Life & Stories, United Kingdom Life

On top of the world!

01/04/2013

Dámy a pánové, zítra nastává chvíle, na kterou se těším bezmála 2 měsíce, kdy jsem začala hledat lístky na koncert a zjistila jsem, že jsou všechny vyprodaný. I když dneska či zejtra bych sehnala před O2 arénou určitě někoho, kdo by mi prodal lístek za dvacku, i neriskovala jsem nic a koupila od překupníka lístek na Imagine Dragons za 50 liber! Ano… slovy opravdu padesát.

Kdysi dávno jsem byla s kamarádkou Verčou v Hradci Králové, skoro celý den jsme chodily a nic moc nedělaly. Asi v pět mi jel autobus domů a následně do Trutnova, kde měl koncert Tleskač. Měla jsem doma lístek asi za 80 korun prostě, ale milovala jsem ho hrozně, musela jsem jít i když se mnou nikdo nechtěl. Byl prosinec myslím, kupy sněhu, mínis deset. Ten autobus v pět mi nejel. A nejel mi autobus ani v šest. Nakonec mi jel vlak někde v sedm, koncert byl v osm. Běžela jsem přes kilometr a půl ze zastávky v Bukách domů, vzala lístek a kolo a jela rychle do Trutnova. Přijela jsem asi 15 minut po začátku koncertu, všechno dobrý. To bylo úplně poprvé, kdy jsem byla na koncertě úplně sama, měla jeden lístek. Když jsem po desátý vyšla ven, nějací kluci stáli u mýho kola a říkali, že musejí počkat na magora, kterej přijel v tom počasí na kole. Šla jsem ho odemknout, nevěřili. Kdyby věděli, že jedu 10km do kopce do Buků, asi by mi zaplatili taxíka radši.

Nicméně. Historie se opakuje a já zejtra jedu sama s jedním lístkem na koncert. „Myslíš, že bych mohl jít s Natalií na Imagine Dragons?“ … ani nevím důvod, proč nejde a mi to je úplně jedno.


A taky mám zejtra jeden pohovor takovej… tak můžete držet palce, protože mi o to hodně jde, jenže mám debilní požadavky co se týče časů, takže se obávám, že to bude špatný špatný špatný. Uvidíme.

Dneska tady máme nádherně, sucho, slunečno, tak mi je vás docela líto, že tak bojujete se sněhem pořád. Ale když kouknete do archivu na květen 2011, tak zjistíte, že ten rok byla kupa sněhu fakt v květnu, tak snad se to nebude opakovat, abyste mohli jít co nejdřív běhat a tak.

A btw, kdo milujete whooper, musíte, prostě musíte si dát double nebo triple, prostě musíte!<333

You Might Also Like

6 komentářů

  • Reply Páája 01/04/2013 at 21:16

    jůůůů, ty se máááš, na ID bych šla taky:/ … užij si to i za mě ;) … a nechceš postnout něco o tom, jak probíhaly Velikonoce v UK? :))

  • Reply Nat 01/04/2013 at 22:18

    • Páája, těšim se<33 neprobíhaly. nevšimla jsem si, jsem doma sama s K, neslavily jsme, nemluvily jsme o tom:)

  • Reply Evča 02/04/2013 at 18:53

    Tak nám zase postni něco z Anglie..jako myslím fotky, nějaký zážitky.. :) Nebudem tlačit, zase se nám pomalu vracííš! :-* Bylo to bez tebe hrozný! ;)

  • Reply Kristýna 02/04/2013 at 20:00

    Koncert ti závidím, taky bych hned šla! Ale budu se muset v květnu spokojit s Majálesem :D Užij si to! :)

  • Reply Nat 03/04/2013 at 08:52

    Evča, tady se fakt nic neděje kromě nějakých osobních věcí o kterých psát nebudu jakože fakt že nikdy:) prostě Anglie. jeden den léto, jeden den zima :)

    Kristýna, však na ně jdi do Prahy, asi 400 CZK jen a je to jeden z mála nevyprodaných koncertu z celý tour!:)))

  • Reply Mary 03/04/2013 at 17:41

    ten nos a tie fúzy by si si mala dať vytetovať.

  • Leave a Reply