Life & Stories, Trips & Geocaching

PRAGUE (5°C) -> BODRUM (32°C)

25/09/2008

Právě jsem přešla z ledově vychlazený Coca Coly na meruňkovej čaj, ze sukně na kalhoty a jediný co teď můžu, je vzpomínat na slunce, pláže a bezstarostný dva tejdny. Ano, rodiče mi na poslední chvíli věnovali letenku do tureckýho ‚San Tropé‘ – díky – TESSEKÜR EDERIM – učila jsem se turecky XDDD Ale než ‚děkuji‘ vyslovíte, tak člověk kterýmu děkujete je stejně už dávno pryč…

Cestou tam jsme měli takový turbulence, že v letadle řvali lidi strachy, brečeli a zvraceli. Pomalu se všichni loučili, ale pak jsme se z toho vymotali a let už byl klidnej. Pár jich přísahalo, že už nikdy nepoletěj nikam. Prvních pět dní byly šílený vedra, bylo mi blbě a chladila jsem se jejich pivem což mělo za následek opití během hodiny na tom slunci. Turecko je známý svými padělky všeho možnýho, viděla jsem tržnici a chtělo se mi plakat. Pak jsem šla ale do centra města a viděla Mc’Donalds, Quiksilver, Roxy, Diesel, Adidas, Billabong a Levis stores a začala jsem bejt klidná, že si budu moct něco koupit.

Byl mi splněn i jeden z mých cestovatelských snů – vidět Pamukkale. Sice jsou v trochu chátrajícím stavu, ale pořád to je prostě čistá bílá nádhera a nechtěla jsem odtamtud odject. Pamukkale = LOVE.

Hrozně moc jsem jedla. Hlavně pečenej lilek a pečený feferonky. To jsem měla snad denně. Jednu noc začala šílená bouřka, otřásalo to hotelem a pršelo. Prelo pak i přes den, tak jsem byla trochu ráda, že si užiju den bez toho vedra a slunce a byla jsem u baru a pila pivo, vodku s Fantou (XDDD) a hrála kulečník. Jeden číšník mi tam furt radil ať hraju tou červenou do tý černý, tak jsem mu říkala co to maj za pravidla XDDDDD Ty jsem se stejně nedozvěděla, protože mi řekl každý druhý slovo turecky a já umím jejich 7 slov a zrovna se do žádnýho netrefil. Pak pršelo ještě další den a to už jsem říkala co jako je, chlastat se mi nechtělo zase od rána, tak jsem celej den prospala a pak už bylo zase hezky.

Pochopila jsem jeden text od Fixy, seznámila se z ruským kamarádem a prostě pořád jedla ten lilek a chodila jsem po Bodrumu. Koupila jsem si džíny, ale jsou mi malý, ale byly ve slevě XDDD Poslední dva kusy měli, tak dali slevu a zrovna se mi líbily. Když shodím tak 4 kila, tak mi budou akorát. Pak jsem si za zbytek peněz koupila v dutyfrí Touch of Pink a zpáteční let byl docela fajn. Seděla jsem s takovýma dvěma idiotama v letadle, ale byla jsem u okna a bylo jasno, takže jsem měla zábavu.

Samozřejmě, že kdybych měla vypisovat detaily všeho co jsem zažila, tak byste tady byli ještě tak hodinu a četli a četli. To se prostě nedá.

Dneska jsem si skočila pro nudle, abych zahnala touhu po nich, koupila jsem si diář, desky, sešit, placky a čaj a v sobotu půjdu na fotbal a na G10!

Ještě přidám pár fotek, protože to je určitě to, na co jste se těšili. Uvidíme, jestli jich budu dávat do fotogalerie víc.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply