Moleskine

@!#$%&

29/10/2008

Tak jako hnedka zezačátku vám musím říct, že kdo má rád U2, poslouchá je a tak a nebyl v IMAXU na tomhle, tak udělal největší chybu svýho života. Samozřejmě že živej koncert je živej koncert, ale tohle vám dá taky strašně moc, protože takhle jste koncert ještě nikdy neviděli! Je to úplně absolutní bomba, masakr největší. Až budu na Floře a budou to ještě dávat, půjdu každopádně znova. Zážitek mám prostě nádhernej.

Když už jsem v tý Praze byla a měla čas, tak jsem se podívala i po obchodech a v LUXORU uviděla naprosto nádhernej blok. Takže mám po celých třech letech novej deník. Do toho mýho aktuálního se už stejně nedá moc psát, protože tam je tolik nalepených fotek a článků a rozhovorů z ICQ že nejde zavřít. Takže velmi hluboký zásah do mého života s novým deníkem.

V Ikee jsem pořídila tyrkysový rámečky a svíčky s tropickým ovocem. IKEA svíčky myslim si, že jsou nejlepší na světě a nevymluvíte mi to nikdo. A sehnala jsem tmavě fialový a tyrkysový stíny, takže nejlepší.

K snídani jsem měla McChicken. A kafe. Nádherná snídaně jako. Dneska jsem vstala už někde v osum a strašně brutálně uklidila skříňku. Bylo tam 7 krabic narvaných vším. Tak mi zbyla jedna krabice s věcma a jedna s učením. Všechno jsem vyhodila. Popelnice narvaná. Krabičky. Flakonky. Bolí mě u srdce.

Celej den to byla fajn nálada, ale pak mi přišel dopis, u kterýho jsem s sebou málem švihla. T-Mobile mě neupozornil na to, že mi skončil můj tarif, na kterým mám vysokej počet SMS zdarma, zdarma stahování z tzonesu a asi 5 MMS zdarma. Přeskočilo mi to na nějakej posranej tarif, kde se platí všechno nějak moc se mi zdá a místo klasických 290 CZK mi přišel účet prostě naprosto brutální a k pláči, když máte kapsený 1200 CZK měsíčně. Započítaly se tam i SMS a MMS z Turecka jako úplně naschvál. Takže jako exekuce asi nebo nevim XDDDDDDDDDDDD Nevim no. Sebevražda možná XDDDDDDDD Nebo přepadení nějaký. Budu o tom přemýšlet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply