Life & Stories, Moleskine, Parties

SLAVIA, ASTONVILLA, HALLOWEEN

09/11/2008

Tak nevím jestli má nějakej smysl psát o Praze. O Slávii a o Astonville. Koho ten zápas zajímal se díval. Bylo to strašný a měli jsme vyhrát tak 3:1. A v britským tisku prý psali, že to byla hodně velká náhoda, že nás porazili. Tolik šancí a nic. OMG. Po zápase jsem si koupila McChicken, 6 nugetek a omáčku. A NESNĚDLA JSEM TO. Nechala jsem si to přes noc v ledničce a ohřála sem si to k obědu v pátek XDDDDDD Ano, ohřátý to chutná stejně, jako čerstvý! Do školy jsem klasicky nešla. Přijeli jsme stejně hrozně pozdě domů, protože byla mlha a nedalo se ject normálně. Cestou pravidelně potkáváme tak tři srnky, který nám vběhnou pod auto. Brzdí se, všichni se leknou, řeknou ‚zasraná srnka‘ a jede se dál. Já neříkám, že jsou zasraný, mně se líběj.

Tak. Přejdeme k tomu, co vás zajímá nejvíc. Letošní HALLOWEENSKÁ PÁRTY. Můžeme tady bejt rádi, že nám to Club Deprese umožňuje. Přeci jen to není vůbec náš svátek a nic prostě, ale komu se líbí, má možnost ho jít oslavit právě tam. Takže díky. Samozřejmě to není na úrovni nějaký absolut H párty, ale zase to není úplně nejhorší. Výzdoba myslím si je bájo. Hodně oranžových a černých balonků, pavučiny, duchové a pumpkins. Svíčky, svítící kostry a pavouci. Letos se sešlo víc masek než minulej rok a hlavně ta párty byla miliontisíckrát lepší než loni.

Škoda, že nešla Vendy. Ta chtěla jít za vojandu a protože tam bylo asi pět vojáků, tak by se jí tam líbilo a jim ona asi taky XDDDDDDDDDDDDDDDD Každopádně mi půjčila svoje boty a za to fakt díky, protože já kozačky fakt nevedu, nikdy jsem nevedla a ani nikdy vést NEBUDU. Ano, jsem si jistá! N E B U D U!

Tak měla jsem je poprvé na sobě = hrozný = neumím v tom chodit = dneska nemůžu chodit. Ale tak popřádku. Jak jsem jsem psala minule, letos jsem se na to úplně hrozně vykašlala. Neobjednala jsem si kostým a nic jsem nevymyslela O___o. Včera odpoledne, když už mi hořela koudel u prdele jsem ale něco vymyslet musela. Dobrej nápad byl půjčit si ty boty. To jsem měla. A teďka co dál. Na půdě jsem nic nenašla… nikde nic. Látku na ušití jsem taky neměla. Tak jsem si vzpomněla, že jsem si minulý týden koupila svoje HISTORICKY PRVNÍ ŠATY V ŽIVOTĚ! (Protože jsem si vždycky půjčovala šaty od Prďky, fakt vždycky a Prďka jaksi nespolukomunikuje s těma, co nechoděj pod DISCO MAY momentálně XDDDDDDD) Takže jsem měla nápad. Šaty a boty. Tak to bylo hned jasný… šaty + boty + UŠI! A měla jsem masku.

DEAD CAT PRINCESS!!!
A kdo je víc?! XDDD

Ještě, že jsem úplnej absolut mástr v líčení a překonám kdejakou kosmetičku v čemkoli. A to prosím mám hodně malej sortiment líčidel. A přesto jsem to zvládla. Vymyslet a vystínovat si oči tak, jak jsem si představovala cha cha chá. Nějak jsem ale neměla tmavou rtěnku, takže řešení = makeup a pudr na rty a přeject to stínama nebo čím chcete. Drží to 51203251x než rtěnka i když máte furt hubu namočenou v půlitru. A tak jsem ze sebe udělala DEAD CAT PRINCESS pomocí malých CAT uší, nalíčila jsem muže (jako minulý rok) a jeli jsme. Atmosféra dobrá, masky dobrý, lidi dobrý, všechno dobrý. S holkama myslím si, že jsme se výborně bavily, pak přišel můj votec kotec a tak stalo se tam toho mnoho no XDDDDDD Byli tam i nějací amíci XDDD Viděli nápis HALLOWEEN, tak letěli hned XDDDD

Tak, právě jsem dojedla malou plechovku kukuřice, teďka přidám nějaký fotky. Na většině budu asi já, ale on vás nikdo jinej stejně nezajímá, ne, protože milujete jenom mě!!! XDDDDDDD

Btw.: Mám urvanej nehet… (Spencie za to nemůže)
Btw2.: Je fakt trapný říkat furt ‚napiš blog, napiš blog‘ Já si budu psát blog vždycky, když já to uznám za vhodný. AMEN.

Možná dám časem asi 200 fotek do galerie XDDDD Takže o nic nepřijdete jako. Ale fakt jenom možná, když budete hodní, milí a vřelí. COMMENTS čekají pouze na vás! Tutudutu.

A tenhle nebo příští týden na Natáliji čeká………. její první………. NECHTE SE PŘEKVAPIŤ XDDDDDD

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply