Inspiration & Fashion, Moleskine

DÁMY A PÁNOVÉ…

15/07/2008

… samochvála smrdí! Ale! Nějakej LUSH mi nesahá ani po kotníky! Mám nejlepší koupelový balistiky na světě. Díky esenciálním olejům a kvalitnímu olivovému oleji možná i lepší, než má balistiky sám LUSH, protože s mými je koupel krásně mastňoučká a také příjemně voňavá. Melounový byly dobrý, ale pak jsem vytvořila naprostou bombu jménem OCEAN LIFE a to jste vážení ještě neviděli a v ničem lepším jste se nemohli nikdy koupat, i kdybyste měli pěnu od Diora. Jemně slaňoučká tyrkysová voda s trochou modrých krystalek soli s nádechem jemné vanilky… ne, nedovedete si to ani představit. Na Aukru mi je už vykoupili. V týdnu udělám další OCEANLIFE a nějakou levanduli, po který usnete, ještě než začnete počítat sheeps. Machruju co? Ale pokud se chcete sami přesvědčit, můžete je zkusit. A jedna nestojí 120,- Kč jako v LUSHi. Nestojí ani 80,- ani 60,- a ani 50,-. Do odvolání je jedna OCEAN LIFE za 27,- CZK! XDDDDDDDD

Ne nedělám si prdel. A pokud byste se báli „domácího složení“ tak nemusíte, protože moje balistiky obsahují lautr to samý co LUSH koule. A ještě je mám vylepšený! A věřte, dala jsem hafo peněz do těch nejlepších ingrediencí a některé bylo nadpozemské je vůbec sehnat.

Lovu zdar. JSEM NEJLEPŠÍ. HOHOHOHOÓ.

Jinak? Jinak celý hodiny, dny a noci přemýšlím, jaký další balistiky udělám. Co do nich. A hlavně – kde to sehnat!

A taky: Rozlučte se se SO-MAGIC.ORG

Zítra mi přijde MASK OF MAGNAMINTY, tak budu chodit každou neděli 10 minut po bytě se zeleným ksichtem <3

No nic, jdu balit moje NATALUSH (XDDDD) koule do krabiček a rozesílat je po Czech Republic těm, kteří si je objednali :) Áhoj.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply