Life & Stories, Moleskine, Parties

JAK ŠLO PRASE PĚŠKY Z DEPRESE

26/10/2008

No čau všichni. Včera jsem šla o půl třetí na vyhrocenej fotbal, dala si kofolu a řikala jsem, že nebudu pít, protože se mi fakt včera nechtělo. Tou kofolou jsem začla dobře. Samozřejmě jako pokaždý jsme vyhráli a já šla s votcem a Míňou domu. Večer mě čekala hrozně dlouho avizovaná big oslava Terči narozenin. Celá hospoda zabůkovaná. Slavilo tam ještě pár lidí. Měli to od sedmi, ale já jsem přišla něco před devátou, takže už to tam bylo rozjetý trochu. Sedla jsem si k Terče, ač mi bylo nabízeno místo úplně kdesi jinde. A jak jsem viděla ten krásnej orosenej půlitr, tak jsem vám to nějak nezvládla. Fakt díky, že místo vodky mi nalejvali nějakej koňak! To byla moje záchrana. Pak jsme nestihli vlak do Svobody nad Úpou, tak Bára volala tátovi, jestli by nás neodvezl a on, protože je slávista, tak je hodnej a odvezl nás. Cestou jsem asi vypila půl flašky amundsena, protože jsem tu flašku dneska ráno našla v tašce XDDDDDDDDDDDDDDDD (??!!)

V Depresi pivo, panák medoviny a samý kraviny s Terčou a s Andyčkou. Bylo nás tam fakt hodně, DJ neměl písničku, kterou jsem chtěla nechat zahrát, tak co to je ty vole.

Pak nic nevim a pak mi bylo už fakt blbě a nikdo se ještě neměl domů směrem kterým bydlím, tak jsem si vzala bundu a šla jsem čtyři a půl kilometru sama pěšky ve tři ráno. Bylo mínus jedna. V naší ulici stálo takový to starý vojenský auto, byla děsná mlha a padaly zmrzlý kousíčky a vypadalo to jako za války. Jak z filmu o válce. A já místo toho, abych měla strach, tak jsem se fotila s tím autem a se značkou zákazu vjezdu. Nevzpomněla bych si, kdybych nenarazila na ty fotky v mobilu. Mříže jsem nemusela přelejzat, protože votec, kterej šel z hospody předemnou někdy, byl asi hodně nasranej a pokácel je XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hurá.

Teďka přemejšlím o kouli z LUSHE a o horký vaně. Ale nevím. Porvaly jsme se s Andyčkou v Depresi a ona mi brutálním způsobem urvala celej nehet, takže to bolí, štípe to, pálí to a já to asi nebudu namáčet do nějaký horký vody radši. Rozmyslim si to.

Příští víkend další oslava a další víkend Halloween. Nemám kostým. Minulej rok jsem to úplně řešila měsíc předem a sháněly jsme s holkama kostýmy a letos prostě nic. Takovej nezájem. Tak uvidíme jak to dopadne. V úterý jedu do Prahy na U2 do IMAXU a nejvíc se na to těšim. A těšim se na nový povlečení co si koupim v IKEE. A na dva McChickeny, 9 kousků kuřecích nugetek s dvěma bárbekjů omáčkama.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply