Inspiration & Fashion, Life & Stories, Parties, Recenze, Trips & Geocaching, United Kingdom Life

White Horse Westbury and Costa Acoustic Night Andover (Bertie Chattell, Bethany Hayter, Talking To Amy)

21/04/2013

Mám se dobře, fakt dobře, jakože docela hodně dobře.

V pátek sem přišla Lůca spát, tahala jsem ji do klubu, ale lehla si, zavřela oči a řekla mi, ať jdu do prdele. Tak mi nezbylo nic moc jinýho, než si lehnout taky. Ráno jsme si udělaly během asi tří minut míchaný vajíčka a fazole, hodily jsme na sebe to první co sme našly, ani jsme se nečesaly a vyrazily jsme se podívat do Westbury na bílýho koně. Cesta snadná díky mým papírovým GPS navigacím „v týhle vesnici za třetí busovou zastávkou zhaneme doleva na nějakou malou silnici úplně…“ a za hodinu už jsme stály na kopci a čuměly na obřího koně. Vydrželo nám to tam docela dlouho, plankingovala jsem mu na oku, nějací angličani nás slyšeli spolu mluvit a hnedka začali říkat „dobyden“ a usmívat se hrozně (?!) ok. Najedly jsme se na lavičce a jely do Salisbury, kde jsem udělala obří investici mého života a koupila jsem su Guess boty. Fotku dám někdy jindy, tenhle post je o koni a lidech a ne o nějakejch nedůleřitejch botách. Až se budu nudit a nebudu mít o čem psát, tak vám tuto nepodstatnost vyfotím.

Tady jsem buřtík.

V Salisbury jsem se byla podívat ve Sports Directu na svého vyvoleného a dokonce jsem se konečně zmohla se na něj zblízka podívat a usmát se a on se zmohl na pozdravení mě a prej se usmál, ale to jsem neviděla již, protože jsem schovávala svůj trapný obličej už pod vlasy různě. Slíbila jsem Lucii, že mu příští tejden dám svoje číslo a když nedám, tak ona má příšernej vydíratelnej materiál, kterej dá na fejsbuk a celej svět se dozví koho miluju XDDDDDD Takže mi držte palce, ať mu to číslo dám a miluju jeho a nemiluju toho co ho miluju XDDDDDDD

Večer jsme šly do Costy na Acoustic Night, kam jsem se těšila hodně, miluju objevování nových kapel víc než svůj život. Nicméně jsem si musela dát v autě dvě skleničky (čti rozřízlá flaška napůl, abysme měly kelímky) Lambrusca abych to vůbec zvládla.

Čekání na otevření :)

Nechce se mi do fronty, když se trošku vylidní, jdeme na konec, nechci moc nikoho potkat, nicméně… potkávám, nevidí mě, dělám, že tam fakt nejsem, vidí mě, dělá posunky jestli mě může jít obejmout. Může. Bohužel i kdybych nechtěla, tak může.

Přes Lůcy zrcadlovku, kterou mám pověšenou na krku se k sobě nedostáváme tak blízko, jak bysme chtěli.

„What?!“

Co what, neříkej, že ti to neřek…

Jako první hraje Bertie Chattell, kytarista, zpěvák. Svoji hudbu si píše a skládá sám, nehraje covery, má toho hodně. Je to úžasnej hráč na kytaru a zpěvák. Od něj jsem i z vyprávění čekala hodně a hodně jsem od něj dostala, takže odehrál na jedničku. Bohužel kapely neměly moc času se předvést. každý hrál jen pár písniček.

Bertie Chattell

Okolo pořád někdo chodí, poslouchám hudbu, najednou mě někdo chytí zezadu… „Co jako měly bejt ty voči?“ „Nevim, že se milujem? XDDDDDD“ Musím jít ven na vzduch, ležím na lavičce, pemejšlím o ničem.

Na scénu přichází Bethany Hayter s kytarou. První písničku ještě ležím venku, vevnitř je hrozný teplo. Nebo možná jen mně je. Druhou písničku letím dovnitř, slyším první tóny coveru Radioactive od Imagine Dragons. Má silnej hlas, hodně silnej hlas, ale zase si nemyslím, že by ho měla nějak dokonalej. Vyzpívává hodně konce, prodlužuje slova, ví, kde je silná stránka jejího hlasu. Dává jednu její písničku, potom zpívá Oasis.

Bethany seděla nejhůř jak mohla a já jsem byla líná jít na druhou stranu scény, takže nemám její fotku, kdybych měla, měla by půlku obličeje za mikrofonem.

Na řadu přicházejí Talking To Amy, který trochu sleduju už dýl, koukla jsem se na nespočet videí na youtube a trošku jsem se jich bála, protože něco tam je fakt nic moc a skoro samý cover. Nicméně, začali nahrávat ve studiu nedávno, takže se jako kapela poměrně zkvalitnili a co víc, přišli s docela brutální peckou, písničkou Harmony, která je řekla bych víc, než dokonalá. Když si pustím Two Door Cinema Club, Mando Diao, nevím, cokoli a dám si za to tuhle jejich písničku, tak prostě není horší. Je boží, chytlavá, kvalitní a fakt ji miluju.

Kluci mají potenciál… docela věřím, kdyby se fakt snažili a makali na sobě, že je za dva roky uvidíme jako menší kapelu na festivalech v UK a za čtyři roky klidně na Rock for People.

Zahráli dvě svoje věci a dva covery, jeden z nich byl Mr. Brighside od Killers, tu písničku miluju, fakt jsem si je užila hrozně. Bohužel kvůli prostoru nemohli hrát plnohodnotně na bicí. Jsem tragéd a stydím se jít fotit dopředu.

Talking To Amy

Když už jsem si myslela, že mám všechny šokující situace za sebou, tak mě čekala další v podobě jeho příchodu za mnou těsně po koncertě, objemutí mě před sto lidma s otázkou, jestli jsem si to užila.

Užila, víšco, vždycky si to s tebou užiju.

Poprvé jsem ukázala lebku veřejnosti :)

Bohužel jsme po nich musely pryč, čekala nás homepárty, kdosi měl narozeniny. Jely jsme teda o kus dál, nabraly dva slovenský kokošky a vypily doma dva litry lambrusca a skoro jednu flašku vodky. Celej večer jsem dokonale zvládala na fakt vysoký platformě, došla jsem bezpečně do Lifu, poprvý do Lifu po roce a čtvrt co tady bydlím! Tančily jsme s Lůcou snad hodinu v kuse fakt intenzivně a protože angličanky neuměj moc tancovat, chodili se na nás dívat lidi XDDDDD Po očku jsem zbystřila v hledišti něco fakt hodně sexy. Po chvíli jsem si to šla nenápadně prohlídnout a fakt to bylo neuvěřitelně sexy. Bohužel to bylo z Uzbekistánu a já k tomuhle mám vcelku respekt a možná trošku strach.

Ty vole tě někde zabije!

Jn.

Jedeme domů. Párty bylo dost. Všeho bylo dost. Dávám si ve dvě ráno McChicken, zasranej McDrive… nemám sílu se ani odlíčit, padám do postele a nevím nic až do devíti do rána. Větráme hangover na Danebury Hillu.

Dneska miluju Killers víc, než jindy :)

You Might Also Like

21 komentářů

  • Reply Quanti 21/04/2013 at 17:54

    jsem zvědavá, co z toho všeho bude… :)

  • Reply Adelka 21/04/2013 at 18:06

    Mam rada takovyhle povidani od tebe. Sice jsem z toho zmatena jak lesni vcela, ale proste doufam, ze ti vsechno vyjde, jako vzdycky!
    A brutalne ti to slusi! Sex?

  • Reply p. 21/04/2013 at 19:08

    uka oboje boty!

    a vlasy super!

    a moc se mi libi ta kvalita fotek, hlavne ze nejsou moc upraveny :)))

  • Reply Kristýna 21/04/2013 at 20:11

    Vím, že kůň a všechno tohle je děsně zajímavý, ale ukaž ty boty!
    P.S. strašně ti to sluší :)

  • Reply Kristýna 21/04/2013 at 20:11

    Vím, že kůň a všechno tohle je děsně důležitý, ale ukaž ty boty!
    P.S. strašně ti to sluší :)

  • Reply Puffin 21/04/2013 at 20:19

    Kůň je boží, vůbec jsem o něm nevěděla, docela jsem koukala :D
    A ten koncertní ohoz je hodně sex! Ale ty to víš, viď? ;)

  • Reply moniskka 21/04/2013 at 20:29

    Koncertni ohoz se mi taky moc libi :-)) se nedivim, ze te prisel obejmout, teda divim se, ze neprisel jeste nekdo dalsi!
    Strasne jsem rada, ze chodis ven a chodis na takovyhle akce, sama bych taky chtela :-) nechodim nikam, ale jsem takova lina no. Ucit se mam.
    Co to je prosimte ten kun??
    A ty boty guess me zajimaji, ale stejne te staly urcite trikrat min nez stoji u nas a zas me naseres akorat :-D

  • Reply sumiko 21/04/2013 at 20:35

    Už asi dvě hodiny poslouchám pořád dokola Mr. Brightside! Nevím, jak jsem si téhle písničky nemohla všimnout dřív! Dík :))

  • Reply flitterrain 21/04/2013 at 20:57

    killers jsou nejlepší, skoro tak dobří jako tvoje jedorožčí tričko, aaach!! moc ti to sluší :)

  • Reply Nat 21/04/2013 at 21:26

    • Quanti, to ti řeknu hnedka… nic, protože to nejde a to ani maliličko :) Doufám, že týpek v Salisbury nemá holku!

    • Adélka, jsem taky zmatená trochu sama ze sebe, takže ten post nemůže mít smysl XDDDDD díky díky díky, sex klidně :)

    • p., boty jindy :) díky díky, jo, snad budeme tou zrcadlovkou fotit víc, ale třeba v tý Costě bylo NEJHORŠÍ světlo ever + jsem nechtěla jít dopředu před ty lidi, tak nejsou moc cool fotky, taky s bleskem jsem nechtěla otravovat, těžký, těžký :)

    • Kristýna, někdy příště, můžu udělat megafešnblog všeho co sem si koupila za 2013 XDDDDDD díky moc :)

    • Puffin, já jsem věděla, že je, dej si to do map, je vidět z dálky, jak je obří. A ještě tady je další kůň takhle, ale ten není tak pěknej, jak tenhle. Tak jako snažila jsem se hodně na ten koncert, no XDDD

    • moniskka, ježiiiš ty seš milááá^^ taky jsem ráda, tohle jsem si fakt maximálně užila všechno i když to je trošku smutný. choď taky :) koně si vygoogli, ono je to vcelku zajímavý, stačí WHITE HORSE WESTBURY a najde ti to všechno. No hele, mám je asi tak o půlku levnější, loňská kolekce, ale stejně byly HODNĚ drahý, fakt. ale chtěla jsem si udělat radost, že jsem našla fakt ten novej extrajob, jsem myslela, že nenajdu :)

    • sumiko, šmarja! :)))

    • flitterrain, jsou<33 za tričko díky, ale nesedí nějak moc dobře, nenosím ho vůbec skoro, jsem ho měla snad poprvé a mám ho přes 4 měsíce doma určitě. a díky moc!:))

  • Reply Drea 21/04/2013 at 21:49

    To je mazec, jak vypadáš úplně jinak na fotce s jednorožcema a jak na té pod tím s afinou a slunečníma brýlema a v jiných hadrech! Mega proměna!

  • Reply miriabel 22/04/2013 at 13:16

    Taky bych chtela milovat, koho nemiluju, abych nemilovala, koho miluju… Je to krize :))

  • Reply d. 23/04/2013 at 13:45

    jak to vypadá s au pairováním v Américe?

  • Reply Nat 23/04/2013 at 18:23

    • Drea, AFINA! XD nojo, většinou mě nikdo nefotí, když jdu sama do města třeba, takže některý fotky budou asi šokující XDDD

    • miriabel, už to mám vyřešený, minimálně dneska XDDDDD

    • d., nehledám tyjo to

  • Reply Zorka 24/04/2013 at 16:05

    Panečku já jsem úplně zaspala milion tvejch článků :D Musím to dohnat! Krásná barva vlasů a ofinka :)

  • Reply ash 26/04/2013 at 19:43

    Natálko, seš nejlepší a úžasná! Mně se snad zlepšuje a zhoršuje nálada podle toho, jak se máš ty jinak to nechápu! :-))

  • Reply Nat 27/04/2013 at 22:50

    • Zorka, no prý nefunguje bloglovin, ale vůbec :( díky

    • Ash, tak to se máš od pondělka, jestli to platí i bez článku, hodně špatně asi! :) ale jo, je to divný, hahah, ale když čtu někoho a má se blbě tak se taky smutná a naopak když se mu daří, tak mám radost :)

  • Reply pól 28/04/2013 at 16:27

    je fajn, že se máš dobře :) ani nevím že bloguješ!

  • Reply Natalia 28/04/2013 at 18:24

    • póle, bloguju jak ďas.

  • Reply Bárb 30/04/2013 at 12:41

    Kůň <33
    A to tetovko!!!

  • Reply July 10, Wednesday – angelic-perfection.net 21/08/2015 at 09:42

    […] do Cerne Abbas, kde měl být obraz v trávě v kopci, jako se holky byly podívat nedávno na bílýho koně. Jako byl tam. Ale takovej trapňoučkej, vyfotit nešel a hlavně nás začaly žrát nějaký […]

  • Leave a Reply