Life & Stories, Trips & Geocaching

LONDON CITY

27/08/2008

Hi :) Prave se nachazim v Londyne. Je to krasny mesto. Trochu zrychleny cely na muj vkus, ale po dvou dnech uz jsem si trochu zvykla se divat pri prechazeni silnice na druhou stranu :) Pred chvilkou jsem se vykoupala a tedka mam cas, protoze muz s ostatnima kouka v televizi na nejakou komedii a hrozne se tomu vsichni tlemej XDDDD Zivim se tady v Mekaci a cinskejma nudlema z Wasabi shopu, Burger Kingem a taky jsem mela poprve v zivote sushi a proste uz to nikdy, ale fakt nikdy nechci XDDDDD

Vetsinu casu chodime po pamatkach, urcite vite, ktery myslim. A nakupujeme, zejo :) Moniskka mi doporucila PRIMARK STORE, tak jsem tam dneska na Oxford Street zasla a byla jsem tam hodinu a pul a skoro nic jsem neprosla, protoze tam je tolik lidi, ze jste tolik lidi pohromade jeste nevideli a absolutne se tam neda nakupovat, zkouset a nic. Takze jsem si namatkove nabrala rychle ctryri tricka a tasku a boty a spodni pradlo, nechala tam tricet liber. Pak jsem podle mapy na Googlu nasla LUSHE v Londyne a do jednoho zasla. Super zejo :)) Ceny polovicni, sortiment vetsi, protoze tam maji hrozne moc novinek, ktery v CR vubec nejsou. Tam jsem nechala taky tricet liber a dali mi darky v hodnote asi dvanacti liber ne. To v CR davaj hovno. Dali mi novej balistik co uasne nejvic voni a pak jeste jeden. A dalsi ctyri veci. Zitra tam jdu znova nakupovat XDDDD Znova pujdu i do Primarku, pujdu brzo rano, snad tam nebude tolik lidi a bude to nejak lip srovnany vsechno a tak.

Vstavame brzo a chodime spat hrozne pozde, porad chodime nebo jezdime busem, koupila jsem si BUS PASS na 3 dny :) Takze me bolej nohy i v pohodlnych botach a hlavne jsem si s sebou nabalila hrozne moc teplyho obleceni (i zimni bundu ty vole XDDDDDDDDD) a nemam zadny kratasy, tak se parim v teplakach nebo dzinach, protoze je tady absolutni vedro. Njn :)

Je tady uzasna cinska ctvrt. Cinsky supermarkety proste. Tam koupite ruzny nudle a puding z lychee. Koupila jsem si tri baliky nejlepsich nudli uplne a premejslim, jestli nekoupit vic, protoze jsou fakt luxusni. Pudinky z manga, lychee a melounu musim taky nakoupit.

Tak ten film uz snad bude koncit a ja jdu spat dneska konecne, takze se mejte hezky a dobrou noc :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply