už to chtělo PUK XDDDDDD Mezitím mi samozřejmě volala máma, Prďka, táta kde jsem, že jsem říkala, že se vrátím ve čtyry a je sedum. Prďka od tří u mě doma chudák sama čekala. No kdyby nebyly kolony i na dálnici, byla bych v pět doma… mobil jsem doma zprovoznila PUKem, umyla jsem si rychle vlasy a o půl desátý jsme šly do hospody. U Chlupatý byla nuda, tak jsme šly na hřiště, kde byla aspoň Terča s Bárou, takže jsme si srandy užily až až. V jedenáct jsme dorazily do Deprese, kde bylo normálně málo lidí. Vždycky tam na Oldies bývá plno lidí, ale teďka nic moc, takže jsme si daly jenom drink a panáka a jely jsme do Žaclu do Vertiga.

Ve Vertigu to bylo ÚPLNĚ NEJHORŠÍ ne. V nápojáku byly koktejly, tak jsem si řekla kterej chci a oni, že ho nemaj. Hudba tak nahlas, že Prďce sjelo z toho dunění pití z baru a kouř, že nebylo vidět. Takže jsem řekla že TOHLE NE, vzala řidiče za límec a jeli jsme všichni zpátky… v Depresi furt to samý, takže nic, ale vrátily jsme se až ve čtyři ráno, už svítalo, kokrhal kohout a ptáci pípali, takže to zas tak hrozný ani nebylo XDDDDDDDD

Ráno jsem jela do Liberce na baseball. Patriots Liberec vs. Šumperk 12:0. Dostala jsem míčkem brutálně do nártu, všichni mě tam litovali, až mi začaly téct slzy z toho XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chvíli jsem nemohla chodit, ale teďka už to je v pohodě. Po zápase jsme šli na pivo na Svijany, kde je nejhorší obsluha a všechno nejhorší, nikdy tam nechoďte, běžte radši kousek dál do Ráje. Tam to je příjmený, mají tam Gambáče a malý kůzlátka a králíčky a ptáčky. Večer jsme jeli domů, já jsem si zase neodpustila McChicken a vyhrála jsem h a m b u r g e r ! Málem jsme přejeli ježka na silnici. Večer jsem byla úplně mrtvá.

No a dneska jsme si dali s mužem relax, jeli k tetě na zahradu, tam se grilovalo, je tam bazén, je to tam nejlepší a půl dne jsme strávili tam :) Před chvílí jsem přišla domů, dala jsem si do vany kuličku ze Sephory a válela se tam… na zahradě je bugr, je tam firemní akce, chlastaj tam, neslyším tady vlastní hudbu, která se mi nevím proč nenačítá na last.fm, ale je to jedno. Chtělo by to novej design, ale není čas, nálada, není nic. No hlavně že mám LUSH KOULE.

ještě chci doříct, že jsme celou cestu do Liberce jeli s jedním týpkem, kterej bydlí v Austrálii jinak. Celou cestu jsem žrala jeho vyprávění, jak pracuje na lodích, jak občas zajedou na Fidži nebo jak se žije na malých neobydlených ostrůvkách okolo Austrálie, kde je jenom bílej písek a palmy a občas pes dingo, kterej loví jenom ve smečkách. Jak si věšeli jídlo na stromy, jak skáčou u silnice klokani, jakou má klokan sílu…fakt úplně nejlepší :)

Člověk by to vykoupil, ale ona ta nejmenší kočička stála 1390 korun a to není zrovna moc ezká cena za kus plyše. Sice krásnej plyš, ale… no, i když když člověk dá čtyry stovky v LUSHI za tři koupele… :)))

Doufám, že jsem vás teďka pořádně unavila a hlavně si myslim, že přes tejden nebude o čem psát, takže takhle :)

IVOSHU POŠLI POHLED!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply