Parties

Tady měl bejt úplně hrozně vtipnej nadpis. Něco, co řekla Andreja včera, jenže já jsem zapomněla, co to bylo :)))

12/02/2011

Nebudete mi to asi věřit, ale včera jsem se neskutečně opila, tančila jsem na Keshu a vypila dvě velký medoviny za sebou na 5 malých piv během dvou hodin. Do hospody jsem dorazila pozdě a musela jsem dohánět Andy a vůbec mi to nešlo, neboť ona je prase no.

Já snad ani nebudu psát, jak jsem šla úplně nakaši s Pinkym do Nároďáku a on cestou 3x spadnul a pořád mi říkal, že nemá bundu. Pak na sebe vylil celý pivo a šli jsme zpátky.

Doma jsem byla nějak po čtvrtý ráno, nevím jak jsem šla, všude byla šílená tma, nefungovala elektrika, lampy, nic… bála jsem si myslim, pak se mi stala příhoda s vypínačem, seřvala jsem smskou Andreju a Andreja za dvě hodiny seřvala smskou mě, já se v osm vzbudím, motám se po bytě, F ještě není doma, kde asi může bejt, bádám, uhodla jsem, ani jsem nemusela hádat XDDDDD. Volá mi ať přijedu, já mám ještě dvě promile, padá na ledu, má v prdeli loket, sežere mi pizzu se sejrem, chce mi říct něco důležitýho, usne, hrozně mě miluje dneska a já zrovna dneska moc ne XDDDDDDD. Peču ten debilní dort, kterej má Cass tak krásnej a nejde mi to, vztekám se jako prase, vzdávám to, pak to zase nevzdávám a bojuju s korpusem, skoro brečím, přijdu na to, jak to udělám, dělám to celý odpoledne, nenávidím dorty, nenávidím pečení, všecko nenávidím, neřeším, co bych řešit měla, je mi to dneska tak jedno všechno, až to je smutný trošku, doplácám dort, dávám ho spinkat do ledničky, jdu do hospody, zase pozdě, střízlivim, klepu se jak takovej ten malej pes jak se klepe, tak jdu rači domů, nebo bych si dala pivo a to by byl můj konec, zapíšu se na sjezd na sáňkách, protože to prej stihneme zejtra i s dortem, i s oslavou narozenin mojí jediný mamičky, píšu si s Andy, prej jsme teplý sestry, ona se mi tlemí, dneska byla nejvíc vtipná, co sem ji zažila, je mi docela fajn, když si odmyslim nějaký věci, tak fakt je, tohle bude průser :)

You Might Also Like

9 komentářů

  • Reply Jane 13/02/2011 at 09:39

    ta čtvrtá fotka je super. jinak ten poslední odstavec mě pobavil nejvíc. a úplně si dovedu představit, jak dělám dort podle cass a jak jsem v tom nemožná a jak mám před očima ten její dokonalej. :DDDD <3

  • Reply mary 13/02/2011 at 09:41

    Ty už nepi XDDDD

  • Reply Erika 13/02/2011 at 09:51

    „klepu se jak takovej ten malej pes jak se klepe“ XDDDD
    A tancovať na Keshu…fuj!

  • Reply pól 13/02/2011 at 14:15

    piš takhle i dál jako v tom posledním odstaveci, jo :) už

  • Reply ceder 13/02/2011 at 14:45

    zoufalé

  • Reply Barb 13/02/2011 at 16:16

    TA PRVNI FOTKA JE NEJVIC NEJLEPSI! <3

  • Reply Spencie 14/02/2011 at 16:14

    XDDDDDDDDD to bude pruser!

    • Reply Natalia 16/02/2011 at 11:42

      Nebude :)

  • Reply Natalia 16/02/2011 at 11:44

    ○ Jane, oh díky :) No hrůza :)

    ○ Mary, ještě v pátek XD

    ○ Erika, TO JE PŘESNĚ VON XD

    ○ pól, když mě to nebaví…

    ○ ceder, jojo.

    ○ Bárb, jsem to říkala Andreje a ona mi nevěřila.

    ○ Spencie, viz. tučná odpověď :)

  • Leave a Reply