Moleskine

EL ORFANATO

17/08/2008

Můžete je vidět dole v PLURKU, kdo je ještě neviděl. Nic moc mít u okna takhle bandičku… tak u minulýho zápisku jsme si zavzpomínali na Chestru, zasmáli jsme se jak vypadala a dneska se budeme všichni bát. Včera jsem jela do kina a nic moc nedávali, tak jsme šli na El Orfanato (2007) česky SIROTČINEC. Jako, viděla jsem spoustu hororů a takových těm filmů jak se pak radši kouknete pod postel než jdete spát, ale tohle, tohle už bylo moc. Já nemám třeba ráda Blairwitch ne, u toho se nejvíc bojim XDDD Ale oproti tomuhle filmu je i tahle čarodějnice naprostý hovno a už se toho bát nikdy nebudu… El Orfanato mě natolik dostalo, že jsem se v tom kině normálně strachy rozbrečela, tekl ze mě úplně studenej pot a klepala jsem se, když to skončilo. Mimochodem úplně dokonalej konec <3 Trailer.

Začnu asi bojovat za ploty u silnice, kde se často vyskytují srnky a jim podobní. Stát dá 50 milionů dotaci filmu Bathory nebo jak se to píše. Neviděla jsem to, prý je to ukrutná blbost. Tak kdyby dali 50 milionů za pletivo, sloupky a za pár Ukrajinců který to celý pěkně vytvoří, asi by to bylo lepší. Včerejší flekování po mokrý silnici před srnkou nebylo nic moc… a tohle je pořád a pořád. U jedný louky bylo srnek asi 30. Mělo by se s tím něco dělat O_o

Jsem asi magor, ale potřebuju si pořádně uklidit šuplíky ve kterých skladuju různý krabičky a flakony od parfémů a je mi líto je vyhodit XDDDDDDDDDDDDDDDD A nevim proč.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply