Moleskine

NATALUSH BODUJE

17/07/2008

Díky za zájem :) Snad nebudete zklamaný. Nemám otevřít internetovej obchod? Na moje otázky bude už brzy kam odpovědět. Když už jsme u toho, zjistila jsem, že LUSH používá do některých svých výrobků sodium laureth sulfát, který způsobuje lehké podráždění pokožky, někdy padání vlasů a donedávna se spekulovalo o to, zda není i rakovinotvorný. No Lushi, to by si Natalush nikdy nedovolil!

Vždycky večer tady letí nějaká maličká muška, letí k žárovce u lampičky a žárem padne dolů pod ni. Už tam mám kupičku mušek, jen to sfouknout z parapetu. Jedna právě ožila.

Dneska v práci mě jeden pán zval k sobě domů na šampus. Prasák. Další mi řekl, že mám krásný voči a pak bylo sedum večer a to je moje kritická hodina, protože chodím v osum domu a ta hodina prostě mi nedá. Nakradla jsem si tam krabičky od Milkyvej abych mohla posílat koule do vany. Dala jsem sušenky někam do pryč, ale mám tři krabičky, kam se vejde asi 8 kouliček. Říkám kouličky, přitom mám trošku jinej tvar, ale to nevadí.

Dneska jsem dělala VANILKOVÝ a to milé dámy, milí páni vám říkám, nádhera vůně. Nemůžu se dočkat, až si napustím vanu a vlezu si do horký vanilky. Ta bude dobrá v zimních večerech.

Aukce vystavím, až přijedu z Anglie. Tam si pořídím I Love Juicy a koupelový koktejly. A tak. Mám na londýnskej Lush 1200,- připraveno. Balistiky nechci! Chacha. Mám lepší a levný. Ještě se mi doma válí Sexbomb a Butterball.

Jinak nějak nic. Coby. Jsou prázdniny, nuda, práce, AB ROCKET mi ještě nepřišel, tak nemám na čem večer cvičit. Něco mě štíplo do loktu, včera jsem tam měla úplně puchýř a dneska to mám jakobych to měla spálený… to mi řekněte, co za kurvu to bylo.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply