Moleskine

OPERACE NAILSCISSORS

07/10/2008

-> Já a moje nudličky při sledování Samotářů dneska.

Ten film jsem neviděla šíleně dlouho, takže jsem si ho vychutnávala co to šlo. Tohle je můj poslední joint. Ani ho nedokouřim… venku začíná bejt zima a to je období, ve kterým se zrovna moc necourám po venku. Takže teďka nastane období filmů, svíček a domácí pohody. Ještě teda asi využiju některýho ze slunečných dnů k procházce loukou a pak uklidim všechny boty, bundy a kabáty a nebudu chodit ven XDDDD

Včera mě začalo bolet v krku – super. A zrovna dneska jsem ve škole musela číst nahlas. Zase super. Včerejší derby skončilo výsledkem 4:1 pro Slávii a bylo to krásný <33333333 piercing rezignuje a rozhodl se mě štvát. Po vzoru mýho úplně prvního piercingu v bradě prostě zevnitř zarůstá do kůže. Jakože zapluje do masa a hledej si mě kde chceš XDDDDDD Tak jsem se ho ráno chtěla pokusit vytlačit zpátky přes takovou slabší vrstvu kůže. Člověk by neřek, jak rychle to zarůstá! O__o Tak jsem vymyslela úplně super věc XDDDDD Vystřihla jsem si z plastovýho kelímku od jogurtu kolečko asi půl centimetru v průměru a uprostřed udělala dirku přesně velkou jako je tyčinka piercingu. K tý dirce jsem to prostřihla a že si to tam jako nandám na to a už by to vlastě teoreticky nemělo zalízt. Tak žiletku jsem doma neměla (Jsem úplně špatný EMO), nožem bych si připadala dost divně, tak jsem namočila nůžtičky na nehty do dezinfekce a tu kůži uvnitř pusy začala stříhat XDDDDDDDDD Nic moc XDDDDD Ale vyšlo to, piercing jsem našla v hloubi masa a začala jsem tam cpát to moje kouzelný kolečko. Rvala jsem to tam asi 15 minut, než se mi to povedlo, protože to mám hodně napuchlý a tak… hrozně jsem si to chtěla celý natočit, nevím proč jsem to neudělala XDDDDDD Tak teďka žiju s umělou hmotou v hubě.

Dneska mi přišla TIGI zásilka. I přes tu rýmu co mám jsem cejtila nejúžasnější vůni a už se těším, až si budu mejt vlasy <3333 Nejlepší vlasová kosmetika. Šla jsem s Vendy jen tak do skateshopu a ona si koupila Burton vestu za tři litry a já penál, protože byl velkej a pěknej, takže se musím rozloučit s mýma dvěma penálama.

A NAKONEC, kdo by se chtěl samoopalovat nějakým samoopalovacím krémem a bojí se fleků, koukněte se na LA BELLEZU :) Kdo nechce, ať tam ani nechodí, protože si myslim, že ty holky, který to po mně chtěly napsat, nebude váš názor o tom, jak se vám děsně líběj bílý lidi, zajímat ;)))

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply