Life & Stories, Parties

Vem si šálu, vysoko v oblacích je mráz a kvílí píseň o loučení…

09/02/2011

Nějak se toho nemůžu zbavit a miluju to, co můžu. Dneska to bude takovej mišmaš. Víte, já nenávidím slovo mišmaš, fakt. Fakt jako hodně. Začnu víkendem. Nechtěla jsem snad ani o víkendu psát, ale slíbila jsem to už :) No tak prostě jsem šla v pátek do hospody. Dala jsem si pivo, malý a pila ho. Pomalu nějak, úplně nestandardně. V normálním světě bych v sobě už měla tak 3 malý a já jsem dopíjela to jedno. No prostě vůbec to do mě nešlo. Pak jsem měla ještě jedno a pak bylo najednou 12 v noci a jela jsem do Deprese se všema přítomnýma lidma, kde mě George držel, protože jsem byla nucena se prát, protože za a) to je moje tyč a za b) ani nechtějte vědět! Doma jsem byla asi nějak ve tři ráno. V sobotu se hrál turnaj v šipkách, takže jsem v hospodě seděla od tří od odpoledne a pila jsem KOFOLU, když do mě nešlo nějak pivo moje milovaný. V deset jako, že se zase pojede do Deprese. A já nevím proč prostě, nějak mi jeblo a objednala jsem si pivo, na dvakrát ho vypila, udělalo se mi krásný teplo a jela jsem do Deprese, kde jsem měla tři velký hnusný Staroprameny.
Následky ze snowboardu.

Ve 12 šel můj přítel s Meďákem domů, že prej už nemůžou, když pijou od tří a to je jak kdyby dal někdo nějakej povel prostě XDDDD Kluci mě začali ukecávat (to byla ale práce) abych jela pařit do Trutnova, tak jsem začala shánět nějaký líčení, aspoň černou tužku nebo prostě něco, protože jaksi jsem nebyla namalovaná, měla jsem na sobě ňáký zbytky páteční a nakonec mě zachránila IVANA která jako na líčení nikdy moc nebyla! Takže jsem mohla jít pařit. Ani nevím jak, ale za hodinu jsem byla v Trutnově Na Vidičce (restaurace!) s Hoffmanem a měli jsme v ruce obrovskej klacek, on měl helmu a vestu a říkali jsme Adéle, že pro ni máme kytku XDDDDDDD Nabrali jsme ji a jeli jsme do Skály, kde jsme si daly s Adélou pivo, zase jiná značka a zase jinej stupeň, hrůza. Za chvíli jsme šly pařit POD HRAD, kde jsem měla zase jiný pivo jinýho stupně, takže si představte, jak mi ráno bylo <333. Někdo, ani nevím kdo mi koupil (nebo si koupil a já jsem mu to vzala) redbull s vodkou a pak jsme donekonečna pili všichni dvojtýho karamelovýho berentzena ve whiskovkách. A pak zase pivo. Adéla mi spálila cigaretou ruku na našlapaným parketě a pak jsme s jedním kamarádem řvali asi 15 minut praždý kurvy to sme my a přidal se k nám nějakej cizí tejpek a ten nevím jak si mě našel druhej den na Facebooku a teďka si mě chce přidat do přátel. Pak si toho moc nepamatuju už. Asi tak ve dvě jsme mohli všichni jít zpátky do Skály a tam jsme seděli u piva do pěti do rána úplně na sračku no. Vím jenom, že jsem 10 minut budila Hoffmana na baru ať vstává, že tady je taxík a pomohlo mi až to, že jsem mu úplně zacpala nos a držku a on se začal dusit hrozně XDDDDDDD Otevřel oči, sednul si, vytřeštil oči a řek ‚my nejsme v Bukách???‚ XDDDDDDDDDDDD

Zbytek, jakože jsem přišla domů a nemohla jsem ani chodit, ohřála jsem si polívku a koukala jsem na Stefanii znám už jenom z vyprávění<3. No a pak mi bylo celej den blbě velice a večer jsem šla s Andrejínou na kofolu do Klubu zasejc no. Celej ten večer, noc a ráno jsem dala na obrovských podpatcích, ostatně, já ty boty nosím už i k popelnici když jdu. V neděli večer jsem měla po 14ti dnech botasky.

Poslední dobou mě strašně sere to, že se to s tím bytem tak táhne. Už mám přesně vybraný tapety, ledničku, pohovku a všechno prostě. Prát si budu chodit k rodičům, protože na pračku zezačátku nebudu mít a hlavně tam nebudu mít půdu a nemá to zahradu nic, není to kde věšet. Tak prostě budu využívat máminu pračku a bidlo, no. Nebo třeba se stane zázrak a budu mít i pračku :) Nejvíc se ale těším na ledničku, protože ta je úžasná<3.

Jinak jsem si dělala to Charlottčino rizeto s hráškem a mungem, akorát jsem do toho dala ještě cibuli. Je to úplně výborný, masožravci to ale určitě neocení. No a dneska jsem to celý předělala na nudle XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Takže kdyby měl někdo zájem, tak na trošce olivovýho oleje osmahneme cibuli, hrášek a mungo baby výhonky a potom to smícháte se sojovou omáčkou a nudlema. Nejlepší posypat opraženou cibulkou z IKEA FOOD a trochu čerstvýho SAMBAL OELEK :) Takovýhle věci budu žrát pořád, až budu bydlet ve svým. Se tak těším. Se těším i až mě vezmou někam do ňáký práce. Možná svítá trošku, nechci to zakřknout, nevím, jak si zvyknu na noční, ale jsou tam peníze fajn + strašně moc bonusů a volna okolo. I když bych radši dělala od rána do večera, fakt. Taky máme se dvěma přáteli takovej nápad, uvidíme, co se z toho vyklube.

Koukala jsem na tu E.L.F. kosmetiku, co postovala Cassidy.  Tak večer s holkama objednám taky. Hlavně mi teda jde o Matte Finisher Nail Polish se přiznám. A nevím, jestli si nemám vzít ty krémový černý stíny, vůbec si to nedovedu představit nějak, ale hrozně mě to láká, protože já a černý oči, to je takový souznění. No, ale dneska jsem šla okolo lékárny a tak jsem se byla mrknout do Rossemannu a víte, co je novýho tam? Já jsem tam teda asi dva měsíce nebyla, tak vy už to možná víte. Je tam novej box v dekorativní kosmetice :)  Laky na nehty KURVAÚŽASNÝCH barev za 49 CZK, rtěnky za 49 CZK takže se na to taky podívám pak trošku, hehehehe. Teďka to bylo docela vybraný, bohužel. Nebo bohužel, díky za to :) Ale jeden lak jsem si teda neodpustila, no.

No nic, jdu dojíst ty nudle a čumět na Ulici XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

You Might Also Like

24 komentářů

  • Reply Charlotte 09/02/2011 at 18:43

    JÁ JSEM TAKY HAPPY, ŽE PODLE TOHO NĚKDO VAŘÍ! Fakt jako <3 cool. A ještě že o tom napíše :D

  • Reply Charlotte 09/02/2011 at 18:44

    Voe a první!!!!!!!!!!!!!!!!§

  • Reply Spencie 09/02/2011 at 18:50

    Jůů hele fotky XDD .. Konečně si to napsala :) jsem na tebe pyšná ! A tak dobře se mi to četlo a jsem zase pobavena XDD

  • Reply Spencie 09/02/2011 at 18:51

    Co to máš na hlavě na tý první fotce?

  • Reply Natalia Peréz 09/02/2011 at 19:31

    ♥ Charlottka, i minule jsem něco dělala myslím, jen dávej, dávej, já vařím podle všeho co má FOTKU a je to VYZKOUŠENÝ a vypadá to DOBŘE :) Takže šup šup :)

    ♥ Andrea, XDDDDDDDDDDDD SVATOZÁŘ

  • Reply Spencie 09/02/2011 at 20:26

    ZA A) TO JE MOJE TYČ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Reply marilyn 09/02/2011 at 20:46

    vole já nechápu, jak furt můžeš tak pařit XDDDDDDDDD

  • Reply Natalia Peréz 09/02/2011 at 20:57

    • Spencie, co mi tady děláš za binčus? XDDDDDDDDDDDDD

    • Marilyn, já nechápu že takový malý křehký dítko vypije to, co třeba dospělej chlap, kterej pak nemůže chodit XDDDDD

  • Reply Barb 09/02/2011 at 21:16

    NYX chci taky vyzkouset, prodavaj ji na aukru :)
    Jak ja se tesim, az se zas uvidime <3

  • Reply Natalia Peréz 09/02/2011 at 21:22

    Bárb, NYC, ne NYX, to je jiná :)

  • Reply Barb 09/02/2011 at 21:32

    Ajo, ja sem se prehlidla :D Kazdopadne od NYC mam doma cerny stiny z nejaky slevy z DM a jsou dokonaly.. takze musim najit rossman v Lbc :D

  • Reply Natalia Peréz 09/02/2011 at 21:51

    • Bárb, NYX mi moc nevyhovovaly ty pigmenty. sypaly se silene.

  • Reply Barb 09/02/2011 at 22:10

    Nat, mi se libila hodne takova ta paleta velka, asi za 300 a super barvy rtenek.. mrkni schvalne na to aukro..

  • Reply Natalia Peréz 09/02/2011 at 22:11

    • Bárb, když já používám jen černý stíny, někdy hnědý, mně se paleta barev absolutně nevyplatí XD

  • Reply Spencie 09/02/2011 at 22:17

    promin za ten binčus, vezmu žínku a omyju to

  • Reply Spencie 09/02/2011 at 22:17

    Barbaro a na mě se jako netěšíš jo? XDD

  • Reply pól 09/02/2011 at 23:08

    no ;D a o mojí bramboračce si nenapsala, ty jedna.. jo a ty máš fialovou kuchyňskou linku? ;DDDDDD

  • Reply Natalia Peréz 10/02/2011 at 09:56

    • Spencie, XDDDDDDDDDDDDDD

    • Pól, jojo ne? :) To NENÍ MOJE linka, NIC tady není MOJE.

  • Reply Jane 10/02/2011 at 17:42

    jako by me fakt prekvapilo, kdybys ty neco nepredelala na nudle. :DDD

  • Reply Lou 10/02/2011 at 22:15

    Chtěla jsem toho napsat moc, ale jak jsem četla ten post, tak jsem to všechno pozapomněla. Tak jen:
    Já třeba jedu odvézt Mýho na bus a mám na sobě pyžamo a deseticentimetrový botky s kožíškem, že jo :D
    A ELF nejlepší, stíny prej kvalitní, ty jsem nezkoušela, ale doporučuju cream eyeliner v černý <3

  • Reply mary 10/02/2011 at 22:44

    čo to máš teraz vlastne za farbu vlasov?

  • Reply mary 10/02/2011 at 22:44

    inak to písmo je fakt dosť malé…. dva deci vína, jedno pivo a neviem ani čítať ani písať XDDDDDDDDDDDDD

  • Reply Natalia Peréz 11/02/2011 at 09:33

    • Jane, XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    • Lou, XDDDDDDDDDDDDDD no závislost. Já jsem hele myslela ty linky, jse to blbě napsala žejo, ve spěchu na Ulici. Právě jako nevím, jak štetečkem udělám linku, docela haluz, ale mám je objednaný, tak uvidíme :)

    • Mary, takový hrozně tmavě hnědý, první tejden jsem to měla skoro černý :)

  • Reply Barb 11/02/2011 at 19:02

    Spencie, taky :DDDD Kdyz uz ses naucila fotit XDDDDDD ;)

    Natalice, moc dobre vis, ze tam maj specialni paletu jen s cernejma XD

  • Leave a Reply