Life & Stories, Trips & Geocaching

LONDON CITY 2

31/07/2008

Abych napsala všechno, co jsem v Londýně zažila a tak, musela bych napsat pak spot ještě 3, 4 a 5. Což by vám přišlo asi už počtvrtý nudný. Ale pořád bych měla co psát :) Tower Bridge je kouzelný místo. Obzvlášť, když pak sejdete dolů po schodech na promenádu, která vede u řeky fakt kus. My jsme šli až k Big Benu. Cestou jsme potkali plno zajímavých lidí. Někteří hráli, někteří tančili, stepovali nebo jen tak předváděli. Byli jsme ve Wembley, na tradičních trhách a asi všude, kam můžete v Londýně zajít. Fakt se mi tam líbilo. Nebudu váhat tam ject okolo Vánoc znova. Fotky dám pak nějak do galerie.

Muž tam nakoupil v LillyWhites dárky pro rodinu – sportovní hadry. Ještě v životě nebyl v žádným obchodě víc jak 15 minut a v tomhle byl hodinu a půl a já celou hodinu a půl čekala venku! Seděla jsem vedle nějakejch mladejch španělů a pila vodu. Myslela jsem, že muže zabiju a pak jsem mu to vrátila v PRIMARKU XDDDD Sice nedobrovolně, ale jo.

U Wembley byly takový pofidérní trhy, který jsem procházela s vidinou nějakýho THAI FOOD, který jsem pak našla <3 Koupila jsem tam tři tašky :))) Dvě sobě a jednu pro mother. Tři se hrozně vyplatily jako a ta, kterou mám do města je náhodou úplně hrozně kvalitně ušitá, z pevnýho materiálu.. což jsem dost nečekala, ale je tomu tak.

Kde jsme vůbec bydleli? U tety mýho muže. Ona má přítele němce, doma mluvěj německy. Takže ona na Danyela německy, my s tetou česky a na něho anglicky ne XDDD Je velkým milovníkem značky APPLE, takže nic jinýho než iPody, iPhony a další epl věci v bytě nenajdete. Což mi vyhovovalo XDDD Jsou to dva super lidi, doufám, že se ještě někdy uvidíme.

LUSH je hrozná závislost. Dneska jsem si přerovnávala lushový nákupy a The Soft Touch bude asi mým nejoblíbenějším výrobkem. Nádherně voní a konzistence úžasná – vřele doporučuju. Doporučila bych vám asi 10 dalších výrobků, ale nemá to cenu, musíte to zkusit sami. Budete nadšeni a pak nebudete moct přestat s nákupy. Budete chtít vyzoušet úplně všechno XDDDD

Mimochodem zítra dávám „NATALUSH“ na Aukro, takže kdo chtěl moje BATH BOMBS, má jedinečnou šanci. Mám 3 druhy! FRUITY FLOWERS, LA VANILLA a FLAVENDE GOOD NIGHT. Jsem na sebe pyšná.

Dneska jsem byla s Dafyddem na veterině. Když jsem tady nebyla, s Iljou se porvali a měl prokouslý krk. Krev už zaschlá, ale díra v krku, žejo. Takže jsme jeli a má to trochu zanícený, takže antibiotika a každej den jezdit na vet. Nic moc, ale co by člověk pro svoje miláčky neudělal? Teďka tam vyplajznu několik stovek za injekce no. Když zejtra nepjdu kalit, budu na to mít, takže se asi zaregistruju na PLURKU (Ävchen mě do toho NUTÍ!) a budu vám od večera až do noci psát moje pocity… haha.

V Jablonci maj nejlepší pizzu. Zejtra tam jedeme na oběd, nemůžu se dočkat a nebudu ani snídat, abych měla místo ne. Ou jé. Šunka, žampiony a rajčátka <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply