Moleskine

WISHLIST

16/06/2008

Hm, asi jako vy i my jsme včera při 2:0 už pomalu slavili, lili jsme piňacoladu a tancovali po stolech. Pak přišel jeden gól. BUM! Chvíle. BUM! BUM! Sbohem… taková obrovská rána. Hroznej smutek a ticho… je to hrozná škoda, je mi jich líto, ale co se dá dělat. Jediný plus je v tom, že až budu v Turecku, tak mi Turci nedají do jídla projímadlo a já nebudu sedět tejden na hajzlu…

Snědla jsem tady celou misku třešní. Nedá se tomu odolat. Dala bych si klidně ještě jednu misku :) Asi si půjdu ještě nabrat. Votec totiž obral půlku stromu.

V sobotu jsem vstávala v 5:30 a v 6:20 jsem jela do práce. Ve 12 mi přijel muž na kole naproti a jeli jsme spolu domů. Cestou nás napadlo, že bychom mohli zajít na oběd, takže jsme zašli. Jsem si dala mega porci svíčkový, 6 knedlíků a dvě obrovský masa. Pak jsme jeli na hřiště koukat se na softball, dali jsme ňáký piva, klobásy a utopence a přesunuli se o pár metrů dál na fotbal. S Tyčkou jsme tam furt něco stajlovali a kecali o hrozných kravinách, on šel pak na jednu akci na skibar a my že pojedeme se Sikim do Trutnova na PIVOFEST. Tam jsme chlastali Svijany, koupili si langoše a velkou vařenou kukuřici :) Pak jsme šli na chvíli do restaurace, kde jsem si dala česnečku nejlepší a pak šli zase na pivofest. Z práce jsem se vrátila okolo dvanáctý v noci XDDDDDDD A v neděli mi jaksi nebylo moc dobře, spala jsem do dvou a pak jsem celej den polehávala a vůbec nic nedělala.

Dneska odjela třída na cyklák. A úplně nejvíc tady chčije XDDDDDDD Do školy nás mělo přijít asi 8 a byla jsem tam jenom já s Prďkou a ještě jednou spolužačkou. Vendy se aktivně vymluvila, že má sračku a že nemůže přijít do školy celej tejden asi. ASY! XDDDD

Koupila jsem si úplně nádherný oční stíny od Estée Lauder a úplně se kvůli nim těším na moment, kdy se s nima nalíčím XDDDDDDD Jsem hrozná, co? Jenže já teďka tak před půl roku používám jenom černou linku a řasenku a víc se líčím jen když někam jdeme s Prďkou se bavit, tak mi úplně chybí líčení, mě to totiž hrozně baví, nejradši bych všechny okolo pořád jenom líčila a česala :)))

Hrozně se těším v sobotu do Prahy. Už to asi ani nedospím. Konečně uvidím Klezmatics živě. NY Pycho Freylekhs! <3333333333333333

Hlavně kdybyste viděli ten můj wishlist, tak byste se posrali XDDDD No vlastně kousek bych vám tady mohla zveřejnit, že. Takže něco z wishlistu Prague:

– Butterball (LUSH)
– Mask of Magnamity (LUSH) XDDDDDD
– Sladká koupel (AQUOLINA)
– Sladký tělový krém (AQUOLINA)
– Olejové kuličky do koupele (SEPHORA)
– Nějakou voňavou pěnu do vany (SEPHORA)
– Nějaký 2 tílka
– 3/4 kalhoty
– a pak bych chtěla tyhle plavky i s touhle postavou, ale to asi v Praze nějak nedám XDDD

A co je hlavní, mám se tam sejít s jednou milou osobou a BUDEME TO VŠECHNO NAKUPOVAT SPOLU :) Připrav se :)))

Ale jako úplně upřímně mi bude stačit, když seženu tu sladkou koupel a tu masku z Lushe a budu úplně spokojená. Stejně třeba uvidím zase něco jinýho a znáte to, ne? Vlastně bych měla šetřit. Za měsíc budu v Londýně a tam určitě uvidím taky spoustu věcí, který si budu chtít koupit a nebudu na ně mít, takže se pokusím si v Práglu koupit toho co nejmíň, zajít do banky a vyměnit si minimálně 150 liber. Doufám, že tam najdu nějakej ten obchod, co triko to libra a že tam najdu obchod Dessert Treats nebo něco podobnýho. Většinu času chci strávit tím, že obejdu všechny možný památky.

To by pro dnešek stačilo už asi. ASY teda. čekám totiž, až mi půjde pořádně net. A večer stejně jedeme k babičce… doufám, že mi udělala bramboráky, ať si mám co vzít zítra do školy ke svačině XDDDDDDDDD Dneska jsem měla těstovinovej salát a byl úplně nejvíc luxusní, sežrala bych ho celou mísu vždycky.

Takže KLEZMATICS RULEEEZZZZ!!!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply