Moleskine

už to nebude sranda

28/06/2008

Ve čtvrtek ráno jsem se vzbudila ne a hnedka jsem letěla na hajzl. “ Mami? Já nemůžu jít do školy…“ “ Proč? “ “ Protože bych se cetou posrala ne asy XDDDD “

Udělala jsem si čaj a snědla půlku KitKatu. Za hodinu mi bylo divně, tak jsem šla na záchod a čaj i s KitKatem vyblila. Dobrý no. Za dvě hodiny jsem zase seděla na záchodě a blila jsem si do belíku, kterej jsem měla položenej na kolenou XDDDDDDDD Dusila jsem se a říkala, že chci umřít. Takhle to bylo úplně celej den. V pátek jsem se dobelhala pro krásný vysvědčení, děda mě musel odvézt až ke vchodu do školy.

A pak jsem zase celej den ležela v horečkách v posteli s belíkem u hlavy. Fakt super. Dneska ráno jsem se probudila a bylo mi už konečně líp. Dokonce jsem se i zmohla na to, sníst trošku polívky.

Takhle jsem se měla. Ani jsem dneska ráno nemohla odejct do Prahy na Krč na baseball. Tak jsem doma a ležím. Šetřím se a nejela jsem nikam na kole a necvičím.

Asi si koupím AB ROCKET XDDDD Sedylehy dělám, ale už je dělat nemůžu, protože mě šíleně bolí za krkem a záda. A tohle by mi mělo pomoct trošku ne? Můžu to mít za 999 Kč. Řeknete si asi, že to je nějakej šmel z reklamy, ale podle mě jsou šmely takový ty pásy vibrující, který „hubnou samy za vás“ nebo super prášky za 899,- + jedno balení zdarma. Na tomhle ale vážně sami cvičíte sedylehy, akorát, že vám to trochu pomáhá se zdvihat. Co myslíte vy? Nemáte s tím někdo zkušenost nebo nějaký jiný názor? Napište mi :)

Nevím, jestli půjdu na OAMF Trutnov a nevím, jestli půjdu vůbec někam.

V CAM jsou dva pohledy od Ivoshka <3 Taky mu musím nějaký poslat! Aby nebyl hoch smutný, žejo WSNEL?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply