Life & Stories, Trips & Geocaching, United Kingdom Life

A konečně u Stonehenge!

06/04/2013

Neodpustila bych si asi, kdybych vám nenapsala, že jsem tady měla návštěvy. Teďka už prej zase funguju na bloglovinu, že se prej včera objevilo naráz 6 mých příspěvků. Drzost. O Cassidové, že tady byla asi víte a nemusím nic psát, protože jste si všechno přečetli tady a viděli jste hromadu fotek a já vlastně ani nevím vůbec, co bych jako doplnila, protože ona napíše vždycky všechno, co může a co nemůže, tak nemůžu prej ani já, takže to stejně nemá smysl.

Co ale udělám je, že na příspěvek tak jakože navážu. Moje poslední fotka v růžovym tričku před stanicí metra = jedu si pro auto na parkoviště a jedu na Heathrow pro moji mamku! Ano, ano, ano. Koupili jsme jí se strýčkem k narozkám letenku s British Airways, takže se nekodrcala žádnýma sračkama jakýma se kodrcám já a doletěla! Dodnes nikdo nechápeme, jak to zvládla, protože anglicky neumí ani jedno jediný slovo, dokonce si objednala v Costě střední kafe, který chtěla, no prostě nevíme! Ale byla přesně včas na dropoffu, když jsem tam z Londýna dorazila.

Její největší životní sen byl vidět Stonehenge prostě a já bydlím 15 minut autem od něj, takže nebyl problém. Bohužel prostě to je fakt malá kupka kamenů mezi dvěma silnicema, ale stejně byla hrozně happy. Jely jsme tam druhej den hnedka ráno, nebylo hezký počasí, ale podle mě to je lepší, než slunce. Já nemám ráda slunce prostě moc, akorát to vadí do očí. Takže jsme si koupily vstup (mamka koupila, nenechala mě platit skoro nic prostě, achjo, no) a v tom ke mně přiběhl jakýsi mladý muž z BBC1 a zeptal se mě, jestli bych tou brankou mohla ladně projít ještě jednou a jestli by to nemohli točit, že točí dokument a chtěli by mě tam mít. Proč ne, viď XDDDDDDD I prošla jsem ještě jednou brankou, ladně, sexy a musela jsem podepsat smlouvu BBC1 prostě, že mohu být v dokumentu a pak druhou, že mohu být odvysílána!

Já u Stonehenge

S mamkou u Stonehenge

Moje nejoblíbenější fotka prostě!!!<333

Od kamenů jsme jely do Salisbury, ukázala jsem jí katedrálu, kousek města a jely jsme domů, relaxovat, povídat si, krb, znáte to. Další den Winchester, hodně jsme chodily se psem ven a dlouho. Pak celý Andover a taky si zamilovala Costa Coffee<3

:))

Poslední den jsme jely brzo ráno do Londýna, aby viděla všechno důležitý. Prošly jsme snad úplně všechno, i k Tower Bridge jsme v tý šílený kose se doklepaly. Já jsem to všechno viděla už milionkrát, ale mamka byla nadšená jako každej, kdo je poprvý v Londýně, takže všechno v pořádku bylo.

Big Ben!

London Eye!

Jsem si musela půjčit Katie kabát, protože tady nemám už nic zimního a byla jsem celej den jak nějakej pytel. Mám asi šestset milionů takových fotek u všeho, mamka taky a pořád jsem nemohla dofotil lomo, až jsem pak ve Švédsku zapomněla. Jsem kokot jarabý prostě. Neuděláš nic. Nakonec odpoledne se stalo něco, čemu bych nevěřila nikdy. Moje mamka je největším odpůrcem čínských a thajských jídel. Nevěří tomu prostě, nechce to, nenávidí. Dokopala jsem ji ale do vietnamský restaurace, kde mají boží jídla a nakonec, dámy a pánové, zavdala PHO!

PHO a nudle s oříškama<333

Pak jsem ji odvezla na letiště, rozloučily jsme se a já jela zas na SOUTHWEST. Druhý den ráno jsem jela na letiště znova, já vlastně furt jenom jezdím na letiště. Líbilo se jí tady, se vším mi pomohla, ani jsem nechtěla, prostě, to je moje mom. Taky neuděláš nic. Teďka sedím na babysittingu zase nahoře nad Andoverem, stejně nmůžu na žádný párty, jsem poslední dobou těžkej chcípák a v nemocnici a na pohotovosti trávím víc času, jak doma bohužel. Co mi je neví nikdo a vědět ani nebude. Dneska jsem doma začala brutální cleaning domu, jakože úplně detaily největší, hadříčkem všechny rohy všeho, celý skříně jsem vyházela, masakr. Ve dvě mě to přestalo bavit a jela jsem si do Salisbury koupit za odměnu sluneční brýle. Protože moje jediný se rozbily.

Přivezla jsem si tašku Paperchase (nevim k čemu) za patnáct liber a triple whoppera… brejle nemám.

You Might Also Like

12 komentářů

  • Reply Kristýna 06/04/2013 at 22:11

    A já myslela, že na bloglovinu nefunguješ jenom mě! Tak díky bohu, že jsem v tom nebyla sama, protože jsem z toho byla celá úplně špatná prostě :( a každej den sem kontrolovala tvůj blog, aby mi něco neuniklo – a neuniklo!:D
    Říkáš, že budeš nová televizní hvězda stanice BBC, jo?:D Tak to bych měla začít sledovat televizi, abych byla pořádnej stalker:D
    Jinak nudle s oříškama si zaslouží jedno velký „mňam“ :)

  • Reply Mary 06/04/2013 at 23:11

    tyjo ja by som uplne chcela aby tvoja mama bola na plurku, ona musí byť úžasná :D

  • Reply Puffin 07/04/2013 at 07:30

    Ty máš tak boží popisy prostě :D
    Já chci taky vidět Stonehenge, i když je to jen pár šutrů! Klidně jen přes plot :D

  • Reply Spencie 07/04/2013 at 08:05

    Výlety s mamčou, to je boží :)

  • Reply L. 07/04/2013 at 18:08

    Nat, zustavas u tyhle rodinky v Andoveru?

  • Reply Páája 07/04/2013 at 19:36

    jůůů, tvoje máma :)
    tobě to moc sluší, televizní hvězdaa :D zavidím :D

  • Reply Nat 07/04/2013 at 20:18

    • Kristýna, všem asi. Budu star no, měli mi dát nějaký prachy!

    • Mary, XDDDDDDDDDDDDDDDDD VOLE

    • Puffin, jaký jako? Nemám žádný ne? XDDDD jj taky jsem chtěla vidět a klidně jen přes plot :)

    • Spencie, jj :)

    • L., vůbec nevím kde budu :)

    • Páája, prachy mi měli dát!

    • Quanti, přesně pro tohle to nejí! XDDDDD

  • Reply elis 08/04/2013 at 12:20

    mom v UK, to je paráda! vypadá fakt šťastně :) a hele, nemocnice a tak, co to? paleo jíš?

  • Reply Nat 08/04/2013 at 13:02

    • elis, nemocnice neví nikdo, protože se na mě nikdo nepodivá tady co se děje, takže chcípnu<33 paleo jím i nejím. jakože nejím pořád vůbec těstoviny, rejži, pečivo, ale jednou za 14 dní když někde sme tak si dám třeba burger king a tak i s houskou, no. a nejím lowcarb, takže mám asi 4875 kg.

  • Reply Delfa 09/04/2013 at 22:50

    super jak to mom zvladla:))) a super, ze jste si to spolu uzily:))

  • Reply Skalain 02/05/2013 at 22:22

    tyjo ja paperchase znam jen online, jeste ze neni v aberdeenu, tam by sla pulka vyplaty

  • Leave a Reply