Moleskine

A DNEŠKEM VENKU CEJTÍM PODZIM. A JSEM RÁDA.

31/08/2008

Vyšla jsem po obědě na zahradu a prostě jsem to i přes tu šílenou rýmu co mám cejtila. Jiný slunce, jinej vzduch a jiná zima. Bude podzim, bude zase školní rok a já dodnes nevím, co bych vlastně chtěla do života dělat.

V pátek jsem pořádala takovou menší oslavu narozenin, pro pár lidí. Všichni přišli a já jim za to moc dík, díky za dárky a za všechno :) Nejvíc se všichni pobavili nad historkama z večera, kdy byl fernet za 10 korun, jak jinak. Včera byl za patnáct, ale fakt jsem tam nešla. O půl jedenáctý mi psal George SMS, že mě vyzvedne, ale odolala jsem a léčila jsem se. Ode dneška mám COLDREX, takže mi držte palce, aby to do pátku ustalo všechno. Aspoň ta teplota, rýmu přežiju.

Tak ale zpátky k pátku. Ráno jsem vstala hodně brzo a jela jsem nakupovat maso, pivo a nějaký další pití a tak. Koupila jsem nějaký kokosový uhlíky do vodní dýmky. Přemohla jsem se a mám i pár fotek. Kamil, Terča a já, tady mě Andy nutila zase pít, mám hrozně zaprasenou mikinu i triko, skupinové foto XDDD, ženy moje, Prďka se dusí cubalibré, vidíte jak má otevřenou tu flašku? Andy s Ivčou, George s Prďkou si pečou chleba na vohni, fotografie bez komentáře. Pilo se a jedlo se, pak hrozně pršelo, pak přiletěla sršeň do stanu, pak jsme s Andy sledovaly pavouka a George nás hrozně vyděsil u toho, tak jsme hrozně zaječely obě XDDDD

Když pak většina lidí odešla a zbyly jsme tam jenom já, Andy a Prďka, tak už se nám s Prdem nic nechtělo dělat vůbec a Andy začala bejt hrozně aktivní, tak vypila na ex půl flašky griotky a nevim proč to udělala XDDD Další detaily si po tý flašce rumu moc nepmatuju, každopádně to bylo fajn no :) Bílá růže je nejhezčí a potkan z Ikei je nejlepší!

Když jsme s Prďkou sklízely ze stolů, všimly jsme si deštníku, co tam nechali Terča s Kamilem. Ti šli ještě na jednu oslavu, tak abysme trošku vystřízlivěly, šli jsme takovej kus za nima ne XDDD Tam jsme chvíli byly s nima a tak. Pak jsme potkaly cops a oni nás odvezli domů XDDDDDDDDDDDDDDD Moje oslava narozenin se bez POLICIE ČR asi neobejde, protože minulej rok přijeli k nám před branku a kontrolovali stav oslavy asi ve dvě ráno, mám to ale hodný sousedy, což? Tak zase příští rok.

Mám tady ještě exkluzívní fotografii špičky. Vidíte ji tam vzádu? Tak ta tady tluče od rána do noci silnici a všechno další…no a teďka nastane ten podzim, bude všechno krásně barevný, bude taková ta podzimní zima venku, bude se hodně chodit do čajovny, do hospody a bude to všechno prostě dobrý :)))

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply