Life & Stories, Moleskine, Trips & Geocaching

BAG IT UP!

21/10/2008

Ou jé. Dneska ve škole se nás ptali, jestli máme blogy. Myslíte si, že mi někdo věřil, že ho mám už asi sedum let? Ne, nevěřil. Tyjo třináct a půl, to byly časy. To byly Prci Prci Prcičky prostě XDDD No, k těm se ještě dostanu. Stužkovák byl takovej normální, nic se nevyhrotilo, škoda. Přesně se opily dvě, o kterých jsem si myslela, že to udělaj, sem prostě nejlepší. A na AFTER PÁRTY s Ivou jsem fakt nešla ^___^. Domů jsem přišla úplně mokrá, protože děsně pršelo. Pátek jsem prospala si myslim, protože si to už nepamatuju.

V sobotu jsem vzala permice, sbalila dres a jela do Prahy. Na zastávce mi zastavila audina a z ní vykoukl Luboš, jestli nechci vzít do Trutnova, tak asi čuměl, že jezděj přímý busy z Buků do Prahy, protože já jsem to taky nevěděla XDDDDDDDDDDD V Praze jsem jela na Chodov, dala jsem si nudle s kuřecím masem a k tomu velkou CocaColu a vydala se shánět si něco, co vůbec nepotřebuju, ale fakt se mi chtělo něco si koupit XDDDDDDD Jediný co jsem OPRAVDU potřebovala byly černý teplý punčochy (mám!)

Pak jsem šla ven na 136 a jela do Vršovic za Peťulkou. Napsala jsem jí, že jsem u EDENU a ona byla nasraná, že píšu tak pozdě XDDDDD Koupila jsem si v Mekáči McChickena a šly jsme k ní. Seznámila jsem se s jejím přítelem a ještě než jsem si stihla sednout, tak otevřeli bar a začali mi říkat, co všechno mají za alkohol a já nevim proč XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nenechali mě ani sníst ten burger a šli jsme na HC SLAVIA PRAHA na pivo. Nevěděli, že mi stačí jedno pivo a už nejsem v normálním stavu XDDDD Takže dvě a půl piva tam a jedno pak doma, panáky jsem rázně odmítla, protože známe to ne? No a pak jsme nevymysleli nic lepšího než se koukat právě na Prcičky jedničku (Umím to úplně celý nazpaměť, protože jsme na to s Ester koukaly … 30x? 40x? 50x?) a pak Scary Movie jedničku a hrozně jsme se u toho tlemili. Pak jsme šli spát a v noci mi bylo šílený VEDRO, to jsem snad ještě nezažila, Peťulka mi dejchala na záda XDDDD

Ráno (ano já vstávám brzo) jsem se probudila a oni měli půlnoc, tak říkám co budu dělat jako sama. Teďka žízeň ještě. Tak jsem šla na WC, uviděla tam Elle a nekecám, minimálně 15 minut tam seděla XDDD Pak jsem šla do kuchyně pro pití, dopíjela studený kafe z večera a fakt nevěděla, co dělat. Tak jsem si řekla, že půjdu ještě ležet, vejdu do ložnice a teďka oni oba na posteli, Peťulka obkročmo na příteli a … ne kecám XDDDDDDDDDDDDDDDDD Znova: vejdu do ložnice a oni ona vzhůru a kroutěj se, že potřebujou na záchod XDDDDDDDDDDDDDDD No a pak jsme zase unsuli a spali asi do 11. Ve 12 jsem jela do města se podívat. Dala jsem si KUNGPAO a koupila jsem si VS spodní prádlo, ach.

Večer jsme na sebe vzaly s Peťulí dresy a šly na fotbal. Nejlepší žejo. Nová opakovačka, místa přímo v kotli a pět nula pro Slávii. Co víc si přát. Muž mě měl vyzvednout asi v devět. Ve 21:45 už mi bylo fakt blbý čekat u Peťulky, protože už mě měla dost, tak jsem si řekla, že půjdu napospas noční Praze sama a bez hotovosti. V Mekáči měli mít do 22:00. Stíhala jsem to. Objednala jsem si 1x McChicken, 1x nugetky 6ks, 1x bárbekjů omáčku, 1x hamburger, 1x kafe, 1x colu, vytáhla kartu a ONO HOVNO. Karty nebrali XDDDD Chtěla jsem se postavit k silnici a vydělat si na objednaný jídlo, ale uviděla jsem KB bankomat a za poplatek 30 CZK si vybrala peníze. Objednala jsem si to znova a do půlnoci seděla u stolu. Pán mi dvolil tam být, prejže mi donese spacák, jestli chci XDDDDDDDDDDDDD No pak přijel muž, objednal si taky jídlo, takže jsme odjížděli asi v 00:40 a pak byli ještě na benzínce. Doma nějak po třetí hodině. No nařídila jsem si budíka na 5:45 a fakt si nepamatuju, že bych ho v 5:45 típla, ale vzbudila jsem se asi v 11. Takže škola .. zatáhnutá.

Jako byl to dobrej víkend no, fakt díky Peťulce, že mě u sebe nechala spát, protože jinak bych byla nucena spát v Nerudovce v tom kurva velkym bytě ve kterým se bojím a měla bych to všechno hrozně daleko a nepoznala bych ji ani.

Teďka vám udělám radost: Večer na Slávii, potom v kuchyni, bez komentáře :) , pražský podzim, ve svatnyni, Míša XDDDD, SLAVIA PRAHA NAVŽDY!

Zasvětím vás do tajů Natálije! SHOPPING. Máma: „Sukni už asi kratší neměli, ne?“

Najděte SOUZNĚNÍ. Tady. Kdo najde první, tak vyhrál.

A teďka pozor, velká soutěž! NAJDĚTE MĚ !!! Dokud mě nenajdete, tak neklikejte na další fotografii jako, nekažte si radost XDDDD A teďka to je trošku jednodušší – hledejte NÁS :) Tak, máte tady fakt velmi pestrý post a já doufám, že jste teda rádi.

A nezapomeňte, že každý si může zapomenout cvaknout lístek v buse!

Jo, každej!

čau:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply