Moleskine

Řešení

24/11/2008

Tak mi napsala po pěti letech Eliška. Čekala jsem to až tak za týden a dýl, ale protože mám asi very famous blog, tak to šlo rychlejc. Tak, abychom to uvedli na pravou míru a nenařkli někoho za jeho zády, což už jsme stejně udělali, ale byla to z padesáti procent zkouška o tom, jestli mi to čte. Tak, psala mi, že to ona nebyla. Tak to jsem čekala. Nejdřív, proč by nadávala někomu, koho nezná. Tak jsem připomněla fakt, že mi jen tak z ničeho nic nadávala na xchatu a to mě přeci taky neznala… tak prej jo, na xchatu mi nadávala. ‚Nadávat‘ je slovo blbý. ‚Rejpat‘ je na to slabý. Podle mě to bylo úplně zbytečně, nemám žádnej hmotnej důkaz že to byla určitě ona, ale když skupina lidí, která nezávisle na sobě řekne, že to psala Elis a včera mi někdo řekne, že si taky myslí, že to byla Elis, protože takových věcí byla schopna, tak? Tak si představte, komu asi věřím. Ale už to nechci řešit. Pět let je pět let, bylo nám patnáct a ani já jsem nebyla v pubertě nejmoudřejší. Jak už jsem psala, v sobotu mi připadala zcela normální, společenská a kamarádská, protože mi jako první podala ruku a protože se určitě ještě někdy uvidíme z důvodu toho, že já chodím chlastat s Vendy a Vendy chodí poslední měsíce chlastat s lidma, mezi kterými ona je, tak bychom to asi měly obě nechat být. Ať už to byl kdokoli, není normální psát tyhle věci někomu do gustbooku, ne? A rozuzlení: Aspoň je fajn, že napsala. Zapomeneme třeba na to. A kdyby tady byl dotaz, proč jsem to vytáhla po tolika letech, tak odpovídám: Protože sem píšu většinu pocitů a myšlenek a když narazíte na někoho, o kom máte tohle mínění, tak vám to nedá nenapsat už jenom proto, že si lidi, který byli v tu dobu v tom guestbooku zaslouží vědět, jak to teda asi bylo.

Takže, pokud jsi to Eliško nebyla ty, sorry.
Pokud jsi to byla, podle několika lidí, tak si to vyřiď s nima, já psala pocity a fakta co mám já.

Každopádně, teď už se to nevyřeší a ani nemám potřebu to nějak řešit, což jsem ti psala. Tvrzení proti tvrzení, musely bychom do NIC NEŽ PRAVDA a to se mi nechce, protože by ze mě vytáhli moje sexuální úchylky a hříchy a to nechci XDDDDD A protože jsem bezkonfliktní člověk, tak jsem ráda, že jsme si to řekly a nebudou zbytečný problémy. To je asi k tomuhle všechno.

Teďka něco pro uvolnění napětí: Včera jsme byli s ‚Káťou‘ slavit náš svátek. Nikdy mě nenapadlo o TOM psát. Já pořád píšu ‚muž‘. V reálným životě si s mým ‚mužem‘ říkáme už asi dva roky jenom KÁŤO a to i na veřejnosti a všude, oba na to až nechutně slyšíme a jsme fakt divný. Proto jsme šli včera slavit náš svátek do restaurace Na Vidličce a protože se snažím nebejt prase, dala jsem si lehký pokrm ve formě rýže a zeleniny.


A abyste neměli hlad, tak vám ještě ukážu úplně bájo billboard XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dneska jsem už z toho všeho unavená. Smrskla jsem 6 stránek literatury na jednu stránku a nevím, jak jsem to udělala. Ještě se to naučit. Aspoň trochu. Ještě jsem chtěla říct, že budu dělat balistiky navíc, protože prostě mi napsalo pár lidí, že když nebudou mít do měsíce Natalush ve vaně, tak si v tý vaně prostě podřežou žíly a umřou kvůli mě a to si nemůžu vzít na triko.

Na Threadless jsou slevy. Ale chce se vám nakupovat, když je dolar takhle vysoko? Mně ne. Jo a budu mít doménu. Novou. Pod heslem. Už nebudu mít famous blog a 121 IP adres denně. Ale 5 (?) IP adres denně. Moniskky, Shuki, Peťulky, a ty další si budu muset hodně rozmyslet, protože u ostatních už nevěřím nikomu, že by ji tomu druhýmu nedal. A vy sami víte, že byste se nechali ukecat člověkem, kterýho máte rádi a dali byste mu to. Teďka budu psát o hrozných věcech! XDDDD Není to kvůli tomu, co je psaný tady nahoře. Je to kvůli tomu, že to asi fakt čte hodně lidí, který mě znají osobně, baví se se mnou a tak. A proč by to neměli číst? Protože pak moc vědí, řeší a když mě naserou, tak to ani napsat nemůžu fhgdhgdhf !!! XDDDDDDDDDDDDDD

Jdu do vany. Budu mít ALE dneska. Kdo přijde na to, čeho je zkratka ALE, tak má u mě 10 bodů XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

čau dneska :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply