Life & Stories

Sunday Sledding!

16/02/2011

Bude to znít asi neuvěřitelně, hlavně pro ty, kteří nás znají. Ano, je tomu tak – v sobotu se nikdo neožral tak, aby nemohl jít v neděli v 9:00 hodin RÁNO sáňkovat na Černou horu. Napadlo to mýho kamaráda Jiřího (George) kterýho znáte již spoustu let z mých vyprávění asi někdy v úterý a nevěřil, že někdo v neděli ráno vstane a půjde sáňkovat s ním. Nakonec to osudné ráno vstala docela velká parta lidí a i když nás mohlo bejt ještě víc, bylo nás dost. Takže vám můžu říct, že já jsem letos na sněhu už byla tolikrát, co za mých posledních tak 10 let ne. Na Silvestra jsem byla na sáňkách úplně poprvý v životě, vyšla jsem kopec jako prase, opila jsem se tam a sjela jsem to dolů, potom nedávný snowboard a v neděli teda, podruhý v životě sáňky. Možná, že jsem asi nikdy nejela lanovkou na Černou horu. Každopádně v létě pořádám hromadnou túru na Sněžku, kdo chce, může se zapsat XDDDDDDDDDD

To jako myslim naprosto vážně, jenom dohodneme termín, byla by to pravděpodobně nějaká slunná neděle, autobusy zjistíme. No kdyby měl někdo zájem, nechť se ozve, já léto 2011 už teďka jmenuji sportovním létem stráveným venku, ať už budu chodit na túry a nebo vytáhnu kolo.

Ale vrátíme se k nedělnímu sáňkování na zmíněné Černé hoře. Protože nemáme sáňky, jeli jsme o chlup dřív, abysme si nějaký půjčili. Za 150 CZK jedny sáňky docela mazec, na to, že jsme měli ject jenom 1 jízdu a každý chtěl svoje, protože dvě stejný povahy nemůžou ject na jedněch sáňkách! Odpoledne jsem měla dodělávat dort a tak času nebylo mnoho. To, že jsme nakonec jeli jízdy tři, takže se nám půjčení vyplatilo, ale zase jsme dali litra za 3 lidi na lanovce. Poté jsem se dozvěděla, že jsem to měla jako dárek k Valentýnu XDDDDDDDDDDDDDD. Pěkné, že.

Kdyby někoho zajímaly ty největší detaily, tak moje sáňky jsou ty jediný kovový modrý jež nacházejí se za Meďákem XD

Vejhled dozádu z naší kabinky <3

Já und Andrea po první jízdě tuším.

Abych vám představila trošku, jak vypadala moje první jízda. Protože hodně z nás bylo na sáňkařský dráze úplně poprvý, nevěděli jsme, že se dráha prolíná s dráhou pro lyžaře, kterých bylo všude hafo. Dohromady se muselo zastavit a přejít vlek asi 3x nebo 4x. Dole to bylo vůbec nahovno, poprvý jsem přejela ten most s lyžařema XDDDDDD. No ale vraťme se ještě skoro nahóru, nevím, jak dobře znáte pohyb saní po sněhu, ale ono když jako nebrzdíte, tak byste možná předjeli Leoše Mareše na pražským okruhu. A tak teda jedeme jako hovada a najednou pár metrů před váma horizont, pár lidí v sobě, tak brzdíte, protože jste na vleku najednou, máte jakž takž zabržděno a zezadu to vás plnou rychlostí narve David se Silvou! Vyletěla jsem úplně celá ze saní do vleku držkou po ledu, spadla mi čepice jako, otřes mozku, šok! No když si to člověk uvědomí pozdějc, kdyby tam jel nějakej lyžar a narval mi to lyžej do hlavy, tak nic moc, co všechno se mohlo stát. Tak jsme přeběhli vlek a jelo se dál.

Já v akci a já s Luckou dóle.

Tahle fotka je extraspeciální bonus s názvem „Já a Andrejína a můj starej a její starej“ XDDDDDDD No a já s Andy v kabince směrem nahoru :)

Druhá jízda se myslím obešla bez větších zranění i když nevím, jestli právě ta druhá nebyla tou osudnou Andrejíny a Ivči, ale zato vím, že ta TŘETÍ byla nejhorší XDDDDD Prosimvás. Když už jsme si všichni mysleli, jak máme všechno pěkně nacvičený včetně přejezdů vleků a dobržďování, zjistili jsme, že tomu není úplně tak, neboť na jednom jedinym místě Lucie srazila lyžaře na vleku, někdo to narval do malýho tlustýho polskýho dítěte, jež začalo kvičet jak prase, všichni se tam hádali s partou Poláků o tom, že my za to nemůžeme, že jezdíme hrozně slušně a že oni tam neměli stát a když někdo výrazně dořek to MY JEZDÍME SLUŠNĚ, tak se zpoza přejezdu vyřítil Petr takovou rychlostí, že mi nikdo nestačil říct UHNI a narval to do mě takovým způsobem, že jsem já skončila na zemi zádama na jeho sáňkách (a to jsem předtím seděla na svých!!!) myslela jsem si, že nemám ledviny a byla jsem zase v šoku. To ty Poláky ještě víc nasralo a tak jsme ujeli, oni nemohli tak rychle jak my, když to dítě mělo natřikrát zlomenou nohu a tak jsme je už nikdy neviděli.

„UWAGA!!!“
MRD!
„Nasz syn ma złamaną nogę biednych!“
„My nerozumíme!“
„To zrobić podczas jazdy szybko bestia!!!“
„My jezdíme slušně a pomalu“
MRD!

No. Okolo půl dvanáctý jsme jeli domů a já jsem šla dodělávat dort, kterej se mi den předtím nepovedl a můžu říct, že už vím, že nenávidím pečení nejvíc na světě a zůstávám u vaření, což mi připomíná, že mám udělanej recept na segedín nejlepší na světě. Úplně jako původně to měl bejt dvoupatrovej dort pestrých barev, protože moje Mom má ráda oranžovou, žlutou, zelenou a vůbec je taková veselá. Dělala jsem to PŘESNĚ podle Cassidina receptu. A teďka já zrovna jsem šikovnej a zručnej člověk. Akorát jak nepeču skoro vůbec nikdy nic, tak v tom nejsem zběhlá. První těsto mi nenaběhlo vůbec, druhý taky ne, tak jsem šla na jiný stránky, kde jsou návody na korpusy a tam všude bylo, že se do toho musí přidat kypřící prášek do pečiva, což tam Cass nemá, nevím proč teda, ale pak už to naběhlo pěkně a nebyla to omeleta vaječná. Jenže to už jsem měla pár posledních ingrediencí a musela jsem ten den namazat korpus a tak bylo jasno, bude to malej dortík bohužel. V neděli mě čekala jenom potahová hmota, na kterou jsem zas naopak neměla nervy ji válet, se lepila děvka a pak se mi trhala, když jsem ji dávala na dort a tak jsem vzteky všechno zmačkala a naházela do koše <333. Ježiš, mně bylo tak krásně v tu chvíli. Vytáhla jsem čokoládovou polevu a udělala jsem místo úžasnýho dvoupatrovýho dortu s růžema a s mašlí malou krtičinu. Krtičina byla prej dobrým dortem, ale mně došel Diazepam.

Výroba potahový hmoty na dort a KRTIČINA naše ♥

Takže příště se budu věnovat zase medovníkům a čískejkům. Navíc tady nikde v okolí neměli ty klasický marshmallow a tak kdybych chtěla bílej dort, tak jsem v řiti, protože měli jenom dementní kačenky.

Já a Charlie Watts na oslavě u Mom a F a já ještě dole u lanovky na Černou horu.

Včera přišla ta E.L.F. kosmetika, já tam mám teda skoro prd, ale holky budou mít obrovskou radost.  Ve čtvrtek jsem to objednávala a platila a v úterý to bylo doma. Což je úžasný. Už jsem dělala nějaký testy na ručce své a hrozně se mi to líbí, kvalitou by to mohlo bejt lepší než dekorativní kosmetika třeba od AVONU nebo Oriflame. I barvy na netu docela odpovídají skutečnosti. Asi jim vykoupím příště ty tužky. MATTE FINISHER funguje přesně tak, jak fungovat má a já jsem fakt nadšená. Chtěla jsem vám o tom napsat a udělat post, když jsem dneska dávala všechnu komsetiku z jedný krabičky do druhý větší, ale jsem líná svině. Taky jsem vám chtěla ukázat vlastně bublinku. Tak příště mi to připomeňte.

You Might Also Like

10 komentářů

  • Reply Spencie 16/02/2011 at 15:10

    Já jsem bourala taky třetí. To byla nejhorší jízda.
    Já a Andy a muj starej a jeji starej XDDDDDDDDDD ..
    Udelej vic fotek kralika!!!

  • Reply Barb 16/02/2011 at 15:35

    Spencie zas prvni, svine, ne XDDDDD

    Jak mluvis POLSKY dobře XD

    „ale jsem líná svině“ XDDDDDDDDDDDDDDDD

    SÁŇKOVÁNÍ BOŽÍ, ZAJÍČEK BOŽÍ!

  • Reply sumiko 16/02/2011 at 16:55

    Jako docela jsi mě pobavila, jsem se musela smát

    …se lepila, děvka :D:D A chudák polský dítě, ale ten dialog je hezký :D
    A mě teď jako do smíchu moc není, tak dík :)

  • Reply Erika 16/02/2011 at 17:36

    „To zrobić podczas jazdy szybko bestia!!!“
    „My jezdíme slušně a pomalu“
    XDDDDD
    Fotky sú úžasné <3

  • Reply lucienda 16/02/2011 at 21:48

    hele :DD za toho lyžaře mohl i Pinky, měl víc brzdit :DD

  • Reply mary 16/02/2011 at 23:02

    zajačik!!!

  • Reply Natalia Peréz 16/02/2011 at 23:21

    • Spencie, promiň já jsem až dodnes nevěděla, žes srazila cestou 3 běžkaře do lesa XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Fakt jsem překvapená, doufám, že si čtenáři přečtou i komenty teda, aby to věděli XDDDDDDDDD No to je speciální fotka pro diváky naše. XDDDDDDDDDDDD Chceš Čárlika jo? On je chudinka moje malinká, každcých 14 dní musíme na veterinu, bude mu 13 let jako (Králik žije PRŮMĚRNĚ 8 let XDDDDDDDDDDDDD)

    • Bárb, jak to dělá co? XDDDDD Zaplej bloglovin furt! To jsem si pomohla googlem, ale moje máma umí jak rodilá Polska polsky, nepoznala bys prostě, že není Polka XDDDDDDD Zajíček je můj Čárlíček.

    • Sumiko, jo? ani jsem se ňák nesnažila :) lepila se děvka fakt, tak jsem ráda, že jsem spravila náladu!

    • Erika, XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD díky :*

    • Lucienda, TAKY NOVINKA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    • Mary, :)))

  • Reply skalainova 16/02/2011 at 23:31

    jak to delas ty fotky takovyhle pekny v tom odstinu jakoby trochu do hneda?

    Jinak jsem se samozrejme strasne nasmala, ja jsem jednou na zakladce sjela tak dlouhej kopec s kamoskou na jezdikach, kdyz to vsichni slapali pesky, to byla taky prdel, samy srazky xDD

  • Reply Jane 17/02/2011 at 10:13

    :DDDD ty ses fakt exot. :DDDD

  • Reply Natalia 17/02/2011 at 12:42

    • Milá Skalainová, mám do PS stažený nějaký RETRO ACTIONS a dodělávám si je pak sama v různých čárách márách barvách k mojí dokonalosti, jak to přesně zrovna cítím a chci :) Přijeďte s mužem na sáně příští zimu, čekám Vás jako!

    • Jane, no dovol! XD

  • Leave a Reply