Moleskine

ZASE THREADLESS

08/06/2008

… a zase slevy okolo 10ti dolarů za tričko :) Mám ráda tyhle slevy. Člověk si tam vybere deset triček, ani neví jak. Omezila jsem to na dvě! Abyste věděli. Zítra jdu po 14ti dnech do školy. Příští týden je celý týden cyklák. Aktivně nejedu. Aktivně budu někde u druháků poslouchat iPod a kreslit si po sešitech. Teďka v týdnu jsem si po práci sjela do Trutnova pro nudle. Dát je do báglu a jet s nima 7 kilometrů do kopce nebylo moc dobrý, ale pak to posezení na zahradě po krásný sprše s vidličkou v ruce bylo nadmíru skvělý. V pátek jsem dokonce ukecala mámu, aby se mnou šla do čínský a dala si nudle. Ta si ale vybrala nějakou kuřecí směs a pořád říkala něco o tom, že doufá, že nejí krysy. Tak jí říkám, že to kuřecí maso se mi taky nikdy moc nezdálo, ale že je kuřeti podobný, že to krysa nebude, možná holub.

V sobotu jsem si dala tu nejlepší koupel co jsem mohla a teoreticky jsem celej den prospala. Nebylo mi zrovna nejlíp, ani jsem nešla do práce, byli na mě hrozně naštvaný, ale já jsem ráno nemohla vstát z postele… začínám být čím dál víc úchylná na co nejlepší koupele. Mám objednaný nějaký speciální super olej do vany a v co nejbližší době chci pytel mořský soli do koupele od AHAVY.

Taky jsem dostala dárek! LOOK. Až bude mít strýc prázdniny, objednáme si ze SUSI.CZ veškerý ingredience na výrobu sushi a dalších pokrmů a budeme vařit <3 Navíc jsem v Hypernově objevila v plechovce bambusové plátky a sojové výhonky - moje dvě nejoblíbenější asijské pochutiny. Takže vykoupím jejich regál s tímto zbožím. Poslední týden učení! Jo!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply