Life & Stories, United Kingdom Life

Vagín přijel

03/07/2013

Nó.

Takže.

Ne, že by se mi toho dělo nějak hodně, ale možná jsem vcelku laxní k některým věcem. Předminulým postem jsem asi něco přivolala. Nebo tak. Prostě mi v sobotu ve dvě ráno napsal XX, že jak jsem se měla těch 14 dní co jsme se záměrně totálně ignorovali. A že mu chybím strašně. A že by mě chtěl vidět. Mi taky úplně strašně chybí, jsem ho měla (mám?) fakt ráda docela, je s ním sranda prostě, děláme blbosti vždycky, nesnáší, když jsem sarkastická, miluje, jak nesnáším ty seriály na který kouká a mně ani nevadí, že kouří. Když jsem mu řekla, že by bylo fajn, kdyby byl konec, protože jsme se viděli hrozně málo, to fakt nešlo takhle dál, protože bych si stejně našla někoho jinýho, tak mi řekl, že máme hrozně bad timing prostě teďka.

Dneska se máme v šest patnáct vidět, prej, že si chce promluvit. Jsem si myslela nejdřív, že je v sobotu opilej a jsou to takový ty drunk texts, který jsem taky kolikrát mazala z mobilu. Nebyly.

Pak jsem si myslela, že si chce zašukat jenom, na což jsem teda kývala hned, co viď, jenže dneska mi došla zpráva, že bysme si mohli jít popovídat do města někam na drink.

Tohle je vážný.

Nechci do města, musím mu nenápadně říct, že jdeme si povídat k němu.

Mlčte.

Měla jsem být mužem, všichni to vědí.

V pondělí přijela Cassidy! Určitě jste to viděli už na jejím blogu. Škoda, že ta nemá penis. Budu ji tady chvilku mít a hnedka dneska ji beru na párty k nám domů (prej povolená párty, říkala ta moje princezna) a prej to bude velký. Uvidí tady X, tak doufám, že mi ho vytlemí jak Lucie. Opijeme se a pak se budeme milovat ve sprše, tak se těšim. Přivezla mi úžasný věci, hlavně teda RYBÍ SALÁT V MAJONÉZE (!!!), utopence, věci z Japonska, tyčinku, čaj a tak<333

Jsem poslední dny špatný zlý člověk smýšlející o hrozných věcech.

Šla jsem si koupit tužku na oči, ale viděla jsem krásnej hnědej lak na nehty a nakonec jsem to za body z Bootsu měla všechno zadarmo<3

Moje vysněné čínské hůlky mi dovezla. Za ty ji budu milovat asi do konce života<3

Vždycky jsem byla odpornej narcisí jedináček a vždycky jím budu. Jsem ráda, že vám to nevadí a i přesto mě máte rádi. Btw na první fotce – takhle vypadá můj make-up po celém dni + protančený noci + 4 hodninách spaní + dalším dni. Pohoda ne? Nechápu nikoho, kdo s sebou musí nosit šminky a během dne si to opravovat. Promiň Lucie.

You Might Also Like

7 komentářů

  • Reply consuelle 03/07/2013 at 17:06

    ty vole jakota tvoje první fotka sex<3

  • Reply Kristýna 03/07/2013 at 18:33

    Taky jsem se dnes ráno probudila s make-upem, se kterým jsem včera po společensky náročným dni, šla spát… cítila jsem se, jak ve filmu, kdy se ráno probouzí už krásný a nalíčený :D Kdyby to tak fungovalo pořád aspoň :D
    Na těch fotkách ti to zas strašně sluší :)
    P.S.: Beztak skončíte s XX ve městě :D

  • Reply Athelas 03/07/2013 at 19:58

    já když jdu spát s čímkoli na obličeji, tak je to na polštáři a řasy ulámaný.. :D ty hůlky jsou tak strašnej kýč, až jsou miloučký :) a držím palce na rande!

  • Reply Lucienda 03/07/2013 at 21:35

    Jsi jednička víš to? !!!

    Sex.

  • Reply sumiko 04/07/2013 at 17:40

    Já už snad hodinu po tom, co se namaluju, vypadám hrozně! Takže závist! Moc ti to sluší :)

  • Reply Nat 08/07/2013 at 15:37

    • Consuelle, oh díky, fejk!

    • Kristýna, skončili jsme u něj doma, ale nebyl sex, což jsem nepochopila vůbec, ale budiž.

    • Athelas, prej řasy ulámaný XDDDDDDD

    • Lucienda, co? :D

    • sumiko, já nevim, jak to dělám!

  • Reply Mary 10/07/2013 at 21:00

    makeup môže byť. paličky tiež.

  • Leave a Reply