Moleskine

BATH BOMBS

09/07/2008

Hel se přiznala, kdo bude další? :) Mám nějaký mateřský pudy, koupila jsem si pěnu do koupele pro maličký miminka a úplně se v ní vyžívám XDDD

Povolali mě na tenhle tejden do práce, tak furt makám jenom. Nestíhám večer jezdit na kole. Příští tejden taky furt makám a další tejden jenom dva dny. Pak odpočínek a zase celej srpen. Panebože co já s těma prachama budu dělat? Nevíte někdo?

Jinak s LuLu jsme přišly na to, že obě vlastníme recept na koupelový balistiky XDDD Tak neděláme dneska nic jinýho, jenom si vyměňujeme tipy a rady. LuLu je už dneska dělala, má je úplně luxusní, krásný a všechno. Snad ji tohle donutí napsat blog a hodit tam fotky. Já se klepu na levandulový koule a melounový. Škoda, že nemám čas je udělat, že.

A taky nevím, kde mám sehnat dvoje ingredience v kilovým balení. Co já vím, prodávají jenom 15 gramů XDDD Budu muset najít nějakej velkosklad XDDD

Mám v pokoji mouchu a sere mě. Nemůžu ji vyhodit ven a nechci ji zabít. Mít někde rozmázlou mouchu na stěně moc mít nechci.

Dneska jsme byly s Přeháňkou v Trutnově. Já na kožním s ekzémem a ona na vyndávání stehů. Pak jsme jely k babičce, kde teďka týden sídlí moje malá sestřenice a já asi po deseti letech kreslila do památníku. Vskutku ohromující zážitek. Hlavně když zjistíte, že už neumíte vůbec kreslit. A když máte ještě něco kreslit za babičku.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply