Moleskine

TRICIA TANAKA IS DEAD!

25/08/2008

Zdravím všechny bratry a sestry. Jak pokročila éra Natálije vs. vodní elektrárna ani nechtějte vědět. Oni na to mají vážně povolení a já jsem si našla díru v plotě, kterou budu asi lízt, nebo už nevím. Horším problémem je čerpadlo, který dneska v noci dělalo šílený zvuky a já jsem naspala celkem asi hodinu a půl, usínala jsem v práci a nakonec jsem usnula u LOSTU.

Dneska jsem byla zařídit dort. Napíšu vám k tomu jenom tohle: ‚Jako velký chcete dort?‘ ‚Malej!‘ ‚Takže to bude 320 CZK!‘ ‚COOOOOOŽEEEEEEE???!!!‘ – asi tak.

Vůbec jsem původně nechtěla dělat oslavu narozenin, protože se mi furt nechce do pití alkoholu a chtěla jsem za to ušetřit! Bohužel ale, lidi chtějí slavit! XDDD Takže v pátek něco menšího udělám, grilovaný maso, rum s colou a vodní dýmka <3 A tak dále, známe, jak to dopadá XDDD

Z minulých dnů – byli jsme na bowlingu, zrovna mi to šlo ne. Seděla jsem u Prďky na baru a kecaly jsme pak. V sobotu jsem šla se podívat za Pavlikem na fotbal, jak mu to jde XDDD Byla děsná kosa, tak jsem pak šla zase k baru za Terčou a dala si čaj. Ano, možná jste si všimli – letos jsem nebyla na OAMF TRUTNOV! Proč? Protože jsem dlužila tisíc korun a místo lístku jsem to aspoň splatila. To je gesto, co? A protože celou nedělu pršelo a zrovna byla Fixa a sralo by mě to…

Budoucí dny – budu do čtvrtka pracovat jako servírka, takže bacha. Moc se mi nechce, ale co už. Dopoledne budu shánět věci na oslavu a tak. Taky musím udělat další koupelový balistiky, protože dalších deset lidí po nich touží :) A já moc díky Charlottce, Peťulce, Barb a Hele, že je zkusí :) Včera jsem dělala po dlouhý době kravinky z FIMA. Udělala jsem si knoflíky jako náušnice, pak žabičky a tučňáky a nakonec to nejlepší – SÝROVÝ NÁUŠNICE XDDD Až bude čas a chuť, vyfotím to a pochlubím se vám. Však jsem si taky objednala z tohoto webu za 310 CZK různý řetízky, zapínání, cvočky a háčky ne. A FIMO. Mají ho tam jen za 49,-.

Jinak nějaká dovolená je ještě ve hvězdách, trochu se teda rýsuje, ale málo se rýsuje :) Budu doufat, doufejte se mnou.

Tak zase až budu mít co napsat, čau ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply