Life & Stories, Moleskine

ASI TO NEZVLÁDNU HELE

02/09/2008

Celou noc jsem nespala. Vždycky jsem se převalila na jeden bok a na druhej bok a myslela jsem na tak strašný blbosti, že to ani není možný. Měla jsem zase horečky a v ruce pořád kapesník. Ráno jsem se ani nemusela budit když jsem byla vzhůru ne asy. Bylo mi tak příšerně zle jako nikdy. Nikdy jsem nezažila takovej stav úzkosti a takovou depresi. (Kdybych vám dala přečíst blogy 3 roky dozadu, tak byste se o mých depresích nikdy nedočetli, protože žádný nemám, když mi není zrovna nejlíp, neříkám tomu deprese jako 90% lidí, co jí ‚mají‘ každej druhej den ve statusu na ICQ). Ale já ji fakt mám. Mám ji, poprvý tu pravou… ze všeho úplně. Ze školy, že neumím od prváku jeden předmět a nikdy v životě ho nepochopím – ach ano praxe. Mám z ní od prváku čtyřky samý a pětky samý, nesnáším ji a nevím prostě. Z těch lidí ve třídě. Z tý hrozně hloupý husy Veroniky, která si sedla na místo Prďky, kde ona sedí prostě celej život a je jí tam fajn jenom proto, aby ta idiotka mohla kecat s Terčou, která o to stejně zjevně moc nestojí a akorát ji bude rušit. Ano všichni jsme věděli jak moc je hloupá a ona to ještě takhle pitomě ukáže, no nic. Překvapením dne byla Aneta, která přes prázdniny viditelně dospěla a dalo se s ní bavit jako s normálním člověkem. Tomáš byl taky v nějakým ‚chci se zabít‘ stavu, tak jsme se aspoň všichni tlemili Verče jak moc je blbá a ještě je hrdá, jak to tam zasedla ne. Panebože vyveďte mě na pastvu a zastřelte mě. Kdyby nebylo toho zlomku lidí tam, který za to stojej, nekecám vám, já bych dneska z tý školy odešla navždycky. Nafurt. Udělala bych si kurt kadeřnice a kosmetičky a vyjela bych do světa matlat lidem na vlasy tužidlo, to by mě bavilo.

Je mi blbě ze sebe, je mi blbě z toho na co občas myslím, je mi blbě ze školy fakt moc, je mi blbě ze života, je mi blbě z toho jak to tady máme rozkopaný před barákem a je mi blbě z Veroniky, která má prostě IQ hodně chudých hodnot, no Radovan Kaluža by vám to IQ určitě rád všechno povysvětloval a vy byste pak pochopili, co je zač. Fakt chudák Prďka.

Tak. Jestli se mi udělá líp tak věřte, že tady takovej zápis zas minimálně pět let neuvidíte, protože většinu mýho skromnýho života mi je fakt dobře a fakt nemám problém žít, chodit do školy a dělat ostatní věci. Sami to víte, sami to víte…

A jestli to nepřejde, tak fakt nevím.

Byla jsem upozorněna na velmi překvapivou věc na mým last.fm, sama bych to nečekala… fakt jakože ne.

O 10 minut později: Tak právě jsem se úplně hrozně rozchechtala XDDDDDDDDDDDDDDD No málem jsem se po*rala smíchy. Plyšovej kašel XDDDDDDDDD Taky mají plyšovou toxickou plíseň a jako plyšová blecha, špína, zápach z úst a další mě fakt rozesmály :))) Teďka vůbec nevim, co si mám objednat!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply