Parties, United Kingdom Life

Clubbing

30/06/2013

Jenom pár fotek ze včerejška. Poznala jsem totiž úplně nový lidi, vlastně všechny holky, který na fotce máte, jsem do včera neznala, přitom to jsou sestry slovenské! Žijící v Andoveru léta, nějak nechápu, že jste se do včerejška nepotkaly.

Jsem teďka v Lajfu nasáčkovaná víkend co víkend, jak kdyby mě zase políbila nějaká kalící a taneční múza. Nedovedu si představit víkend bez toho, aniž bysme šli všichni nejdřív kalit k Romanoj a pak do Lajfu. V pátek jdu zase prostě, dokud jsem relativně mladá dívka.

Jsme dneska měly ject na výlet, ale nakonec pojede asi jen do IKEI na oběd a já potřebuju lapmu novou do pokoje. Vejlet, že si necháme na příští víkend. No, nemůžu do dočkat pondělka nějak.

Přežrala jsem se hrozně, jsem debil.

Už potřetím nám s Oscarem ztroskotalo „rande“ na blbým dni. První den jsem celej den brečela, takže jsem se sním nemohla sejít, druhý den jsem byla celý den v Londýně a dneska mám babysitting a stejně už jsem večer orgasmus měla, tak jsem to nepovažovala za důležitý. On se mi hodně líbí a bojim se, že se do něj zamiluju, až ho uvidim nebo něco takovýho hroznýho. Tak se bojím i se s ním vůbec setkat, moje srdce bylo tenhle rok zlomený už asi 548741x tak buď už není místo na zlomení nebo to je tomu srdci už úplně jedno.

You Might Also Like

5 komentářů

  • Reply Kristýna 30/06/2013 at 17:43

    Tobě to na všech fotkách tak strašně sluší! Když vidím svoje fotky, na kterých jsem označená třeba na facebooku, chce se mi brečet :D:D
    A s Oscarem se musíš sejít! Přece si ho nehledala a nepsala mu dopis jen tak, abys měla akorát dalšího virtuálního kamaráda! ;)

  • Reply Nat 30/06/2013 at 19:36

    • Kristýna, právě, že já mám někdy taky úplně hrozný nejhorší, fakt. Neuděláš nic jako s tim :) Nevím, jestli chci fakt vidět ho. Takhle to je takový napínavý, až ho uvidim, bude nuda.

  • Reply bara 01/07/2013 at 12:54

    Tady ti to fakt nehorazne sekne!!! A s Oskarem bez! Urcite to bude v pohode a vsichni horime zvedavosti :D:D

  • Reply Nat 02/07/2013 at 15:32

    • bara, nevím, mě docela fakt baví, že sme se neviděli hrozně. úplně super příběh pro moje děti a vnoučata. jak sem se nikdy neviděla s oscarem, boží prostě, boží… :) jinak díky, díky :)

  • Reply Jana 03/07/2013 at 10:43

    Sekne ti to a ty korkáče jsou boží :-)

  • Leave a Reply