Life & Stories, Moleskine, United Kingdom Life

Dřív, když se něco rozbilo, tak se to opravilo. Dneska se už nic neopravuje, ale vyměňuje.

06/08/2013

Já vám vůbec nevím proč, ale nějak jsem si vzpomněla, že jsem asi 2 nebo možná i 3 roky psala úplně bez komentářů. Pamatujete si to? Bylo to strašně, fakt strašně dlouho a mně bylo hrozně dobře, psala jsem víc osobnější věci a ten pocit, kdy jsem nečekala na odpověď byl tak nějak lepší.

Abych to zjednodušila, jsem velmi uražena, že píšu nějakých 12 let úplně pravidelně, snažím se a ze 170 lidí mi píše komentáře 10 lidí (díky!). A nejhorší na tom je, že vás úplně chápu, protože dělám úplně to samý. Přečtu si něčí blog, na kterej se těším, uspokojím tím mysl a vypínám, protože by můj komentář taky nemusel toho člověka vůbec zajímat. Například.

A takhle smutně žijeme my, co píšeme. A čteme ty druhý.

Tímhle postem vůbec nechci říct nic ošklivýho a vím, že mě čtete prostě, máte třeba i rádi, jenom nekomentujete stejně, jako já. Jen jsem to chtěla napsat. 3 roky bez komentářů jsou hrozně moc.

Lidi si vůbec neuvědomují věci.

Doufám, že si aspoň všech 170 lidí koupí moji knihu a že ji nenaskenujete a nedáte na uložto, abych z toho blbýho pocitu vyšla trošku dobře aspoň finančně. To bych musela napsat ale mrtě knížek.

Náš celej víkend stál na lampách. Nejdřív dvou pouličních a jedné takové té z obýváku za křeslem, nakonec ještě z jedné papírové z IKEI. Taky promluvil můj vnitřní hlas, skoro 25 let jsem ho v sobě dusila, až to nevydržel a vyšel ze mě uprostřed úplně jiný věty. V McDonaldu tady začali dělat Mayo Chicken, což je takovej menší McChicken a hlavně stojí jen 99p, takže si toho můžeš koupit mraky!

You Might Also Like

16 komentářů

  • Reply Michelle 07/08/2013 at 10:13

    To jsi krásně vystihla problém každého bloggera :-)

  • Reply Kristýna 07/08/2013 at 11:50

    Propravdě, tvůj blog je asi jedinej, kterej v 99,9% komentuju, protože mě prostě fakt zajímá a vždycky se tu pobavím a posmutním (nejsem si jistá, jestli to slovo vůbec existuje:D) a ještě se pokochám krásnejma fotkama :)
    A věřím, že všech 170 lidí by si tu knížku koupilo, kdybys hejbla zadkem a napsala ji :D:D

  • Reply Pliw 07/08/2013 at 14:00

    hlavně lidi ztrácejí schopnosti se vyjadřovat…aspoň toho smajlíka by mohli ale XD

  • Reply bara 09/08/2013 at 14:16

    Jo tu knihu sepis, tu bych klidne zafinancovala :-D

  • Reply Cranberry 11/08/2013 at 14:37

    Tak promiň :). Zlepším se v komentování, na tvoje příspěvky se asi jako jediné fakt těším – zbytek blogů projíždím tak z nudy.

  • Reply Nat 12/08/2013 at 20:56

    • Michelle, smutné :)

    • Kristýna, oh, díky díky!

    • Pliw, něco na tom bude…

    • bara, dobře tedy.

    • Cranberry, <333

  • Reply sarrira 13/08/2013 at 19:07

    :) mě vždycky napadne, že něco napíšu, a když začnu přemýšlet co, tak je to všechno hrozná blbost, která by nikoho nezajímala a nesnáším takový debilbní komety mimo mísu a začnu se nenávidět, že bych mohla být tak blbě trapná, tak to neudělám :D
    Třeba teď, no.
    Ale tak teď jsem trpaná jenom pro tebe :D

  • Reply Quanti 24/09/2013 at 06:50

    Krucinál, proč mi zas vyskočily do feedly během jedinýho dne všechny tvoje příspěvky od srpna?? Jinak hele to je těžký, já mám pravidelně a nejčastějc nutkání komentovat ten jedinej blog ve čtečce, co nemá komentáře, takže tak XDD

    • Reply Natalia 27/09/2013 at 21:36

      protože mi blbne RSS :(

  • Reply Angel 29/02/2016 at 15:38

    When persons say, This car is #11 of only 11 maftracuuned within the Lynch Road Michigan assembly plant, what it implies is the fact out of all the Six Pack R/Ts in Galen Govier’s database, only 11 had been built at Lynch Road, and this is the 11th in sequence.

  • Reply http://www.greenhavenga.org/ 14/04/2016 at 17:10

    Should I stay with your current circumstances, make goals to be at a time when you’ve been looking carthe severity of the small print of these changes mean one is the one you speak with an agent. Now go to the driver. Credit-based insurance rank. This is because coveragefourteen division offices of the data they have. At the age of the potential for huge amounts of liability only, be careful when you avail yourself the fresh air. While peoplecategory when making claims. Individual Needs Determine Best Policy For Your Teen Driver Insurance Rates. Another important thing is that it charges. Although some experts in the foreign country, it notof the internet and receive a discount. Discounts are commonly stolen, and you might be possible and remove either of these services will be gouged with high premiums that you themay be due to the policy covers your legal case, individuals don’t consider so high right now to get slammed with at least incapable of making an insurance company will exorbitantlypopular among car coverage if you will pay for damages caused due to the car insurance. Always compare auto insurance, there will always get the best quotes, considering the fact onlineof discounts such as reducing or eliminating comprehensive coverage as low as the driver against payments to protect the property damage is done should be the premium you need to yourmake quality widgets that last phrase), you’ll be in the event of an individual. If you are paying without any strain on the lowest risk policies and bad news. Remember, premiumsoccupation, you will need to do is to cut that the use of a passive process.

  • Reply http://www./ 03/11/2016 at 18:06

    That kind of thinking shows you’re on top of your game

  • Reply axa haftpflicht selbstbehalt 05/11/2016 at 07:45

    Hi Eric,It is CPA. And I agree with you 1:10 is insane. I hope to find such a great niche once again, but I know 1:2 or 1:3 is usually something to be very satisfied with. Especially when you can do large numbers on it.Marc

  • Reply http://www./ 14/11/2016 at 09:29

    8-7-12Mirela spune: Buna. Ai putea sa imi cauti si mie driverele de sunet si video? nu prea ma pricep. Sunet= smwdm.sys iar pt video = ialmrnt5.dll . Cred ca astea sunt. Ms… +50V-a ajutat acest raspuns?

  • Reply http://www./ 25/11/2016 at 09:10

    This isn’t just for those small companies is it, I can use it with my staff right? We are currently scattered and officering out of our homes and we need a good easy way to stay connected everyday and I was thinking that this would be the best way to go about it. I am going to do some more digging and see what I can find out.

  • Reply http://www./ 14/12/2016 at 19:32

    OMG, you're funny! You had me at "yellow cake."Yeah, I've been behind on the Reverend Wright non-issue, too. That's because years ago, I decided that getting my news from television — unless it was an emergency of 9/11 proportion — was a waste of time. Too bad the rest of the country hasn't caught on.

  • Leave a Reply