Life & Stories, Moleskine, Parties

ČÍŇAN – HRAJE – SRAČKY!

28/09/2008

Dneska se mi chtělo něco napsat. Něco někam. A nenapadlo mě nic jinýho, než to napsat sem na blog :) Takže vám budu vyprávět včerejšek a dnešek třeba.

V sobotu jsem jela v 16:30 na fotbal. Koukala jsem na něj asi 20 minut, protože pak přišla Terča a sedly jsme si kousek od hřiště a já z toho měla pak už ho***. No neviděly jsme se 14 dní a musely jsme si pokecat co ve škole a tak… pak tam přišli ještě kluci a protože byla už děsná kosa, zalezli jsme do hospody na pivo. Jenže asi v osum odešli a já čekala na devátou, až dorazí George s Ivčou, tak jsem si šla zatim sednout k fotbalistům XDDD Dostala jsem zjeba, že jsem neviděla Pavlikův nejlepší gól celýho zápasu a tak vůbec. Všichni už byli nalámaný, to bylo hrozný. Hrozně se mi chtělo domů, jenže sem byla ukecána jít do Deprese. Vlak teďka nefunguje a je nahrazen autobusem, kterej jel o 5 minut dřív než měl, tak tak jsme ho stihli a ještě jsme museli donutit řidiče, aby počkal dvě minuty na ostatní.

V Depresi hnus, zakouříno, vedro, pak zima, pak nevim. Pak mě Ivča s Andrejou nutily tancovat, pak už jsem pařila dobrovolně, po třetí jsme jeli domů. Šla jsem s Meďákem kus pěšky, protože jsme měli kus společný cesty domů a byly vidět úplně úžasně hvězdy, tak jsme se ještě stihli pohádat o souhvězdích XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I přesto, že o tom víme oba vcelku nic. Doma jsem si udělala polívku a šla spát.

Dneska jedu ve 13.00 na hřiště na baseball. Z dálky vidím u kolejí nabořený auto do sloupku vlakovýho ‚semaforu‘ (?) a dvoje cops tam XDDDDD A za minutu vidím známýho, jak tam dejchá policajtům, tak jsem vystoupila z auta a hrozně jsem se mu tlemila, že je to debil. Baseball byl od 14.00 nakonec, tak jsem šla k Terče na kafe a před druhou jsem se nemohla na hřiště dostat, protože tam stál přes cestu autojeřáb a dával ten plech z kolejí. Předemnou stál rozhodčí a byl nasranej, že to nestihne. Zápas stál zahovno, snědly jsme s Andrejou každá jedny čipsy a jely v půlce domů.

Večer votec vymyslel že potřebuje mattonky a tak dále, tak jsme jeli do Kauflandu. Cestou se mi před auto vyřítil z postranní ulice nějakej vymletej debil co mi před autem kličkoval na kole uprostřed silnice, pak prudce zabrzdil a zase se rozjel. Tak jsem na něj začala troubit a on na mě ukázal fuckoff, což neměl dělat, protože já když se naseru, tak byste mě doopravdy nepoznali, věřte mi. Předjela jsem ho a uprostřed silnice zastavila, vylezla z auta a čekala jsem na něho a fakt mě nesralo, že za mnou jedou dvě auta, který musej čekat XDDDDD Když viděl že jsem schopná ho srazit z kola tak okolo mě projel rychle a co nejdál, tak jsem si aspoň zopakovala pár českých nejvulgárnějších slov a lidi jdoucí na chodníku měli nedělní podvečerní zážitek. Jsem na hocha zvědavá, kdyby z auta vystoupil dvoumetrovej chlap…

Pak takovýho hloupějšího občana srazíte autem a můžete za to vy, protože jste asy ne asy měli přece předvídat, když před váma jede ‚cyklista‘, že… bla bla bla. BLA!!!

Školní absence se mstí opisováním pětadvaceti áčtyřek o výplatách důchodů na poště, běžnou pochůzkou a tak podobně, asi si to okopíruju, protože jsme dneska opsala 4 stránky a už nemůžu. Jenže jedinej koho znám s kopírkou je Ester a ta nebyla na ICQ, měla jsem tady připravený prachy pro ní za ochotu a barvu a ona nikde :( A v Trutnově se mi nechce čekat až to okopírujou, stejně by mi to rozházeli a šeredně okopírovali, protože to určitě neuměj! A školní kopírka je drahá. A vůbec. Žejo Ävchen, ty mě chápeš XDDDDDDDDDD

Já, Ivoshek a poslední zmíněná bychom chtěli do nějaké reality show, třeba do vily, všichni spolu, chtěli byste to taky? Tak pro nás hlasujte, až nás uvidíte na Nově nebo na Primě. Děkujeme předem a slibujeme ďábelskou famózní show, při které vám bude stát kdeco a nejen hrůzou!

Astalavista.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply